anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca oamenii ar stii ca Dumnezeu exista,ce s-ar schimba?

Răspuns Câştigător
| xname23 a răspuns:

Nu cred ca s-ar schimba prea multe! am avea un tap ispasitor pentru esecurile si rautatile noastre. atat timp cat exista Diavolul, raul va exista in oameni chiar daca li se confirma existenta lui Dumnezeu

24 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Am detine cheia vietii crestine:nu am mai intoarce nimanui rau pentru rau, am urmari ce este bine, inaintea tuturor oamenilor.

| cristi202 a răspuns:

Eu stiu ca exista, si cind am aflat asta, chestia asta mi-a schimbat intreaga viata in bine. Nu poti sa ramii indiferent atunci cind afli ca totusi El exista si se implica in viata ta.

| Woodenpints91 a răspuns:

Ce se întâmplă şi acum.
Chiar să presupunem că ar exista un omnizeu dinăsta şi eu să ştiu că există, tot nu-i slujesc lui. Mă piş cu spumă pe el. Woodenpints n-are stăpâni.

| aliceinchains a răspuns:

Eu as fi pus altfel intrebarea: "Daca oamenii ar stii ca Dumnezeu nu exista. ce s-ar schimba?" Eeh, oamenii ar avea libertate de gandire, nu ar mai astepta sa le pice din cer, nu si-ar mai pierde timpul si banii ducandu-se la biserica, ar fi mai inteligenti, ar incerca sa-si rezolve problemele fara ajutor din partea unei forte, ar avea grija de el fara sa se gandeasca ca are deja grija cineva. Si mai sunt. Astea chiar ar fi schimbari.
La intrebarea pe care ai pus-o tu, mari schimbari nu sunt, pentru ca marea majoritate a populatiei deja crede in dzau.

| mgtow a răspuns:

Daca toti oamenii l-ar cunoaste pe Dumnezeu ar exista numai bine pe pamant.

Răspuns utilizator avertizat
| xname23 a răspuns:

In sfarsit...ce?

| xname23 a răspuns:

Aa... am inteles!

| xname23 a răspuns:

Am renuntat de mult la ma contrazice cu un ateu(banuiesc ca esti ateu)despre existenta lui Dumnezeu.argumente exista si de o parte si de alta si desii nimeni nu accepta(ma refer la atei) stiinta scartie la fel ca si religia.
noapte buna!

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu si-ar lua viata intre ei pentru putin ''praf, bani, etc.''big grin Si am fii mai buni uni cu altii!

| VladimirPutin a răspuns:

Ar începe să-l înjure că merită

| VladimirPutin a răspuns:

Eu am
și care e prostia?

| FantasyAngel a răspuns:

Nu s-ar schimba nimic pentru ca fapte rele nu fac ateii, fapte rele fac toti care daca ii intrebi iti zic ca ei au frica de dumnezeu si ca sunt foarte credinciosi

| ateu123 a răspuns:

Nu exista nici o zeitate fi calm nici nu se pune problema

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iaca eu stiu ca exista,si sunt mult diferit de cei mai multi incuiati in teorii,principii legi fizice,chimice,filozifice,pot sa ma inalt sa ies sa scap de aceste ingradiri ale fizicului, spre sfere inalte pe care cei mai multi nu le pot banui, si care sunt atat de simple dar atat de greu accesibile celor cu un singur neuron si ala inchis in cap fara posibilitate de scapare.fiindca asa s-au ancorat ei in singura realitate concreta a vietii lor, neuronul solitar.ei stiu ca-l au.nu l-au vazut.stiinta spune.nu sunt convinsi fiindca sunt sceptici.deci e usor sa spui; nu exista Dumnezeu.e posibil sa gandesc fiindca e placut sa ma cred teligent.deci trebuie sa existe neuronul.deci sunt ateu.uraaaaa.nu e si cazul meu.eu am trecut de mult de scoarta fizica.

| PulbereDeStea a răspuns:

Cu totii stim ca dumnezeu exista dar noi il ignoram.Acum nu vrei sa se arate la fiecare in parte si sa spuna eu sunt dumnezeu, pentru ca asa ceva nu o sa se intample.O sa vina timpul cand Il vom intalni doar ca atunci o sa fie prea tarziu pentru pareri de rau si regrete cu privire la pacatele noastre.De aceea trebuie sa credem in el si sa ne rugam neincetat.Acum sa nu crezi ca de la prima rugaciune o sa te si ajute.Si cel mai important sa te rogi cu mintea si inima, sa ii ajuti pe cei de langa tine si sa fi fericit atunci cand faci un bine, mai ales la batranii neajutorati si la copilasii mici care nu stiu ce se intampla in jurul lor.Domnul este peste tot si in toate faptele bune. Dumnezeu ne demonstreaza de multe ori ca el este acolo sus si vegheaza doar ca noi nu luam in seama considerand ca este ceva normal sa fim sanatosi, fericiti si impliniti.

| oanecorleone a răspuns:

Cred ca ar fi mult mai credinciosi.

| Marmun a răspuns:

Daca acum cer bani in rugaciuni.iti dai seama daca si s-ar indeplinii si Dumnezeu s-ar arata?
Haide mancatzshash.ada un palat phbbbbt

| d0pex a răspuns:

S-ar schimba atitudinea lor sa nu mai injure sa nu mai faca prostii

| AnaAlina a răspuns:

Pai oamenii ar fi mai buni happy. adica nu s-ar mai jigni, nu s-ar mai bate, nu ar mai exista crime si tot felul de lucruri ingrozitoare care se intampla. sper sa te ajute raspunsul meu happy

| shyva17 a răspuns:

Cred ca ar fi mai multa pace.

| ColoorKidd a răspuns:

Nimic