|

Daca omului ii placea războiul si nu pacea înseamnă ca nu ar fi fost creat si ar fi însemnat ca ar fi evoluat. Dar cum omului ii place pacea înseamnă ca omul nu a evoluat ci a fost creat. In domeniul cuantic este o mișcare continua insa Dumnezeu a implementat in om conștiința de a iubi binele sau pacea si nu răul sau războiul. Războiul este privit ca o modalitate de a obține pacea si războiul nu este plăcut nici unui om. Motivul pentru care exista războaie este pentru ca Satan si demonii ațâța oamenii unii contra altora si răspândește diferențe de opinie mari intre oameni si cauzează dezbinare intre oameni. Războiul este ceva nefiresc la om si chiar si la animale. Ce credință aveți sau ce credeți sau ce părere aveți?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

"Războiul este ceva nefiresc la om "

Te contrazic.

In omul se gaseste atat bine cat si rau.
Uite Cain si Abel, doi oameni intr-un univers nemarginit, pe un pamant roditor plin de resurse. De ce s-au omorat? Nu le ajungea mancarea? Nu aveau loc unul de altul?
Deci uite cum legea pumnului a aparut cand primii doi cetateni ai unu pamant indeajuns de mare pentru amandoi nu s-au putut intelege si au ajuns la crima.
Si iar ajungem la libertatea de a alege. In om se gaseste atat vointa de a face bine si in aceiasi masura vointa pentru a face rau. Depinde de tine ce alegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BogdantheDreamer):

Tendinta de a pacatui a aparut in om dupa pacatul adamic si evaic. Inainte de pacatul adamic pacatul era o chestiune doar de alegere. Dupa pacatul evaic pacatul a devenit pe langa o chestiune de alegere si o chestiune de tendinta. Astea si pentru ca omul atat Cain cat si Abel s-au nascut in conditii imperfecte desi aveau la dispozitie intreg Pamantul. Acea jertfa a fost necesara datorita conditiilor imperfecte si indurarii Lui Dumnezeu. Adam si Eva nu aveau nevoie sa aduca vreo jertfa si Dumnezeu pretindea de la Adam doar sa respecte singura porunca primita. Dupa pacatul adamic si evaic era necesar ca oamenii sa-I multumeasca Lui Dumnezeu pentru indurarea Lui si astfel sunt cerute jertfe de multumire. Cain nu era constient ca s-a nascut si traia datorita indurarii Lui Dumnezeu care i-ar fi putut ucide imediat pe Adam si Eva imediat dupa ce ai au pacatuit. Aceasta inconstienta l-a determinat pe Cain sa aduca Lui Dumnezeu o jertfa de multumire formala si nu din toata inima.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează