|

Daca vreau sa ma spovedesc si sa ma impartasesc ce trebuie sa fac? adica intru in Biserica si ma duc la Preot si ii zic? daca e in slujba? cum se procedeaza? FUNDA

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut.inainte de spovedanie mergi la taina Sf Maslu. mergi la biserica unde vrei sa te spovedesti si uita-te atent la programul liturgic. fiecare biserica are afisat programul pe usa. de exemplu daca intr-o biserica maslul de poate efectua la 17:00 in alta se poate face la 8:00. de aceea trebuie sa te interesezi.
e bine ca vrei sa te spovedesti.
ajungi acolo iti astepti randul ca de obicei este coada preotul sta in pragul usii de la altar pe un scaun mergi acolo ingenunchiezi in fata lui ia el te va acoperi cu haina aia preoteasca neagra pe cap. iar apoi te intreaba cum te cheama si incepi sa iti amrturisesti pacatele.la sfarsit pune mana pe capul tau spune o scurta rugaciune si gata. te vei simt ieliberat de pacate.Mergi la Spovedanie, cu toata incredera ca Dumnezeu te va ierta, cu parere de rau pentru pacatele facute si promisiunea de a nu pacatui.ai incredere, Domnul te va ierta.Domnul ne iubeste pe noi nespus de mult, nici nu iti imaginezi asta.("Te iubesc cu o iubire vesnica"). La Spovedanie ai grija sa nu "uiti" pacate intentionat, sa nu spui tot.pacatele tale se vor dubla si iti provoci mai mult rau.bine acum nu iti vei aminti fiecare pacat de la cel mai mare la cel mai mic, Domnul stie inimile oamenilor, conteaza intentia, dar pe cele care le stii trebuie sa le spui la preot. Daca nu lasa Dumnezeu taina spovedaniei nici un om nu se mai putea mantui. un lucru pe care nu il inteleg lumea este ca nu preotul este cel care iti iarta pacatele.La Spovedanie se afla in chip tainic si nevazut Insusi Dumnezeu care te asteapta cu rabdare si dragoste sa ii marturisesti pacatele sa ti le poata ierta.Credinta in Domnul Iisus Hristos este cea care ne scapa de patimi si pacate.credinta ca El a murit pe cruce in chinuri groaznice ca noi pacatosi de and sa putem fi mantuiti, si acceptarea lui ca Domn si Mantuitor personal." Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnica în Iisus Hristos, Domnul nostru". "Fiindcă atât de ...2004 - 2924 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru Allrc24):

M-am dus la biserica si intr-adevar era afisat programul insa nu am inteles prea bine, zice asa:joi de la 16-18 marturisirea, 18 denie, eu daca vreau sa ma spovedesc apoi sa ma impartasesc la care ma duc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1Q):

Marturisirea = spovedanie este fix aceeasi treaba. pai te duci maine si te spovedesti de la 16(4 dupa amiaza). Mergi cu toata increderea. sa iti notezi pe o hartie ce pacate ai facut cate iti aduci aminte sa spui acolo cat mai multe. Doamne ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Allrc24):

Si denie ce este?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1Q):

Http://www.crestinortodox.ro/......18261.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ba retardatule, zeul tau zice sa nu judeci ceilalti oameni pentru ca numai doamne doamne are voie (exemplu clar de incercare de tinere a maselor in frau, daca tot o luam pe exemple clare). Ia, ca sa te ierte doamne doamne du-te si fa exact ca @MossaN0 si ai sa vezi ca nu o sa ajungi in iad. A facut si omul o gluma si ii sar toate oile in cap ca vai ca l-au jignit pe seful lor, e trist cat de manipulati sunteti. Daca tu faci o gluma o sa ajungi in iad, dupa cum spune in biblie, deci vad ca nu te bagi si mai observ ca ai un simt al umorului foarte dezvoltat..In ghilimele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sa te spovedesti, astepti pana ce se termina slujba, iar apoi te duci la preot si ii spui. cel mai indicat ar fi sa consulti inainte de asta un Indreptar de spovedanie, si sa notezi pe hartie cele ce ai facut.
Doamne ajuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează