Nu demult mutam o lumanare intr-o alta camera si s-a aprins singura pentru a 2-a oara...
Poate nu s-a stins de tot sau poate ţi s-a părut ori ai visat.
Întrebarea asta a creat aşa nişte imagini amuzante în capul meu...
Dacă oamenii din epoca de piatră s-au fi rugat la vreun zeu să le dea focul, în loc să muncească la el, probabil şi acum mai trăiam în peşteri (sau deloc). Norocul nostru că nu au fost chiar atât de naivi.
Parintii mei nu ma lasa sa vorbesc in afara casei sau sa tastez despre stiintele renascentiste sau am putea fi ucisi de guvern. ar fi atat de groaznic fara bec, stiu ca daca lumanarea s-ar putea stinge intr-un anumit moment in care ma gandesc de exemplu la micutul oscar as incepe sa tip si sa plang
Mai bine nu, vrei sa trezesti tot felul de demonici si dupa sa nu ii mai poti oprii. Eu zic sa nu te joci cu „focul„ ca te arzi. Vrajitoria e interzisa, pam, pam, asta daca esti ortodoxa.
Buna,nu am auzit niciodata de asa ceva si nici nu cred ca o sa functioneze, oricat ai incerca. Vrajitoriile nu sunt in conformitate cu invatatura bisericeasca si sunt considerate a fi un pacat extrem de mare. Sfatul meu este sa nu mai crezi in farmece si tot felul de ritualuri misterioase, inclusiv cei care pretind ca pot face minuni cu vrajitorii sunt nevoiti sa-si creada propriile minciuni.Singurul care iti cunoaste destinul,trecutul, prezentul si viitorul este Dumnezeu, si tot El stie cand o sa ti se intample ceva rau sau bine, cand o sa intalnesti dragostea adevarata( nu stiu motivul pentru care tu vrei sa aprinzi acea lumanare cu ajutorul unei vraji). Sper ca te-am lamurit, chiar daca raspunsul meu nu este cel pe care-l cautai
Cand va vad asa ca habar nu aveti nimic, altii zboara pe matura si tu nu stii nici macar sa aprinzi o lumanare printr-o incantatie. Lasa-te ca nu e de tine, esti varza!
De ce te complici atat? Nu mai bine folosesti un chibrit sau o bricheta? Fast and easy!
Ai să te învăţ eu, te duci la bucătărie, dai drumu la gaz iei o lumânare, zici Ughi Bughi aprinde-te şi aprinzi becu şi poc! Ai o lumânare aprinsă . Chiar mai multe
.
Eu cred in Dumnezeu, dar chiar eram curioasa daca se poate asa ceva )
Din pacate uni nu au fost destuli de maturi...
marianamay întreabă: