|

De cand nu ma mai masturbez si nu mai fac sex cu toate pacatoasele, observ ca diavolul ma incearca in alte moduri.In ultima vreme mania incearca sa puna stapanire pe mine si daca incerc sa o controlez simt ca o durere in inima.Cand vin de la sala, dupa ce bat un sac de box imi trece supararea.Totusi devin din ce in ce mai violent si parca nici macar efortul fizic nu ma mai calmeaza.Cum imi potolesc mania?! Cum ar face Iisus in locul meu? Nu sunt sfant si nu reusesc sa inchid ochii in fata unora ce ma jignesc sau nu ma inteleg.Ma enervez repede dar asta este nou pentru mine.Nu ma simt bine si cred ca as putea sa ma imbolnavesc. Vreau sa fiu fericit.Cum pot deveni fericit? Vreau raspunsuri serioase si spirituale.Raspundeti cum vreti dar macar ajutati-ma!

13 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Roaga-te. Cand te simti presat, suparat, mahnit aminteste-ti ca Isus a murit pe cruce pentru pacatele tale si pentru greutatile tale, El a luat cu el toate relele. Dragostea Lui pentru tine e infinita, nu se va sfarsi niciodata, este magnifica. Cand altii te jignesc, iubeste-i, rasplateste raul cu bine, asta ne cere Domnul. Iubeste-ti dusmanul! Cand cineva vrea sa te loveasca, ia-l in brate, zambeste-i, fii bun si arata-i bunatatea de Copil al Sau. Lasa mandria si nu-ti fa tu dreptate, exact cum te-am invatat azi, El va judeca cu o judecata dreapta, tu nu ai acest drept. Trebuie sa fii infrant pentru a te naste din nou si a izbavi lumea aceasta. Trebuie sa fii un nimic pentru ca toata viata ta sa nu mai fie ghidata de gandurile tale sau de mandria ta ci doar de El si voia Lui. Oricand te vei intoarce la Domnul multe rele ti se vor intampla, pentru ca Domnul aduce incercari iar Satan este pretuntindeni incercand sa te intoarca din drumul catre mantuire. Proclama sangele lui Isus peste tine, Domnul va privi in tine si te va socoti neprihanit. El isi incearca Copiii dar nu le va da mai mult decat pot duce, El stie ceea ce tu nu stii despre tine.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

„Masturbarea: activitatea sexuală de căpătâi a omenirii. În secolul al XIX-lea era o boală; în cel de-al XX-lea este un leac."
—Thomas Szasz, The Second Sin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te incearca nimeni, te incerci tu. Rugaciunile si alte sfaturi de genul care vin in raspunsurile "serioase si spirituale" sunt ca medicamentele placebo, problema e ca in cazul asta, medicamentele vindeca pentru un timp foarte scurt, si in acelasi timp agraveaza boala, dar voi batman batman.
Poti sa fii fericit incercand sa duci o viata cum ai vrea s-o ai, si te asigur ca nu vrei sa bei, sa te droghezi, sa faci sex cu toate parasutele, asa cum cred unii ca inseamna sa traiesti cum vrei. Poti sa fii fericit intelegand ca binele si raul ti-l faci tu, mai ales daca e vorba de "suflet".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acelasi sfat: roaga-te! numai credinta poate face minuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ai in tine doi lupi. unul domesticit, si unul salbatic.se lupta.va supravietui cel pe care-l hranesti mai bine.mergi la sala? foarte bine.pentru cel salbatic si agresiv.dar pentru celalalt? ce faci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am ispite ca ale tale. Daca nu desfranare, manie. Daca nu manie, mandrie, daca nu mandrie neintelegeri cu cei din jur.si tot asa cand nu e una e alta.Insa Domnul Hristos ne-a invatat ce sa facem ca sa nu cadem in ispita.Ce spune oare Biblia cu privire la ispite.Domnul Hristos ne invata asa "Privegheati si va rugati ca sa nu cadeti in ispita". Pentru ca toate aceste porniri care le are omul sunt demonice.Si atinci El ne indeamna la rugaciune.Asta trebuie sa faci si tu.Cand mergi pe strada sau nu vorbesti cu cineva mintea ta sa lucreze rugaciunea.Si care alta mai buna si mai scurta decat "Doamne Iisus Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul." De altfel incearca sa si postesti pentru ca tot Hristos ne invata ca "Acest neam de diavoli nu iese decat cu post si rugaciune". Numai bine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da cu capu de pereti poate iti mai revi un pic!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citește din Scripturi începând cu Noul Testament.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gaseste o fata, sa dea domnul sa o gasesti, fa o relatie cu ea, asteapta cca 6 luni pana e pregatita pentru sex, si apoi de 2 ori pe saptamana nu strica un amor intre voi. aminhappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca mania ta provine din lipsa de masturbare. Masturbarea intr-adevar nu este prea sanatoasa da alunga mania, stresul si alte ganduri rele, te relazeaza si nu mai da vina pe asa zisul Diavol pentru ori ce prostie...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Kabuto79):

Asti-a dau vina pe Satan pentru orice rahaturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vocile ne-au soptit ca de fapt tu esti cea dereglata, asa ca...du-te tu la medic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce crezi Tu în mine atât de mult? Nu vezi că tremur la fiecare pas pe care îl fac? Nu vezi cum mă lupt în fiecare clipă şi cum până şi eu mi-am pierdut încrederea în mine? Cum se face astfel că Tu încă îmi şopteşti că crezi în mine? Ce Te-a determinat să faci acest lucru? Să fie oare pentru că Tu vezi deja finalul? Să fie deja pentru că Tu vezi dacă înving sau nu?De ce mi-ai dat atât de mult? Oare chiar atât pot să duc? Chiar atât de tare m-ai făcut? De ce de fiecare dată când strig că nu pot, Tu îmi ridici privirea şi spui "ba poţi!"? Tu vezi lupta mea… Tu vezi cât de jos sunt şi cum numai prin Slava Ta prind putere să mă ridic. Oh Doamne, mi se sfâşie sufletul cum văd cu câtă speranţă priveşti o nenorocită ca mine! Lupt, promit că vreau să lupt Tată, dar simt uneori că Tu m-ai aşezat într-un nivel superior mie, într-un nivel de luptă în care încă nici nu am apucat să mă antrenez. Îmi vine să mă ascund când realizez cât de mare încredere ai în mine. Să mă ascund de faţa Ta pentru că ochii Tăi sunt mult prea plini de iubire pentru fiinţa mea. Tu crezi mai mult decât cred eu.De ce Doamne Tu eşti atât de sigur că voi trece următorul nivel spiritual? De ce, după atâtea dezamăgiri pe care Ţi le-am adus, mi-ai încredinţat un dar atât de mare? De ce mi-ai dat ce ai mai de preţ? Tu nu ţii minte Dumnezeule că ultima oară când ne-ai dat ce ai avut Tu mai de preţ, pe fiul Tău, L-am răstignit? Nu ţii minte că L-am scuipat în faţă şi L-am batjocorit? De ce atunci încă ne mai dai aceste daruri atât de minunate? Ai uitat că de atâtea ori le-am luat şi le-am folosit într-un scop egoist?De ce, oh Doamne, mai eşti atât de bun cu mine, când ultima oară ţi-am demonstrat ce rea sunt eu? Tu vezi Tată că mă lupt zi de zi să fiu ca Tine, dar parcă iese opusul? Eu nu pot iubi ca Tine, nu pot ierta ca Tine. Tu eşti Dumnezeu şi eu sunt un simplu...2009 - 2240 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează