| mentholinks a întrebat:

De ce a suprimat religia nevoia sexuala din om si a trecut-o de partea raului? Astfel religia a distrus societatea.

31 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Religia crestina nu suprima nevoia sexuala a omului, dimpotriva o in curajeaza-
Bucura -te de nevasta tinereti tale. Cerboaica iubita, caprioara placuta/ Fii imbatat tot timpul de dragalaseniile ei,/Fii indragostit necurmat de dragostea ei!(Proveebe 5- 18.19)
Sa nu va lipsiti unul pe altul de datoria de soti, decat doar prin buna invoiala,. apoi sa va impreunati iarasi, ca sa nu v aispiteasca Satana din pricina nestapanrii voastre.(1 Corinteni 7/5)
Nu e trecuta de partea raului ci chiar se interzice sa il refuzi sexual pe partenerul de casatorie.
Doar ca Biblia ne clarifica cadrul pentru care a fost inventat sexul si anume doar in cadrul de afectiune, siguranta, fidelitat al casatoriei, intre un sot si o sotie. Tocmai ignorarea acestui cadru, imoralitatea sexuala duce la distrugerea unei societati.

| SilentRain a răspuns:

Care noi astea? Suferi de personalitate multipla? laughing)
Și cu ce ești tu mai special că stai la oraș?
Ia pune o poza sa vedem și noi apartamentul tau de la oraș laughing)
Bre tu scrii fara sa gândești?
Indiferent din ce zonă ești, tot un bou rămâi daca te exprimi așa cum faci tu
Nici nu-l cunoști pe tipul ăsta, da arunci cu jigniri ca ultimul retard
Calitatea ta ca om se vede in caracterul tau, nu zona de unde stai

| Seba2013 a răspuns (pentru SilentRain):

Eu stiu ca atunci cand dau pica 10. Stai linistita ca nu iti cer sa intelegi pentru ca este grea limba romana. Nu este asa usor sa intelegi ceea ce citesti. Toti citesc insa doar unii vad. Oamo, omuletul tau nu este inocent ci vorbeste jignitor. Nu mai fa prezentari aici ca tot fata din ploaie ramai.

| dany1988122 a răspuns (pentru Seba2013):

Serios? Nu mai corecta, ca si tu gresesti. Arata-mi unde te-am jignit.

Crezi ca ti-am jignit credinta? Sa ma dea in judecata credinta ta. Simplu

| SilentRain a răspuns (pentru Seba2013):

LoL
cu toate că sunt cum sunt, nu sufăr de aroganța și prostia ta
Habar nu ai cu cine vorbești
Nu dai dovada de un comentariu util, pe de altă parte eu îl cunosc cat de cat pe tipul ăsta și știu că stă de ceva ani in străinătate tongue
In timp ce tu ești țăran cu figuri pe net, țăran te face personalitatea ta, nu casa, nu hainele, nu locul unde stai
Degeaba stai într-o fila cu 14 etaje, daca atunci când deschizi gura ești un dobitoc happy
Maturitate consta in a înțelege că toți suntem egali, și nu-i necesar să jignești pe cineva când nu ai nimic util de zis

Eu una nu mă văd așa cum mă descri tu "fata din ploaie ", patetic comentariu
Eu îți sugerez sa mai ieși pe afară "orășeanule " poate așa înveți cum sa te porți / cum sa discuți normal cu cineva

| Matthew1995 a răspuns:

Pentru ca asta face religia. Suprima orice e normal si natural si face sa para ca nu e, si ca e ceva rau.

| Matthew1995 a răspuns:

Ce conteaza daca esti de la oras sau de la tara, ca daca esti prost, tot degeaba.

| dany1988122 a răspuns (pentru Matthew1995):

Nu observi ca baga in discutie mediul in care traim. Ce copilism. rolling on the floor

| Matthew1995 a răspuns (pentru dany1988122):

Observ, de aia am si citit totul si mi s-a parut amuzant, ca aparent el e genul de om care crede ca personalitatea si mentalitatea cuiva, vine de la mediul in care traieste. Gandire infantila ca a lui am mai vazut, dar asa snobism si aroganta, sincer nu.

| Seba2013 a răspuns (pentru Matthew1995):

Nu aia era oratiunea principala ci cealalta. Ti-am raspuns asa pentru ca si intrebarea nu este formulata bine.

La tara nu se intelege la oamenii care stau la casa. Inainte sa se dezvolte orasul toti eram de la deal. Insa cand ne-am dezvoltat au aparut mai multi stimuli si tentatii. Insa daca stai in vale si nu ai nici curent nu ai cum sa inveti tehnica celui care sta intr-un mediu creativ. Eu aici nu ma iau de oamenii de la tara ci doar incerc sa iti arat un punct de vedere. Pentru ca cazul acesta nu se pune pentru toti. Sunt oameni de la tara care dau clasa la multi si chiar si pe mine ma intrec.

Daca se dezvolta un loc, asta nu inseamna ca si tu te-ai dezvoltat.

| Matthew1995 a răspuns (pentru Seba2013):

Nu stiu daca ai observat, dar nu eu am pus intrebarea.

| CIaudiu a răspuns:

Cu siguranta esti mai prost decat majoritatea "taranilor".

| dany1988122 a răspuns:

Sexul fara copii nu aduce beneficii popilor. Si aici apare o contradictie. Duc pacatul originar mai departe daca nasc copii rolling on the floor

| dany1988122 a răspuns:

Arogantule.

| Seba2013 a răspuns (pentru dany1988122):

Din comentariu nu reiese ca sunt arogant ci modest. Ai pierdut aici sau ai castigat? Daca te dai ateu vorbesti coerent ca daca nu te numim cinic. Iar acestia trebuie aruncati in canal de unde vin. Langa tine nu am nevoie de mandrie si doar de putina valoare personala. Nu mai vorbi cu mine ca te lovesti. Mai mult limba te face sa pierzi, insa tu nu vezi cum pierzi onoarea pentru nu ai. Consideri ca intentia ta a castigat, insa eu ti-am aratat obiectiv ca pierzi ca la scoala.

Mondest? rolling on the floor

Bre da fiziologic mai esti. Chiar nu ai cuvinte? Te-au dat aia afara de la scoala si te-au trimis la scoala de corectie? Tu ar trebui redus la tacere ca nu avem nevoie de muste care stiu doar sa bazaie. Tu te bucuri si cand te cearta cineva, asa de desparit esti de socieatete. Este de ras, insa cu tupeul tau castigi atentie. Eu ti-am dat credit, insa l-ai consumat. De acum o sa fiu mai infatil cu tine daca cumva te mai bagi in sema cu frazele tale triviale, spurcate si vulgare. Asa ca esti anatema. Te prefaci ca intrebi insa tu te simiti in largul tau acolo unde esti. Asa ca traiasca prostia si putina inteligenta.

Esti afon.Te fac muci. Nu uita ca te facui sa zici ca e figura de stil faza cu Barbosul care e 3 in 1 rolling on the floorCa nu mai avusesi replica, si cu asta cica voiai sa scapi rolling on the floor

| Matthew1995 a răspuns (pentru dany1988122):

Hai ca m-a facut sa rad "discutia" dintre tine si tipul cu care te certai. Din cate vad, e mai mult gura de el, si are un complex de superioritate, pentru ca e de la oras. Nu-mi dau seama daca e troll sau daca e prost rolling on the floor dar mi-a placut ca pe tine te doare fix in pla de ce latra el.

Ba da tu esti tiran rau acolo in noroiul tau. Acuma ma plimbi in alte teme fara sa termini una corect. Pleaca bre ca esti ca un om beat, de te suflu cazi. Alea sunt doar in capul tau. Tu nu intelegi nici ce insemna 2 in 1 si vorbesti despre religie. Pleaca bre si nu mai fa pe Bruce Lee ca sarmanul ala de la gunoi. Stai linistit ca nu iti cer sa iti dai seama de lucrul acesta ca este prea greu pentru tine. Vezi cum am raspuns pentru tine? Nu mai vorbi ca te joc pe degete cand vreau. Chiar nu intelegi sa nu mai incepi alte subiecte si sa iti vezi de libertatea ta. Bucură-te te libertate pentru ca prostia nu are pedeapsa pe TPU. Si nu iti mai da aere ca ai premise religioase ca in inima ta zace sarcasmul.

Vezi ca taranii iti dau papa.

In visele tale ma joci pe degete.

Inima e o pompa a corpului. Nici macar atat nu stii? ''Marele orasean'' nu stie asta? rolling on the floor

Inima e o pompa a corpului. Nici macar atat nu stii? ''Marele orasean'' nu stie asta? rolling on the floor

Bre se vede ca stai intr-o vale foarte profunda...

Ranjiteai pana la transformare in plans. Din ce punct de vedere? Ca daca vorbim din punctul lui Homero sau anumitor domeniuri nu mai este. Vrei sa te fac sa mananci dictionarul care nu l-ai citit?
Ai mai invatat si astazi ceva. Insa pana la punctul acesta recunoaste ca erai varza. Fii umil bre ca sa iesi din vale!

Deci inima nu e o pompa a corpului? Sau ce vrei sa zici acolo? rolling on the floor

Ai citit prima fraza din dictionar si te-ai obosit? Pleaca bre obositule si mananca ca sa ai forta sa citesti.

Aici esti la religie nu la medicina. Aici esti in alt topic. Nu stiu cum te lasa adminii sa intri aici fara a avea propietatea cuvintelor. Nu mai vorbi fara sa cunosti bai, tu chiar nu iti dai seama ce faci?

Nu te mai da carne de tun ca oricun nu esti un user important aici. Acuma ia viteza si lasa provocarea ca nu esti bun in ring. Ti-am dat o contra si deja incepeai sa te victimizezi.

Nu sunt important asa ca tine, dar na, ma descurc sa traiesc si eu rolling on the floor Ma victimizez? rolling on the floor

Aha te descurci...
Daca eram eu la conducere si vedeam ca intri pe acest topic fara a avea propietatea termenilor nu mai erai descurcaret aici.

Ma, dar asa de bine stai la capitolul prostie?

Întrebări similare