| DreamAutopsy a întrebat:

De ce atunci când nu ești de acord cu pocăiții încep cu tâmpenii de genul: " O să arzi în iad; o să te pedepsească dumnezeu; să mori în chinuri etc? Toate astea mi-au fost spuse mie, pocăiții vorbesc mai "frumos" decât mine. Sincer... m-am săturat de fanatici cu pretenții de sfinți.

38 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

O sa arzi in iad! no talking

| DreamAutopsy explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

See you there \m/

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru DreamAutopsy):

Cand ajungem acolo, faci cinste cu o bere? thinking

Cu 2

Dar eu vreau 3.

Nu se poate! 2 beri și o țigară, ultima ofertă rolling on the floor

Un joint si s-a facut! no talking

| sandra2012 a răspuns:

Fiecare crede in ce vrea sa creada si isi traieste viata dupa propriile reguli. Pocaitii sunt niste oameni ca si noi, unii din ei chiar sunt de treaba. Poate exista si exceptii de la regula bineinteles, dar nu exista padure fara uscaturi nu? Sfant nu e nimeni, numai Iisus. Lasa-i in pace daca te deranjeaza si incearca sa nu mai ai de-a face cu ei si gata.

| Wehrmacht a răspuns:

Astia sunt ca un PC,programati sa faca ce le-a spus biserica sa faca. Daca nu ii convine ceva PC-ului: error, error asa si crestinii, nu le convine ceva : arzi in iad, te ia dracu.

| SaveTheNature a răspuns:

In viata 3 lucruri conteaza:
Credinta Speranta Si Dragostea (cea mai importanta fiind dragostea, iubirea)

| danut a răspuns:

Dragul meu, fiecare dintre noi are opinia lui dar ce facem cu tine care dai dovada de un fanatism fundamentalist. Uite un exemplu cu puternice si profunde idei fanatice: "Sincer...m-am săturat de fanatici cu pretentii de sfinti.". Ce propui, exterminarea, izolarea, lobotomia sau "reconversia psihica"? Sti, crestini au o vorba spusa de Isus Hristos: "mai bine te-ai uita la barna din ochiul tau decat la paiul din ochiul unui pocait" (citat usor adaptat situatiei).

| DreamAutopsy explică (pentru danut):

Eu cred că fanaticii fac opusul la ce ai zis tu :"mai bine te-ai uita la bârna din ochiul tău decât la paiul din ochiul unui pocăit". Și chiar aș propune exterminarea, izolarea, lobotomia și reconversia psihica. Eu nu le urez lor să moară de cancer și să ardă o veșnicie în iad.

| Guogle a răspuns:

Cine a spus ca trebuie sa ai aceleasi idei ca si altii, fiecare gandeste ce vrea, daca i-ai baga pe gat unui crestin ca Dumnezeu nu exista, desigur ca incepi sa spui fel si fel de chestii care pentru respectiva persoana pare o nebunie si tu cine stie ce-i mai spui(injuri si spui ca se milogeste degeaba), inversand situatia se primeste exact aceleasi lucru. Si te rog nu mai asculta toate prostiile ce le spune un biet crestin ce de-abia isi taraie pacatele, nimeni nu are dreptul sa te judece, pentru ca cel ce judeca pe nedrept spunind chestii de genul asta poate arde el insusi in iad.

| whitehair a răspuns:

Corect si-ti inteleg frustarea-furia-supararea.Si ca sa fiu in ton cu categoria Religie am sa-ti spun:adevar iti zic tie ca oamenii acestia nu au nimic in comun cu divinitatea.Nu pentru ca sunt pocaiti,ci pentru ca aberatiile pe care le debiteaza sunt total pe langa ideile afirmate de Biblie sau alte scrieri sacre, sunt scoase din context iar atunci cand ajung la fundul sacului cu citate invatate papagaliceste incep sa-si arate fata adevarata, blestemand si amenintand.Cum zicea Iisus, multi vor vorbi in numele meu, dar voi sa nu-i credeti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dream autopsy? un mar bun sanatos face mere bune.de acord? altul stramb si bolnav face mere de proasta calitate, mici, rele la gust.de acord? un om bun,vorbeste frumos, e indulgent, grabnic saritor sa ajute infiderent daca e crestin sau altceva.vad ca blestemi, si le doresti anumitor oameni sa arda in iad vesnic.esti un om bun.fie sa ti se intample asa cum doresti altora si in felul acesta sa se implineasca ce este scris in biblie; faceti celorlalti cum voua vreti sa vi se faca.cat despre mine; Dumnezeu sa te ierte si sa nu asculte niste blesteme prostesti care daca nu sunt intemeiate, se vor intoarce asupra celui ce l-a aruncat.iar minciuna...are picioare scurte.nu ajunge prea departe.

| DreamAutopsy explică (pentru anonim_4396):

Eu blestem? Eu cred că tu nu înțelegi intenționat laughing

| Analytical a răspuns:

Tu nu cunosti notiunea de Sfant. Nimeni nu are treaba cu tine, daca tu ti-ai vedea de treaba si nu ai mai urla ca o descreierata ca D-zeu nu exista. Culegi ce sameni. Si sincer, de ce te superi? Voi fanaticii Atei acolo va este casa si va bucurati cand cineva va trimite la Dracu`, incat il invitati politicos sa vina cu voi. Vezi? te contrazici. Chinurile iti plac, binele vine de la D-zeu, cum tu nu crezi in El, nu poti crede nici in a face bine. Niciodata nu o sa va inteleg aberatiile, cum va mai bateti cu cuvintele, care va bat si ele, fara sa judecati limpede. De ce tu ai avea dreptate cu privire la non-religie, iar noi nu? La asta te-ai gandit? Ei bine, adevarul nu sta la tine sau la mine. Decat la D-zeu. Sper ca o sa ne mai intalnim pe aici, imi face placere sa discut cu tine, un suflet pierdut este mereu o binecuvantare pentru reintoarcerea lui. Numai bine.

| bigsy a răspuns:

Nu judec pe nimeni, dar la mine in clasa a trebuit sa aducem o data Biblia de acasa, si in pauza incepe un pocait sa ne zica prin clasa, alaturi de alti pocaiti, lor isis ziceau " noi ", si noua "voi", sper ca ai inteles cum le-am pus. Si in momentul ala imi venea sa-l iau pe ala la bataie.

| DenisH a răspuns:

Eu nu cred ca atunci cand tu nu esti de acord cu pocaitii ei iti zic sa arzi in iad si alte prostii, fiecare religie trebuie respectata! Si pocaitii clar ca vorbesc mai frumos decat voi.Voi cand pacatuiti mergeti la popa si ala cica va iarta pacatele, popa e cumva Dumnezeu si nu stiu eu? popa e un om obisnuit care tot citeste din biblie si pe cand violeaza, fumeaza, fura si ia bani pe ce face, doar Dumnezeu te poate ierta de pacate.Giovanutzu dc ne faci handicapati? Pentru ca noi suntem pocaiti trebuie sa ne faaci
handicapati? Du-te la culcare scolate spala-te cu apa de buda pe fata si dati 2 palme sa-ti revii :*! Cineva, tu ce spui habar n-am la ce te referi thinking

| marynaedw a răspuns (pentru DenisH):

Nu ii cerem iertare preotului, el este doar un "mijloc" prin care ne marturisim pacatele lui Dumnezeu, deoarece preotii au darul Duhului Sfant. Si noi nu ne luam dupa ce face popa si dupa ce zice.

| DenisH a răspuns (pentru marynaedw):

Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, fiecare cu religia lui, nu stiu de ce va tot luati de noi pocaitii.si iar zic, eu nu cred ca daca ii spui cuiva ca e pocait si altele ala iti zice ca sa arzi in iad si etc. Daca un pocait vede pe un om care injura,se drogheaza, fumeaza pocaitul se roaga pentru el ca Domnul sa il aduca pe calea lui, nici decum nu il jigneste.

Inca ceva, eu nu cred ca un popa dupa ce bea,dupa ce violeaza,dupa ce fumeaza, are darul Duhului Sfantwinking. Toti popii pe care i iccunosc eu fumeaza si beu,sa fim sinceri acuwinking.La noi pocaitii nu fumam, nu bem, si multe altele si nu toti avem darul Duhului Sfant.Pentru a avea darul asta trebuie sa ai o viata stransa cu Dumnezeu.

La noi oricat de pacatos ar fi preotul tot are darul Duhului Sfant pentru ca ii s-a dat la taina preotiei si pentru ca slujeste si comunica cuvantul lui Dumnezeu.happy

=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]].Eu nu cred ca oricat de pacatos esti Dumnezeu te inzestreza cu acest dar minunat.Voi nu stiti ce inseamna Duhul Sfant cred ca.Mai documentativa si uitati-va la cele 10 porunci date de Dumnezeu in biblie.Sincer am citit aproape toata biblia si crede-ma ca stiu cateceva despre Dumnezeu.Degeaba il slujesti pe El daca pacatuiesi. Daca unu fura,injura,violeaza,fumeaza, bea, se drogheaza, tu crezi ca e inzestrat cu Duhul Sfant =]]]]]]]]]]. Duhul Sfant sti macar ce e? Nu am chef sa ma cert cu voi, spun doar ce trebuie sa spun. Bafta! Si nu mai crede orice magarie ce zice popa, citeste biblia, multumestei lui Dumnezeu pentru ca existi si vei fi mai credincios.

Nu am zis-o eu asta cu preotul si asa am auzit.laughingSi da, e adevarat ce spui, daca esti foarte pacatos nu ar trebui sa fi inzestrat cu Duhul Sfant indiferent ca esti preot sau nu. In fine, fiecare cu pacatele lui.:p

Ai auzit prosti oh go on.Si clar ca daca esti pacatos nu esti inzestrat cu Duhul Sfant.Fiecare ccu pacatele lui, dar mai bine e fiecare fara pacate.Mda, recunosc si eu pacatuiesc destul, chiar am fumat.am baut, si incontinuare ma rog Domnului sa ma ierte, si sper sa se indure de mine.

Pai mai bine fara pacate dar nu stiu care ii ala care nu are. Macar sa ne para rau de pacatele facut la cate sunt.:p

Nu exista om fara pacate.Da sa ne para rau si sa ne rugam Domnului sa ne ierte, ca popa nu ne poate iertawinking sau nu poate "vorbi" cu Dumnezeu sa ne ierte cat ar fi el de popa.

De fapt preotul nu are nici o legatura, ca nu el ne iarta pacatele. El e doar un "mijloc" de a-ti marturisi Domnului pacatele.

Astea sunt baliverne. In biblie scrie "Sa NU va inchinati la nici un chip cioplit" Voi de ce va inchinati la icoane si diferite cruci? Intrebarea asta ma bantuie.

Nu ne inchinam la icoane si cruci, ne inchinam persoanelor care sunt in ele ca sa le simtim mai aproape. Ia de exemplu oamenii de mai demult care aveau statui ale unor animale. Ei chiar se rugau la obiectul in sine, nu la cineva spiritual. Deci nu ne inchinam icoanelor.happy

Cum sa nu va inchinati icoanelor daca le aveti in fata le tot tucati tot va rugati lor.Rugaciunea trebuie facuta Domnului nu Fecioarei Mariawinking.Si voi sunteti exact ca oamenii dedemult, va inchinati icoanelor, noi trebuie sa ne inchinam Domnului stand in genunchi rugandune lui.Si iar zic, fiecare cu religia lui, nu ma leg de nimeni, imi sustin parerea pentru ca este adevarat ce zic, eu am doar 13 ani nu stiu sa iti spun explicatii mai multe, vorbeste cu un pocait care predica in biserica si are o relatie stransa cu Dumnezeu si el iti va putea spune mai multe despre Dumnezeu, eu doar spun cat stiu si sincer nu stiu prea multe. Citeste biblia si vei invata mult mai multe despre Domnul.Voi ortodoxsi de craciun va bucurati pentru sarbatoare nu pentru invierea Domnuluii Isus, de multe ori ma rog ca toate sarbatorile craciun, paste etc. sa fie in numele Domnului nu ca sa ne distram noi. Daca vrei sa mai vb da-mi add newstile_denis si vb pe mess ca mie sila sa scriu aicea.

| Mayar a răspuns (pentru DenisH):

Pocaitii pretind ca sunt credinciosi, insa numai smeriti nu sunt, ci se falesc. De ce? Asta mi se pare un pacat tare urat!

| DenisH a răspuns:

Ba dreamautopsy tu ce perle scoti pe gura aia ma? Noi va zicem voua sa ardeti in iad, sa mergeti dracu, si alte nebunii? tu nu mai ai stiut ce sa zici de pocaiti si tot scoti nebunii pe gura, Du-te ba frate la culcare ca esti obosit. si voi oricat ati incerca sa ne omorati sa ne faceti rau noi cu Dumnezeu inainte nu ne e frica de nimica. Asa ca voi puteti merge la popa ala care va tot bate cu palosu pe spate si cite 2 cuvinte din biblie si apoi merge la tigara.

| DreamAutopsy explică (pentru DenisH):

Ce? eu chiar nu știu ce mama dracu zici tu acolo... Sunt înconjurată de proști straight face

Sa fim seriosi, in primul rand nu toti care va numiti pocaiti sunteti. Nu imi spune ca nici unul care are religia ta nu fumeaza, injura, minte, bea si altele. Va credeti superiori dar nu sunteti deloc, fiecare cu religia lui.

Un pocait adevarat NU fumeaza, NU bea etc..., eu sunt inca mic am 13 ani si sunt pocait...am fumat,am baut, am pacatuit, dar incet cu incet vreau sa ma las de toate pacatele si sa il urmez pe Dumnezeu pentru ca El mi-a dat viata si imi poarta de grija.Bafta!

| giovannutzu a răspuns:

Pentru ca sunt handicapati.
fale intrebarea:in ce zi te duci sa joci chilotzata? laughinglaughing
chilotzata insemna:se strang toti intr-o camera,sting lumina,stau dezbracati,si se *** fiecare cum apuca,poate sa fie mama cu fiu,sora cu frate, veri intre ei, etc.
nu stiu cat de adevarat e dar mie mia ziso o femeie si ma bufnit rasul tongue