| RAY a întrebat:

De ce biserica nu recunoaste acest verset?
Categoric se vede ca Iisus afirma ca nu ai de ce sa mergi la biserica
"Cand va rugati, nu fiti ca fatarnicii carora le place, prin sinagogi si prin colturile ulitelor, stand in picioare, sa se roage, ca sa se arate oamenilor; adevarat graiesc voua: si-au luat plata lor.

Tu insa, cand te rogi, intra in camara ta si, inchizand usa, roaga-te Tatalui tau, Care este in ascuns, si Tatal tau, Care vede in ascuns, iti va rasplati tie.

Cand va rugati, nu spuneti multe ca paganii, ca ei cred ca in multa lor vorbarie vor fi ascultati. Deci nu va asemanati lor, ca stie Tatal vostru de cele ce aveti trebuinta mai inainte ca sa cereti voi de la El".

3 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

Cred ca le vorbea evreilor.

| teo530 a răspuns:

Să nu te arăţi lumii adică să nu te rogi şi să mergi la biserică doar ca să te vadă oamenii dar ţi-e adevărat să nu-ţi pese prea mult, să nu fie în lauda lumii ci mântuirea sufletului tău. Să nu ne rugăm mult ca păgânii înseamnă să nu spunem 150 de rugăciuni pe zi(bine nu ştiu sigur nici cât de mult s-or ruga păgânii ăştia), să spui câteva rugăciuni pe zi, dimineaţa, seara, la masă etc. Cât timp vrei tu să-i aloci lui Dumnezeu, e de ajuns şi 5 minute pe fiecare zi dar în acele minute să ai numai rugăciunea în cap nu şi altceva. Dumnezeu vede tot ce faci şi ştie de tot ce ai nevoie şi-ţi va da ceea ce ai nevoie cu adevărat la un moment dat(nu picat din cer, ori îl gaseşti la o mare reducere, ori cadou de la cineva sau poate un premiu la un concurs anume sau alte mijloace).

| lilianaadelina a răspuns:

Pentru ca si-au dat seama ca nu e cum zic ei, nu o sa mai mearga mult cu indoctrinarea