Probabil ca doctrina prinde mai bine la ei, probabil ca naivitatea e mai excesiva.
Religia catolica este raspandita in mult mai multe tari, are mult mai multi adepti si influenta. Are si o istorie mai importanta. In schimb, religia ortodoxa se rezuma la cateva state din estul Europei, majoritatea cu prea putina influenta in lume.
Ce intrebare si ce raspuns. Este ca si cum as intreba de ce numarul netrofilelor este mai mare decat numarul limfocitelor? ( si totusi, limfocitele casa zic asa au un rol mult mai important, dar sunt in numar mai mic). Intrebarea este menita sa starneasca certuri, deci e ste troll asa ca te-as ruga sa-l ignori.
"Are si o istorie mai importanta" SI care ar fi aia? Poate sa se regaseasca vitejia, onoarea, castitatea voievozilor si conducatorilor ( din scrierile cronicarilor moldoveni) in religia catolica? Fiecare religie (crestina catolica/ ortodoxa) are ceva minunat daca am sta sa admiram arta ( gotica), infrastructura, geniul, dorinta de a fi cat mai bun... Ce vremuri..cata naturalete.
Da pentru ca este de mai mult timp infiintata #334`e.n si a inceput cu bogatiile imparatului Constantin, are multi adepti, destul de fidel, a castigat mult in politica, razboaie, armata, arme. Statul papal, Vatican este stat in stat, are putere economica si militara. A sustinut financiar si cu arme parte din primul razboi mondial. Si desigur si in al doilea, si azi la fel, asa ca au surse de bogatie, nu sunt in crize economice, doar in crize de iubire si fidelitate fata de oameni si fata de Dumnezeu pe care-l ignora. INCA PUTIN TIMP.
Multi nu stiti dar biserica catolica impreuna cu masoni vor face guvernul mondial deci masoni =creatori banilor iar ciserica catolica ii sustin pe masoni ca si cum cineva de acici ar fi in potriva mea iar unul e cu mine eu am multi bani e normal ca osai dau multi bani celui care tine cu mine iar pe voi sa va fac ca tineti cu mine va dau si voua dar mai putin
BlackRaven45 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
cipry73 întreabă:
Allrc24 întreabă: