| Urizen a întrebat:

De ce crestinii isi supun copiii religiei lor? Lasatii sa gandeasca liberi, iar daca credeti ca apuca pe cai gresite, oferitiile argumente, incercati sa ii convigeti de greseli. Nu ii inhibati, tot vor afla de alte religii si convingeri. Eu am fost nascut si botezat ca un crestin ortodox, dar am abandonat religia crestina. Daca vor sa renunte la religie, puteti incerca sa ii opriti, dar oricum, ei o pot schimba oricand de la 16 ani in sus. Lasati-va copii sa gandeasca liber!

8 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Nu ai abandonat nimic.Nu poti pierde ceva ce nu ai.Asa este obiceiul.Botez,mancare,bautura si tot restul.

| Urizen explică (pentru Angel0):

Cred ca am 'avut' suficienta religie, pana pe la 13-14 ani eram ferm convins de tot ce am invatat despre religie, de la parinti, preoti si profesori. Nu voiam nici sa ascult alte opinii, eram chiar revoltat cand cineva voia sa imi explice teoria evolutionista. Ironic, am ajuns sa o studiez din intamplare, la fel ca restul lucrurilor din domeniul stiintei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate dar daca esti nascut intr-o familie crestina de secta penticostala daca te declari sti cum te vor privi aia ca pe diavolu mai bine omori un om ca te priveste mai frumos / vezi tu parintele crede ca e stapan pe copilu lui si gandirea lui dar uneori ne distruge vietile cu gandirea lor comunista /religioasa

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mitch):

Ma inteligentule la 40 de zile poti sa te declari ateu sau crestin?

| DorelSudoru a răspuns (pentru Mitch):

Auzi sfanta traditielaughingMa pis pe aceasta sfanta traditie si pe cristelnita lor din aur...
Urizen are dreptate...dar oricum de ce sa ne complicam, cel mai frumos facem ce vrem si aia e

| Urizen explică (pentru Mitch):

Da, stiu foarte bine ce semnifica botezul. Am fost indoctrinat 12 clase cu dogma voastra. Doisprezece ani mi-a fost bagata pe gat religia voastra, unde, apropo, am participat si la olimpiada.

Răspuns utilizator avertizat