Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat tot ce a avut mai scump,pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Prin credinta El este Tatal nostru, iar noi suntem copiii Lui.
Dumnezeu este Creatorul oamenilor si deci El are dreptul sa faca ce vrea cu ei! El ne-a creat,El ne poate pierde, si este si normal sa asculti de cel care a dat VIATA, si da El este PERFECT
Sunshinika dumnezo si'a batut joc de tine.cum il mai poti iubi?
Biblia nu e scrisa de Dumnezeu. E scrisa de oameni. Asa ca nu se lauda singur. Noi il laudam pentru ca merita cu adevarat asta.
A obligat Dumnezeu pe cineva sa-i slijeasca? NU! El a zis doar ce e bine sa faci si pe cine e bine sa slijesti. Dar noi avem dreptul sa facem ce vrem. Deci dumnezeu nu are sclavi pentru ca nu suntem tinuti cu forta. Eu daca vreau sa ma lepad de El azi, o pot face. Dar nu vreau. El are fii si nu sclavi. El nu e patetic, asa cum spui tu ca este. Dar asa ne place sa vorbim noi despre El ca sa ne credem importanti. Vom vedea cine e patetic cand vom sta in fata lui la judecata.
E o imagine falsa despre ce vorbesti.De aceea sunt atitea religii ca interpretarea bibliei e de f multe feluri. Daca iei motamo cred ca nu e de bine.Eu cred ca trebuie luat doar alegoric.Mot a mot nu as crede nici eu ca e asa.Pentru ca daca ar trebui sa-l iei mot a mot nu cred ca as putea fi nici eu o crestina buna.Eu citesc doar acele pasaje unde scrie despre iertare.Desi urgii au fost si sunt destule pe Pamint nu crezi? El daca e atotputernic si drept nu cred deloc sa ne vrea asta cine spune altfel e izvorit doar din minte de om.Eu cred in legea atractiei noi suntem responsabili de tot ceea ce n-i se intimpla.http://www.youtube.com/watch?v=NGZdAjX3pww
Ai mare dreptate.Mai bine ateist decat sa crezi in asa de multe... minciuni. Bye bye! ^-^
alfons2390 întreabă: