Exista pentru ca afost creat de oameni, in nevoia unei explicatii care la vremea aceea lipsea.
Dumnezeu creeat de oameni? Chiar? Dar gandeste-te aici, cine dar a creat moartea? Dumnezeu spune clar ca din cauza pacatului vom muri, si moartea e o realitate.
Moartea nu are legatura cu dumnezeu.
Murim din cauza ca celulele din corpul nostru chiar daca se pot diviza, si le pot inlocui pe cele moarte, dupa un timp, se degradeaza.
"Credinţa înseamnă a nu vrea să ştii ce este adevărat." Friedrich Nietzsche
Mă aștept să primești și răspunsuri de tipul :
„ Chiar crezi că există Dumnezeu? ",
/ „ Ce dovezi ai că există Dumnezeu?"
/ „ Viața ne-a demonstrat că nu există nici un fel de Dumnezeu, și că totul nu a fost decât o iluzie și o minciună a scârbelor ăia de popi " / șamd
O intrebare mult prea inteligenta si interesanta pentru a fi alerata de un raspuns.
Pffff... daca nu exista Dumnezeu, de ce exista pamintul, galaxiile, universul in general? De la ce s-au format ele? Numai nu-mi spune ca de la Big Bang... De unde existi tu, ma rog?
Universul exista de cand a explodat big bang, daca preferi sa traiesti in ignoranta n-am ce sasi fac
Dar cum, nu era nimic, a explozia aia din nimic si apoi a aparut universul? iar de ignoranta, cuvintul acesta mi-l spune fiecare ateu, inseamna ca voi nu puteti aduce nici o dovada si prin aceasta ignorati pre ceilalti
Sunt multe dovezi privind acel big bang
Radiaţia de fond a fost detectată în 1960, după ce, în 1948 George Gamow i-a prevăzut existenţa. Amo Penzias şi Robert Wilson au descoperit spectrul CMBR, care arată că Universul avea iniţial o temperatură extrem de mare, dar uniformă.
Expansiunea şi răcirea Universului duc la concluzia că Universul a fost mult mai mic şi mai fierbinte.
Echilibrul elementelor uşoare (hidrogen, heliu şi litiu) existente astăzi în Univers este prevăzut de Big Bang.
Relativitatea generală spune că Universul trebuie fie să se extindă, fie să se contracte – mărimea lui nu poate rămâne mereu aceeaşi.
Paradoxul Olbers - dacă Universul ar fi infinit de mare şi de vechi, Pământul ar primi lumină din toate colţurile cerului nopţii, care ar părea strălucitor – mult mai strălicitor decât cel mai dens câmp de stele (foto). Teoria Big Bang rezolvă acest paradox – Universul nu a existat întotdeauna.
Pentru ca exista oameni. Cineva a zis mai jos "Omul e facut de Dumnezeu.Cat timp exista om exista Dumnezeu." Cat adevar in a 2-a propozitie, desi banuiesc ca altceva a vrut sa spuna
Din cate stiam eu, la o intrebare se raspunde cu un raspuns, nu cu o alta intrebare. Gresesc?
Omul nu stie iarta-l pe fratele rocco
Pai trebuie sa gandim logic... daca nu e Dumnezeu cine creat lumea? ce carte spune mai concret ceva dcat Biblia? Daca nu o citesti nu intelegi! Dumnezeu spune:''Crede, si nu cerceta". daca Dumnezeu nu e, cine a facut lumea? animalele? oamenii? cum avem noi o ratiune? sincer...nu cred in prostia cu maimutele.si mi-e scarba de toti prostii care cred ca nu exista Dumnezeu! Eu sunt reformat, dar nu traiesc dupa religii, ci dupa Biblie! Si in cene sa crezi? In budha? mi-e mila de sufletele voastre!
Nu exista! Simplu! Si nu ma luati cu faza "Dumnezeu a creat pamantul in 6 zile" si acum vin eu, si in a 7-a zi a creat restul universului nu? Religia era buna acum 2000 de ani cand nu puteai raspunde anumitor intrebari iti creai un raspuns imaginar, acum totul are o baza reala, solida, nu povesti din carti cum e biblia!