|

De ce Dumnezeu si-a trimis fiul sa fie torturat pentru noi si nu a venit el personal? Ce fel de tata isi trimite fiul la moarte in loc sa mearga el in locu lui? Ma rog, daca eram eu Dumnezeu nu trmiteam pe nimeni la moarte doar eram atotputernic...are si Dumnezeul asta al crestinilor niste idei barbare ca te face sa crezi ca este produsul imaginatitei unor psihopati antici si nu o divinitate. Ma rog, cam toti zeii antici sunt bolnavi cu capu, poate cei mai rai sunt zeii greci.

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu este drept si sfant.In sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul, iar in dragostea Sa, tot El a platit pretul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Scuza-ma ca intervin, dar omul asta a intrebat altceva, nu daca este drept si sfint.Si daca raspunsul tau este asta, adica daca esti drept si sfint nu te duci sa faci nimic? Adica ai slugi sau cum? Cum ar veni daca tu esti cvredincioasa nu mai trebuie sa muncesti, trebuie sa primesti asa moca sau ce? Are dreptate cel care a pus intrebarea.Cum adica sa iti trimiti fiul la moarte.Asta e cea mai mare magarie ce am auzit-o vreodata.El daca voia sa pedepseasca pacatul cum zici tu venea personal nu trimitea pe unu altu.Sau el este sefu si nu trebuie sa se deranjeze, nu vine el sa se murdareasca pe maiini cu oamenii.Cind esti sef si apare o problema grava nu trimiti tu aghiotanti te duci personal, asa cum a facut si cu Noe.Atunci a venit personal,ba chiar a si vorbit cu Noe,la si ajutat etc si apoi dintr-o data gata i-a venit lene sau ce? Si are dreptate cel care a pus intrebarea, daca eram eu nu trimiteam pe fiul meu, ba cred ca nu trim, iteam nici un inger, veneam eu personal si gata.Cam asa trebuie sa explicati, asta cer cei care pun intrebari, nu vor citate sau povesti.Sincer sa spui ca Dzeu e drept si sfint si de aia a trimis pe altu cred ca e o mare timpenie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca te iubeste!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu a trimis nimic isus =horus =mitologie egipteana

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca tot e doamne doamne asa de omnipotent de ce nu a pocnit din degete si gata, toti oamenii sunt curati. Ii cam lipseste imaginatia...si omnipotenta, la cat de omnipotent este.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a trimes pe Unicul Sau Fiu pentru ca oricine crede in numele Sau sa nu piara ci sa aiba viata vecinica''( Ioan 3, 1-21L7 50-51)
Nu stiai ca Dumnezeu le-a promis oamenilor INCA DIN EDEN ca-L va trimite pe Iisus Hristos pentru a ne mantui, iar scopul proorocilor acela a fost: de a vesti nasterea lui Mesia.

''O, nepriceputi si prea zabavnici cu inima ca sa credeti cate au spus prorocii! Nu trebuie oare Mesia sa patimeasca pentru a intra in slava Sa?'' ( Luca 24, 13-32)
Chiar si prorocul Isaia spunea despre El :'' Desigur, El a purtat suferintele si durerile noastre si le-a luat asupra Lui; si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit. Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si ranile Lui ne-au tamaduit; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor.El a fost asuprit si chinuit, dar nu Si-a deschis gura; ca un miel care-l duci la taiere si ca o oaie muta inaintea celor ce o tund, nu Si-a deschis gura'' ( Isaia 40, 28-31; 53, 4-7)

In plus, la asta se referea si profetia mesianica: '' femeia iti va zdrobi capul, iar sarpele calcaiul''.
Prin zdrobirea capului intelegem ca, prin nasterea Domnului de catre Feioara Maria, prin Sangele nepretuit al lui Iisus Hristos, imparatia lui Satan a cazut, iar ''intepatura'' sugereaza faptul ca Satan L-a tinut mort 3 zile pe Iisus, iar in cea de-a treia zi, Dumnezeu L-a inviat din morti.
Datorita Lui portile Raiului au fost (re)deschise, pentru ca inainte de moartea Sa, oricine bun/ rau mergea in iad, osandit in intuneric. Dar Dumnezeu ne-a luat povara pacatelor

In Matei 26, 33-44 si Luca 22, 39-46, scrie ca:'' O, tata! De Te-ai indura sa indepartezi de la Mine paharul acesta de la Mine, dar faca-se voia Ta si nu a Mea.
In final, Iisus a acceptat hotararea Dumnezeului zicand :'' daca nu e cu putinta sa departezi ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu = Iisus = Duhul Sfant.
Sfantul Spiridon era atat de convingator atunci cand vorbea despre Sfanta Treime, incat multi pagani s-au convertit la crestinism. Potrivit traditiei, ca sa-i descopere unui filosof unitatea si diversitatea din Sfanta Treime, face semnul Sfintei Cruci, invocand numele Sfantei Treimi, in timp ce in mana stanga tinea o caramida. Dupa ce a facut semnul Sfintei Cruci, focul s-a ridicat din caramida, apa a cazut pe pamant, iar pamantul din ea a ramas in mana lui. Astfel, prin cele trei elemente distincte: pamant, foc si apa, a descoperit diversitatea, iar prin totul unitar - caramida, a descoperit unitatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti la asa ceva, pentru ca Dumnezeu si-a sacrificat Fiul pentru tine, El te iubeste.El tine lumea in maini, El vine dar prin intermediul Ingerilor, etc.Doar cei care merita il vor vedea pe Dumnezeu si vor sta alaturi de el dincolo.Deci fii bun si nu mai spune asa ceva caci, desi in Biblie avem multe povestite, nimeni nu poate sti ce va mai infaptui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nokk ia mai citeste o data Biblia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează