|

De ce Dumnezeul cipriot se descurca mai bine cu banii decat cel romanesc?

http://world.time.com/2013/03/20/cyprus-church-assets-at -disposal-of-state/http://www.hotnews.ro/......stanta.htm

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Adaug, dc tarile nordice, in care majoritar este ateismul, o duc mult mai bine si prospera, iar Romania unde majoritar este ortodoxismul o duce praf?
Oricum crestinii vor avea mereu raspunsuri penibile gen dumnezeu ne testeaza, de parca inteligenta absoluta are nevoie sa testeze indivizi pe care el insusi ia creat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca acolo Preasfintitii sunt Preasfintiti nu ca la noi Preabogatii, Preamafiotii si Preahotii.
biserica romana intotdeauna va zice ca nu va avea bani si va cere in continuare. se gandeste la catedrala neamului si sa construiasca biserici in prostie fara sa se gandeasca la scoli, la spitale, la oamenii saraci sau la manastirile cu preoti simpli care intr-adevar Il slujesc pe Dumnezeu. la noi nu exista frica de Dumnezeu ci infratirea cu dracu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru al3xander):

Argumentul BOR este ca in 1866 parca au fost confiscate mare parte din averile bisericilor si manastirilor. Totusi la ce oameni politici responsabili avem in Romania nu cred ca erau de donat. Nu cred ca tu ti-ai arunca toate averile pe geam... totusi mai bine banii cei castiga biserica i-ar folosi sa-si construiasca singura biserici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti care sunt Preasfintitii, Preafericitii si asa mai departe au depus un juramant de saracie si austeritate. ce saracie mai e cand ei se plimba cu masini de lux si ei vad biserica ortodoxa ca pe o sursa de venit? astia http://www.arzigazul.ro/......preoti.jpg vi se par trimisii Domnului?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează