| Adriannnn12 a întrebat:

De ce imi spune toata lumea despre rai si iad,bunica mea e moarta de ani buni,nu am mai visat-o,nu nimic. Adica am cautat zeci,sute,mii de articole,dar faza cu portalul mi se par ca halucinatii,adica la metamfetamina is aceleasi efecte. Ceea ce ma face sa cred ca moartea e un somn profund,e ca atunci cand te nasti,adica nu vezi, nu auzi nimic. Tind sa cred in reincarnare, voi ce ziceti?

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Am citit că un cercetător a stat de vorbă cu cineva din India care pretindea că e reîncarnarea altcuiva și dădea multe detalii despre satul, familia pe care o avusese anterior. Când a mers să verifice informațiile, toate se potriveau cu excepția faptului ca cel a cărui reîncarnare se credea, a murit când intervievatul avea deja 4 ani și a cercetătorul creștin a tras concluzia că era posedat de la 4 ani de un demon care anterior fusese în cealaltă persoană și acesta a informat=o despre detaliile vieții celeilalte persoane. Eu cred că mai multe persoane pot fi posedate succesiv de același demon și atinci au impresia că sunt reîncarnarea altcuiva dar dacă au parte de exorcizare le trec toate amintirle ciudate. Eu cred ceea ce spune Biblia/Oamenilor le e rânduit să moară o singură dată iar după aceea vine judecata( Evrei 9=27)

| anonimg a răspuns:

Acesta este scopul diavolului: sa crezi si sa cauti alte lucruri, iar Biblia care iti spune adevarul sa o lasi deoparte.

| dany1988 a răspuns:

Evident.Halucinatii in timp de coma sau in timp de moarte clinica

| Adriannnn12 explică (pentru dany1988):

Dar totusi, noi fiind suflete, crezi intr-o posibila reincarnare dupa ceva timp?

| dany1988 a răspuns (pentru Adriannnn12):

Cum am zis ''Nu exista suflet''.

| Crissi99 a răspuns (pentru dany1988):

De ce spui că nu există suflet? Până și știința a demonstrat că există, în urma unor experimente...

| dany1988 a răspuns (pentru Crissi99):

Ia sa vad si eu aceea stiinta care afirma asta.

| Panamax a răspuns:

Intr-o tara de orbi, unul care zareste ceva este luat la misto si catalogat nebun.
Stiinta este la inceput de drum iar religia este vai de capul ei.

| Algo098 a răspuns:

Raiul, iadul, sufletul si reincarnarea sunt fantezii. Nu e nimic serios. Daca era adevatrat, aveam multi reincarnati la ora asta, dar asa vedem doar 1-2 smecheri care se dau reincarnati.

| sanboss a răspuns:

Si de ce ma rog ar trebui sa o visezi sau sa iti, ii faci o vizita? Doar pentru simplu fapt ca tu sa crezi ca exista viata dincolo de moarte?

Iti dau un caz biblic : 2 oameni mor, unul Lazar ajunge in sanul lui Avraam ia-l celalalt in chin, foc.
Intre ei era o mare prapastie, Lazar era sus iar celalalt jos

Cand s-a vazut omul in chinurile focului a strigat sa i se dea voie la Lazar sa mearga in casa tatalui sau si sa le spuna si la alti ca nu cumva sa ajunga si ei in iazul de foc.

RASPUNS : NU SE POATE - AU PE MOISE SI PRE PROROCI DE CINE TREBUIE SA ASCULTE.

RASPUNS PENTRU TINE : Ai BIBLIA, SI MANTUIREA PRIN HAR... CITESTEO STUDEAZA SI DZEU TE VA LUMINA SA VEZI ADEVARUL.

OBSERV ca ai tendinte sa crezi in reincarnere, observ ca diavolul vrea sa iti insufle invataturi straine si sa te rataceasca si o va face daca nu esti atent ( scopul lui este sa te distruga )

SOLUTIA : CAUTA ADEVARUL IN BIBLIE, APOI DUPA CE AI O BAZA SCRIPTURALA SI CUNOSTI ADEVARUL, daca vrei sa cercetezi si celelalte lucruri cereceteazale dar iti spun ca nu sunt de folos.

Va trebui sa stii adevarul si sa il poti compara cu celelalte lucruri.
fara nimic la baza o credinta sigura, esti ca vantul, nu sti de unde vine si unde pleaca