Din cauza pacatului printre oameni. Abia dupa apocalipsa cand cei drepti vr mosteni pamantul si pacatul nu va mai exista, Terra va deveni un paradis.
Da. Din cauza neascultarii primei perechi de oameni care au fost asezati in,, Gradina Edenului ", Dumnezeu i-a dat afara, astfel paradisul a fost pierdut, si niciun om nu a reusit sa-l restabileasca. Biblia spune :,, Pamantul a fost dat pe mana celui rau"Iov9:24.Daca doresti citeste Geneza 3:23, 24. { Nu este corect sa spunem ca :,, vine apocalipsa ", pentru ca Apocalipsa = revelatie sau descoperire, pe care Dumnezeu i-a dato lui Isus si el a descoperit-o sclavilor sai prin simboluri, si prin intermediul ingerului sau pe care l-a trimis la apostolul Ioan pe insula Patmos (Daca vrei citeste Apocalipsa 1:1-9,11.)
Da, pentru cativa, bine zici. Vai de ei, nu sunt de invidiat ci de plans. Nu stiu incotro se indreapta.
Ba stii.
Aa, ei nu stiu, eu stiu.
Fiecare om isi poate creea paradisul propiu, fara a avea o legatura cu religia.
Prin fapte bune, ganduri bune, crearea unui echilibru intre semeni in care sa te simti bine.
Dar este asa Angycut?
Cum ai dedus ca Pamantul nu e paradis? Paradisul din imaginatie(povesti religioase), nu poate exista, este absurd. Nu poate exista o realitate care satisface incontinuu gusturile tuturor persoanelor. Acea realitate ar trebui sa fie un fals, o iluzie.
Pentru ca exista omul. Ia sa dispara omenirea vreo 50 de ani sa vezi tu diferenta.
Omenirea nu va disparea de pe pamant. Dumnezeu va transforma pamantul in paradis prin Regatul si Regele Isus Cristos.
Unde dai si unde crapa. Presupun ca ai inteles raspunsul meu referitor la faptul ca omul este cancerul Terrei, dar ai simtit nevoia sa ma bati la cap cu teoriile tale.
Haide sa o luam logic. Tu ai incredere oarba in ce-ti spun aia acolo la Regat. Eu iti voi demonta afirmatia iar tu raspunzi LOGIC, FARA VERSETE SAU ROMANE DE PE "JW.ORG ". Va transforma pamantul in paradis ...bla, bla, bla. Cam cum ar veni asta? Presupun ca Terra va ramanea aceeasi, nu? Adica din sfera nu va deveni cuboidala si in loc de munti de gunoaie o sa avem norisori si autostrazi de aur. In cazul asta, Terra va ramanea ceea ce a fost mereu : un spatiu limitat. Presupun ca omul va ramanea la fel, nu? Asta inseamna ca va avea organe genitale si se va putea inmulti in voie. Ce se va intampla atunci cand o sa fiti (presupunand ca eu no voi invia) 1786 de miliarde de oameni? Cu ce o sa-i hraniti pe toti si unde o sa incapeti?
Scumpu de tine ti-a trebuit mult sa gandesti, ca sa-mi dai astfel de replica? Desigur omul necredincios, fara respect fata de Dumnezeu care l-a creat, fara respect fata de sine, fata de semeni, el a distrus tot ceea ce Dumnezeu a facut placut si frumos. Dar Dumnezeu l-a lasat in voia lui, ca el insasi sa constate ce inseamna independenta fata de cel ce l-a creat, si ascultarea de cel ce-l dusmaneste pe Dumnezeu si pe om adica de Satan. Pai tocmai asta e durerea ca omul creat de Dumnezeu a ascultat de Satan, si iata unde a ajuns atat el cat si planeta pe care o exploateaza fara gandire. Desigur transformarea planetei va insemna de fapt o curatare (citeste daca doresti Apocalipsa 11:18) Si retine ceva eu doar cu versete biblice pot sa-ti argumentez un adevar, pentru ca, Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul, si ne bazam pe el, nu pe gandirea umana, care iata ce ne-a adus. Asa, deci nu forma geografica a terrei se va schimba, ci ce este pe ea omul rau, lipsit de pietate va fi inlaturat (Psalmul 37:10, 11) Planeta Pamant a fost creata de Dumnezeu, sa existe pentru totdeauna, iar pe ea va exista viata vesnica, Inca putin timp si oamenii se vor bucura. Oameniii care constientizeaza ca au nevoie de Dumnezeu, de adevar, nu de minciuna, si de increderea in propriile lor forte. Scopul lui Dumnezeu de-a popula pamantul cu oameni perfecti nu a esuat, tu intrebi,, unde vor locui si cu ce se vor hrani cei inviati "(dar fara tine ca tu nu vrei asa ceva, nu vrei sa fii prietenul lui Dumnezeu caruia ii datorezi viata, ci preferi sa-i fiii prieten dusmanului sau, ai facu pact cu el, nu? deci te consideri taiat de la ratie?) asa dar potrivit unui calcul estimativ, pana in prezent au trait pe pamant in jur de 20 de miliarde de oameni. Dar din anumite cauze Biblia ne spune ca nu toti vor fi inviati. Dar chiar daca am presupune ca toti vor fi inviati, tot ar exista spatiu suficient. Suprafata uscatului de pe planeta noastra este in prezent de aproximativ 147 600 000 de kilometri patrati. Chiar daca! jumatate din aceasta suprafata ar fi folosita in alte scopurii, tot ar mai ramane in jur de 3 700 de metripatrati de persoana, care ar putea produce hrana mai mult decat suficienta. Lipsa de alimente din prezent este cauzata de rovalitatile politice si de lacomie, nu de incapacitatea pamantului de a produce hrana suficienta.Si daca ai citit cumva in Biblie, nu ai uitat doar cala inceput cand Dumnezeu si-a facut cunoscut scopul cu privire la pamant, Dumnezeu a spus :,, Fiti roditori, inmultiti-va si,, umpleti pamantul"(Geneza 1:28).Dumnezeu l-a inzestrat pe om cu capacitatea de-a procrea, iar cand scopul sau cu privire la pamant va fi implinit, el va putea face ca procrearea sa inceteze. Deci cum am mai citat Psalmul 37:9, 11,, Cei ce spera in Iehova vor stapani pamantul...si isi vor gasi desfatarea in belsug de pace."
Pamantul este un paradis, dar nu pentru cei ce stau si o freaca si se roaga la zei imaginari, ci pentru cei care muncesc pentru visele lor
Fiindcă oamenii preferă să se omoare unii pe alții pentru religie și niște hârtii colorate.
Oamenii au puterea să creeze un paradis, dar sunt prea proști.
Ce probleme te mai frământă.
Uite de ce, pentru că nu ești d-zeu si nu poti controla totul in favoarea ta, de asta nu e. Te poti controla doar pe tine.
Raspunsul e simplu! Datorita oamenilor care nu pot face din pamant un paradis!
Pamantul este un paradis! Dar e mic populatia lui creste pe fiecare zi, si e din ce in ce mai needucata cu playstation si android dar stai linistini cativa vor ajunge pe alta planeta inca mai avem timp dar nu prea mult... extraterestri exista suntem noi si e posibil sa avem frati si pe alte planete