EvaElena explică:
laughing "carnatul de 0".m-ai convins! Meriti chiar 1 x 1 funde portocalii! rolling on the floor
Multumesc dar nu vreau funda.Fa si tu un calcul ia carul mare (cred ca il poti identifica pe cer ) Distanta intre roti cea din fata si cea din spate 1300 ani lumina. Pune cu liota de 0 citi m (metri ca cel de croitorie dar vezi ca acela are 1, 5 m) sunt eu dau 300. 000Km/s vit luminii. Vezi sa nu ametesti UM sa inm anii cu secundele ca te prind cu cioroiul vopsit.Eu zic sa mai dai pe la scoala sau sa astepti pina parcurgi materia ca risul in exces dauneaza si vad ca eu rid dar mai la urma
,,De ce majoritatea cand vine vorba de cuvantul "extraterestru" se gandesc la niste fiinte scunde, cu un cap si niste ochi supradimensionati. De ce nu se gandesc la alcatuirea cuvantului, ca sa spun asa?''
Filmele SF au o contriburie aici.
Pentru ca toti, cand aud de "extraterestru" se gandesc la ET si gasca lui...Iar cat despre calendarul mayas, uite ce cred despre el (poza)http://www.google.ro/......tp?/imgres
De ce ai folosti expresia,, de ce toti,,?
Pai nu toti ...persoanele cu un cap pe umeri stiu sa diferentieze adevarul de fictiune si nu se lasa inspaimantate din orice...
Ca majoritatea e idioata.asta e altceva, dar sunt si persoane care nu intra in acest joc. doar ca stau de-o parte si privesc cum se sfasie restul intre ei ca niste animale disperate
Bazaconii.Esti in ratacire Elena pina si extraterestrii au evoluat de la niste lighioane cu caldari in cap si 2 sirme care mergeau cu niste pocnitori de nave cu zbaturi si cu elice, la minunile care le vezi in ziua de astazi prin filmele SF.Si robotii au evolut de la cel mai prapadit care functiona cu abur la cei din ziua de astazi. Concluzie =imaginatia omului, o sa zici unde este stiinta, Re nu stiu ca la bunicul in sat mai dispareau gainile din ograda si ziceau ca au tabarit extraterestrii pe capul lor Au organizat taranii o pinda cu bite in mina bunicul era cu biciul de la cai sa ii prinda de vii si sa ii duca la politie, ca politaii jucau metin si nu aveau timp, Dar nu a fost asa ca au prins extraterestrul si era foarte terestru dar a fost miluit si zace cu 2 coaste rupte si cu urme de bici pe unde a nimerit bunicul ca nu dorea sa il ologeasca.O sa intrebi dar gainile=a facut terestrul experiente cu ele =bors,ciulama, la gratar si prin tigaie.Calendarul maia sa fim seriosi. Citeste Biblia si vezi pe la NT ce zice Mintuitorul =Acolo este adevarul, La bunicul se spune nu mor caii cind vor ciinii Nu vine Sf Lumii cind vor maiasii sau cine stie ce trib uitat din Amazon.Eu zic sa duci tu o viata Crestina mai cu nasucul pe la Sf Biserica mai o rugaciune mai deschizi Biblia acolo gasesti leacul la toate.
Ce ai ma iar ai baut gaz pe stomacul gol, Eu ziceam de terestrul din satul bunicului ala cocosat in bataie ca furase gaini. Poate la tine in ograda ai un extraterestroaerodrom si aia vin si pleaca dupa mersul trenurilor scuze extraterestrilor.Or fi ma ca si eu cind eram de 8-9 ani citeam ghiotura de carti cu extraterstrii.Dar de 100 de ani se emit UEM (unde radio) si vorbesc cu alte lumi si pustii de pe mobil ca zice lumea ca nu sunt cu picioarele pe pamint.Ai dreptate ieri radioul Bicaz cu lampi al bunicului meu a prins un mesaj extraterestru si spuneu aia in Limba Romana ca o sa ploua. Coane zidul chinezesc se vede din spatiu, televiziunea dusa este in spatiu de peste 50 de ani, mai si niste sonde spatiale care hat sunt departe si din liota de sisteme 50.x10^15 (10 la puterea 15) ca nu sunt fraier sa pun cirnatul de 0 ca tine eu am dat pe la scoala. Semnalele primite 0/50000000000000000=0 Deci pina in prezent ioc. Sincer prefer sa cred ca sunt singur in univers si nu am chef sa vina altii ca pe vremuri conchistadorii cu tunul si calul peste primitivi.Cum au venit peste noi de 22 de ani si noi tragem mirtoaga de coada si fara petrol si alte bogatii din subsol
Lipsa de cunostinte.
De asta exista si dumnezeu, ca oamenii nu au alte raspunsuri logice.
Prea multi oameni neinformati, si mult prea multi informati prost.
E impoisibil sa fim singurele fiinte. A fost gasita apa inghetata pana si pe luna. O doar o chestiune de timp pana o sa gaseasca microorganisme...
Ai dreptate. Extraterestru=obiect/fiinta care nu este de pe pamant.Nu omuletii verzi sau altele.Si la cate planete si stele sunt in univers este ca pamantul sa fie singura locuita. Poate nu sunt de dimensiunile noastre dar cat de mici, tot este viata.
Ce ai soro sa nu patesti ceva de atita ris.Tu ce ai fi vrut distanata de 15 ani lumina sa o scriu plecind de la 300.000 km/sec min=60sec ora 60 min ziua 24 de ore anul 365 zile rotunjite. Toate inmultite cu 15 ani sa iasa droaia de 0 din casa?
EvaElena explică:
laughing "carnatul de 0".m-ai convins! Meriti chiar 1 x 1 funde portocalii! rolling on the floor
Multumesc dar nu vreau funda.Fa si tu un calcul ia carul mare (cred ca il poti identifica pe cer ) Distanta intre roti cea din fata si cea din spate 1300 ani lumina. Pune cu liota de 0 citi m (metri ca cel de croitorie dar vezi ca acela are 1, 5 m) sunt eu dau 300. 000Km/s vit luminii. Vezi sa nu ametesti UM sa inm anii cu secundele ca te prind cu cioroiul vopsit.Eu zic sa mai dai pe la scoala sau sa astepti pina parcurgi materia ca risul in exces dauneaza si vad ca eu rid dar mai la urma
La imagine extraterestului mic verde cu capu mare o contribuit filmele SF dar calendaru mayas e o porcarie parerea mea, la fel si toat edatele astea recente in care murim. Nu stie nimeni cand o sa disparem si daca o sa disparem. Creatorul Suprem nu ne-o lasat pe pamant impreuna cu asa numitele indici despre cand o sa disparem, prentr ca no sa disparem. Nu ne-a facut ca sa ne ia. Datele astea aiurea bazate pe tot felul de preziceri, distante dinspre stele sunt niste porcari, da indeajuns ca uni disperati cu prea mult timp liber, sa devina vedete. Asa numitele "stiri" de genu asta cu X o prezis o data Y de sfarsit a lumii sunt pentru copii sau pensionari, adica toate persoanele cu prea mult timp liber si usor influentabil. Si ca sa inchei intr-o nota mai comica. Nu va vindeti casele, nu donati banii ca nu vine in curand sfarsitu lumi, nu scapam noi de scoala, lucru si datorii asa usor
anonim_4396 întreabă:
alfons2390 întreabă: