Gizas era timplar ca tac'su. In biblie nu se zice nimic de ce a facut intre vreo 13 ani si episodul din templu, parca. Legat de voluntariat... hehe, fac ei voluntariat destul in campania electorala.
Dar exista deja multe actiuni de voluntariat din partea lor... Nu indeajuns de multe, dar exista...
Mhm, chiar fac si donatii...
http://observator.tv/......08621.html
Trei dintr-o lovitura si zic unii pe aici ca cica-s cazuri izolate...
Asa este, fac lumanari in spatele curtii, dau coliva la porci si asa mai fac si ceva agricultura, mai aduna ceva copilasi amarati pentru "agricultura" din fundul curtii. Si acum sa nu fiu chiar prea " realist" am vazut cu incantare totusi un preot care intretine nenumarati copii orfani, BRAVO LUI, un om minunat, pacat ca era doar UNUL.
Bai "Vacanta trista", tu cu reportaje de astea vii sa prostesti lumea? Te-ai uitat cu atentie la "stirea secolului cu popii si prostituatele"? Ce-ai inteles?
Stii ce am inteles eu? Ca 2 golani au vrut sa stoarca niste bani de la niste popi pe care i-au imbatat (eu sunt convins ca de fapt iau sedat, pentru ca si atunci cand esti bat mai ai discernamant), au adus niste boarfe pe care le-au dezbracat dupa care au facut pozele lui peste asa zis compromitatoare.
In conditiile astea, poti spune ca popii sau dus treji si indeplinatatea facultatilor mentale la prostituate sa le plateasca si sa se culce cu ele?
"In conditiile astea, poti spune ca popii sau dus treji si indeplinatatea facultatilor mentale..."
E de ajuns ca vorbesc despre spiridusi inexistenti ca sa tragem concluzia ca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale (bine, unii o fac din interes, nu-s nebuni), nu mai e nevoie sa mearga si la prostituate.
Mai vrei si altii, eventual care si-o trag intre ei, probabil ca si aia sunt "sedati" de duhul sfant...
Ce dovada ai tu ca acei"spiridusi "cum ii numesti tu sunt inexistenti?
Potrivit raportului privind activitatea social-filantropică a Patriarhiei Române pe 2012, s-au desfăşurat activitati prin intermediul a 679 instituţii sociale, dintre care:
154 cantine sociale şi brutării cu 16.139 beneficiari,
44 instituţii medicale şi farmacii cu 16.735 beneficiari,
61 centre de zi cu copii cu 2.715 beneficiari,
34 centre educaţionale cu 1.199 beneficiari,
22 centre de zi pentru vârstnici cu 1.089 beneficiari,
34 centre rezidenţiale pentru vârstnici cu 786 beneficiari,
20 centre comunitare cu 1.989 beneficiari,
37 centre de tip familial cu 528 beneficiari,
34 grădiniţe sociale şi tip afterschool cu 965 beneficiari,
14 locuinţe protejate cu 126 beneficiari, 105 centre de informare, consiliere şi resurse cu 35.563 beneficiari,
4 instituţii de învăţământ pentru adulţi cu 580 beneficiari,
18 centre de urgenţă (pentru persoane fără adăpost, victime ale violenţei domestice şi ale traficului de persoane) cu 910 beneficiari,
12 campusuri de tabără cu 3.489 beneficiari
şi alte 86 instituţii sociale cu 6.743 beneficiari.
Religiile au fost inventate, sunt si vor fi cu scopul de a prosti lumea.Cand spun scopul de a prosti lumea, ma refer la faptul terorii si a banilor.Aceste doua sunt singurile lucruri adevarate dintr-o religie.
Din partea preotilor ar fi de preferat o asemenea atitudine. Credinciosii ar trebui sa inteleaga cel mai bine asta dar observ ca sunt foarte degajati de acest lucru. Nu condamn deismul, poate fi chiar benefic ca efect placebo insa daca ajungem sa finantam lucruri inutile ca biserica, atunci trebuie luate masuri.
Sunt de acord cu tine dar o mana de preoti nu pot schimba mare lucru...si decat sa pui bani la cutia milei si sa ajunga in buzunarul gresit cred ca mai bine cumperi o paine si o dai unuia care are nevoie cu adevarat de ea
Auzi Holiday, o faci pe mironositul, ca si cum tu ai fi statuia moralitatii.In primul rand ca pentru majoritatii preotilor este si o profesie, nu numai o chemare.Trebuie ca atat el cat si familia lui sa aiba un mijloc de subzistenta.Tu ai putea sa traiesti din voluntariat? Daca preotia s-ar face numai prin voluntariat, crezi ca s-ar putea desfasura normal?
In privita "pacatului" celor 3 preoti din Constanta,sa-ti spun ceva ca de la barbat la barbat,deca nu cumva faci parte din categoria impotentilor,gaylor sau tantalailor: orice barbat normal,in conditiile respectve, ar fi cedat ispitei.Ei erau in primul rand niste barbati normali si apoi preoti.Tu nu-i intelegi intrucat poate nu esti, sau esti un prefacut. Detest oamenii care o fac pe desteptii si moralistii, ca sa ascunda ce sunt in realitate. Da-mi "ignor", ca sa nu ma mai enervezi si altadata cu elucubratiile tale.
"atat el cat si familia lui sa aiba un mijloc de subzistenta"
Cum am spus chiar in intrebare, pot avea un job onorabil si sa-si faca "treba" murdara voluntari. Altfel intr-adevar toata abureala nu e de fapt decat un job, pur si simplu n-are treaba cu credinta, cum dealtfel si e in marea majoritate a cazurilor"
"sa-ti spun ceva ca de la barbat la barbat, deca nu cumva faci parte din categoria impotentilor, gaylor sau tantalailor: orice barbat normal, in conditiile respectve, ar fi cedat ispitei"
Nu ma intereseaza ca s-au dus la prostituate, problema e ca stiu si ei foarte bine ca toate rahaturile alea de "pacate" cu care ii ameninta pe altii nu sunt decat prostii religioase si ca toata mascarada asta cu religia e doar un mijloc de a face bani pe seama credulilor.
Esti popa? Daca nu, de ce iti pui curu` la bataie pentru ei?
Nenea cu acordeonu`, popii astia cu care am eu treaba sunt platiti inclusiv din impozitele platite de mine, asa ca ciocu` mic si joc de glezne, am tot dreptul sa ma intereseze aceste lucruri.
Nu le tin partea dar totdeauna se gaseste sa comenteze aia care nu fac voluntariat...si de curios te intreb ai participat la vreo actiune de voluntariat in viata ta?
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: