|

DE CE ni se indica in iudeo-crestinism ca Dumnezeu este omnipotent,totusi biblia ni-l prezinta cu emotii umane precum ar fi ura,gelozia,razbunarea,indemnarea la crima,dualitatea,etc?

- in biblie ni se prezinta povesti antice care indica arderi de copii,comenzi de taieri de nou nascuti in bucati si toate la comanda lui Dumnezeu, ca si cum prin aceste salbaticii s-ar rezolva,, problemele''! Aceasta-i,, calea''cu toate ca este omnipotent?

Nu cumva oamenii au savarsit aceste nenorociri si nicidecum Dumnezeu? si s-au folosit de cuvantul lui Dumnezeu pentru a-si duce planurile criminale la bun sfarsit?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Tot biblia ne "indica" si alte "emotii", respectiv cele de pe Golgota, pricinuite de niste legisti ca tine.
Ultima ta formulare "indica" cateva vechi ID-uri: soimos, iezuitul... si murdariile de care s-a plictisit un intreg site.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru costis):

OK. Dar acele,,emotii''de care spui,de ce sunt impletite cu crime in masa,cu pruncucideri, cu violurii?
Poate fi Dumnezeu DUAL? In nici un caz!
Acum iubesti, acum ucizi? acestea sunt,, calitati'' umane, in nici un caz DIVINE! indiferent de motive sau timp!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In persoana lui Iisus Hristos nu a fost "dual", Dorugar. A vindecat incurabili si metehne sufletesti ca ale lui Zaheu si Maria Magdalena. Apoi s-a lasat pe mainile unor beligani, desi stia de ce sunt capabili.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea ma intereseaza cine a ordonat atata timp cat aceste lucruri au fost facute. Daca ma intrebi pe mine, religia in general este de vina pentru involutia omenirii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat