| Meme10Memu a întrebat:

De ce nu inteleg oamenii de stiinta ca in afara planetei Pamant nu e decat moarte pentru om intrucat nici o alta planeta din univers nu e locuibila si toate sunt pustii si fara viata? Poate fi numit acesta progres, sa pluteasca oamenii prin spatiul cosmic in asteptarea mortii care apare mai rapid decat pe Pamant?

Iehova Dumnezeu a facut doar planeta Pamant locuibila pentru om in timp ce restul universului este doar al lui neimpartindu-l cu oamenii spre a fi locuit de oameni. Oamenii rebeli mereu au vrut sa ajunga la cer chiar si atunci cand s-au apucat sa construiasca turnul Babel.

3 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Nu se pot duce la munca degeaba, trebuie sa faca ceva, nu conteaza daca fac ceva care o sa ne ajute sau daca fac ceva inutil. Plus ca trebuie sa mai spele niste bani.

| Harfagre a răspuns:

Tu scrii despre Univers de parcă ai scrie despre sistemul solar happy

Universul e incredibil de mare, sunt sute de miliarde de galaxii în Univers și sute de miliarde de stele numai în galaxia noastră (Calea Lactee e galaxia noastră). Soarele nostru e doar o stea ca multe altele, iar noi încă nu știm nimic despre ce e în partea cealaltă a galaxiei, habar n-avem dacă mai există planete locuibile sau câte ar fi. Cât despre alte galaxii, n-o să știm niciodată ce e acolo, sunt prea departe. Exact cum un mușuroi de furnici de la noi n-o să știe niciodată ce e în Australia sau în Antarctica.

Ca să descoperim ce a făcut și ce nu a făcut "Iehova Dumnezeu", e neapărată nevoie să explorăm tot ce se află în jurul nostru. Zice undeva "Iehova Dumnezeu" să nu explorăm lumea și spațiul cosmic? "Iehova Dumnezeu" e un fel de pleonasm, divinitatea din creștinism este "Dumnezeu" în românește, iar "Iehova" este derivat din Yahweh, numele divinității folosit de evrei. Dar divinitatea e una singură, de ce să folosești două nume?

Răspuns utilizator avertizat