|

De ce oamenii nu sunt multumiti niciodata cu ceea ce au?

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut. În primul rând nu cred că toţi oamenii sunt nemulţumiţi, dar o bună parte din ei.
Cred că cei care nu sunt mulţumiţi de ceea ce au, probabil nu sunt în stare să înţeleagă ce lucruri sunt cu adevărat valoroase.
De asemenea, lumea comercială exploatezează cum poate mai bine simţurile oamenilor, făcându-i să-şi dorească lucrurile reclamate. Rezultatul e că "nu poţi fi fericit" până nu-l obţii, iar alte produse noi abia aşteaptă să fie reclamate.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe laga faptul ca ne dorim ceea ce au altii, asteptam mereu ceva''mai mult, mai bine si mai usor''. Lacomia inalta o bariera care ne impiedica sa ne multumim cu ceea ce ne-a dat Dumnezeu.Lacomia este o spirala descendenta care ne duce la invidie, invidia duce la datorii si toate duc la nemultumire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa stii ca unii sunt multumiti cu ceea ce au. Iar cei care vor mai mult sunt doar lacomi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suntem consumatori.
Omul este consumator de cand se naste pana cand moare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca oamenii ar fi fost multumiti cu ceea ce au, acum am fi in pestera si ne-am purica unul pe celalalt.
Nemultumirea oamenilor este un motiv pentru a avansa. Daca nu esti multumit, te pui la lucru, mai inventezi ceva ca sa iti faci viata mai usoara si astfel EVOLUEZI.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca din cauza imperfectiunii mostenite de la primii parinti, tendinta e de a fi avari, de a avea tot mai mult.Romani5:12

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai fratilor. Ce pana mea e cu voi. De ce mereu vreti total altceva decat ceea ce aveti? Ca eu nu pot sa inteleg chestia asta.

Deci. Ai masina, sa zicem golf 5. Nu frate, dupa ce te-ai chinuit ani de zile sa ti-o iei, acu nu iti mai place, ai vrea un golf 6, ca asa ii la moda.

Sau, fata fiind, ai un gagic, dragut, care se poarta frumos cu tine, te respecta, este langa tine cand ai nevoie. Si de ce naiba iti fug ochii dupa altu, care e un vagabond, care o arde aiurea cu altele in fiecare seara, nu da doi bani pe tine, si vrea doar sa te? Iar cand iti trage clapa si te lasa cu ochii in soare, ramai si fara asta, si fara tipul ok, care te iubea si iti facea toate poftele.

Sau, tip fiind, ai o gagica faina, buna, tate, cur, bulane misto, frumoasa, desteapta. Dar totusi frecvent o inseli, si le mai iei in p***a si pe altele, ca na, si soarecele mai schimba gaura nu?

Ma, si cand ramaneti fara nimic, masina, gagic, bani, job, sau orice altceva de care nu sunteti multumiti, va plangeti de mila ca fraierii. Invatati sa apreciati ce aveti. Sa va bucurati pentru ca macar aveti ceva. Ca sunt altii care ar face orice sa aiba ce aveti voi. Si voi va bateti joc de toate astea.

asta este o afirmatie exprimata oarecum retoric. Daca te simti si te regasesti in ce am scris eu mai sus, schimba-ti atitudinea si apreciaza lucrurile si persoanele din viata ta.

winkingwhistlingOamenii nu sunt niciodata multumiti. Daca au putin, vor mult. Daca au mult, vor si mai mult. Daca dau pe-afara de cat au, vor sa fie fericiti cu putin, dar sunt incapabili sa faca vreun efort pentru asta.
Trebuie sa iubim pentru ca suntem iubiti de Dumnezeu. Ne trebuie constiinta mortii, ca sa intelegem bine viata. Trebuie sa luptam ca sa crestem- dar fara a cadea in capcana puterii astfel obtinute, fiindca stim ca nu inseamna nimic. Si, in sfarsir, trebuie sa acceptam ca sufletul nostrum- chiar daca e vesnic- este in acest moment prins in plasa timpului, cu avantajele si limitele lui.
...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este firea omului ca atunci cand avem nimic sa vrem totul si dupa ce avem(prin absurd) totul vom fi in continuare nemultumiti pentru ca vom trai cu frica de a pierde ceea ce avem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oamenii sunt multumiti doar sa bea e ttttoooooot ce stiu in afara de astaei isi doresc mereu ceea cu nu au

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Enuntul corect era: "De ce oamenii nu sunt multumiti VREODATA cu ceea ce au?".
Pare mai corect, nu-i asa?
Si acum, iti raspund, ca am prins ideea:
Totul este in ADN! Asa suntem noi, oamenii, lacomi, si vesnic nemultumiti.
Toti saracii spun ca nu-si vor schimba felul de a fi, dupa ce vor castiga un milion de dolari la pariuri. Cati din ei au ramas aceiasi?winking
NICIUNUL!
Pentru ca nu poti face afirmatii de genul asta (indiferent de situatie), atata timp cat nu te afli in situatia data.
Suntem devoratori!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează