Ia de-aici, dovada ca zeul morcovilor (Morcovel) exista :
https://www.flickr.com/photos/retarded-videos/4977122744/
Poza e pe bune, nimic nu e modificat. Morcovul a iesit din pamant asa.
Sau, zeul ciupercilor (Ciupi) :
https://www.flickr.com/photos/retarded-videos/4904370806/
Nu. Morcovel e zeu. Tu doar ai fost facut dupa chipul si asemanarea sa.
Ce suparati sunt. :-s
Suparati? O_O
Morcovul vrea sa conduca lumea si ciuperca vrea sa musti din ea.
Suparati? O_O
Foarte suparati. Ei au creat lumea si nu stie nimeni, in afara de noi, iar cum puterea e direct proportionala cu numarul de credinciosi, morcovel o sa ramana cu dorinta.
"Viata-i Greu" vorba marelui filozof Porumbel Ciripescu.
CREDINTA s. f. Convingere despre existența lui Dumnezeu; mărturisire a acestei convingeri prin respectarea prescripțiilor bisericești; religie, cult.
CREDULITÁTE s. f. Însușirea de a fi credul, tendința de a crede orice cu ușurință, fără a cerceta mai de aproape. – Din fr. crédulité, lat. credulitas, -atis.
O forma vag definita intr-o placa de beton? Pisicuto, intrebarea ta nu are legatura cu credinta. De asta si preotul se uita stramb la "minune".
Eu vad doar o fata.De unde sti ca este a maicii domnului? Poate este chipul lui Freya, Athena, Ixchel sau orice alta femeie din orice alta religie.Chiar nu are nimic diferit de o fata normala.
Da' voi de unde stiti cum arata "maica domnului" de o recunoasteti asa repede?
Daca si asta e o minune, nu trebuie sa ne mai mire ca mai sunt unii, din pacate destui in Romania, care inca mai cred in povesti religioase.
Super tare si popa, cica "lasa-ti naiba prostiile, mars la biserica", nu cumva sa-i scada incasarile din prostiile vandute credulilor.
Minuni la sterile Pro TV. Halal sa va fie! Iti dai seama ce minuni de audienta fac astia? Oare ce public targeteaza? Retard, debil mintal, minori si babe de la tara?
Nu au vointa de a crede..sunt oameni carora le pasa si cred in Dumnezeu si oameni care nu cred si nu le pasa de Dumnezeu (care se numesc atei). si eu am avut momente in care ma intrebam daca exista sau nu Dumnezeu.dar am ales sa cred ca doar prin credinta poti fi aproape de Dumnezeu oricum daca tu crezi bravo tie, nu trebuie sa te intereseze de ce cred unii si nu te lasa influentata de oamenii care iti spun ca nu exista. poti intreba si un preot despre existenta lui Dumnezeu te va lamuri mult mai bine decat mine iti garantez. BAFTA in gasirea raspunsului daca eu nu te-am lamurit
Sunt oameni carora le pasa si cred in Odin si oameni care nu cred si nu le pasa de Odin. Intlegi unde bat?
"Nu au vointa de a crede"... sa inteleg ca nici tu nu ai vointa de a crede in Odin sau alti zei?
"care se numesc atei"... poti sa-mi zici ce intelegi tu prin "ateu"? Daca definitia ta este "persoana care nu crede in dumnezeu", atunci definitia ta este gresita.
Prin ateu inteleg o persoana care neaga existenta divinitatii implicit a lui Dumnezeu..cum ti-am mai spus daca vrei sa crezi in Dumnezeu crezi daca nu, nu ..nu poti obliga pe nimeni sa creada. daca el nu crede niciodata nu il poti face sa creada nici cu cele mai mari dovezi iti va spune ca este o coincidenta.
Credem in minuni dar ni in toate inselatoriile.
"Imaginea" aceea, daca se poate numi asa, nu seamana cu o icoana.
Că nu-s dobitoci? Oameni ca ăștia se duc la vot, să le iau minunea-n pu.lă de troglodiți bătuți în cap!
alinaro întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: