|

De ce se spune ca ar fi ortodocsii retrograzi, lipsiti de viziune (fie ea si politica), nerealisti, irationali s.a.m.d.?

Uite ce spune un ortodox trecut prin greutatile vietii - inclusiv in timpul comunistilor:

http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/......t in-parvu/

15 Raportează Evaluează
15 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ai de întrebat, întreabă direct!
Nu mă pune să citesc ce a scris un popă, fost legionar
( http://ro.wikipedia.org/wiki/Iustin_P%C3%A2rvu
( legionar deci = dement // pentru mine legionar = rasist = nebun ), )
cu toate că parțial are dreptate, numai, de astă dată, cu cea ce a scris, în scrisoarea respectivă.
Oricum, nu a descoperit el, nici „apa rece" nici „ mersul pe jos", iar prostiile scrise de ăsta, le știam și noi!

Ăstalalt de care îți zic eu, a făcut ceva totuși, că este un om și nu un popă, și citește ce a făcut!
http://www.evz.ro/......50256.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MMihai):

Si daca a fost legionar, ce? Ce stii tu despre legionarism? Nu stii nimic, si pentru ca nu stii, spui ca sint rasisti si nebuni!

Tu, inainte de a vorbi despre Iustin Pirvu sa te speli pe dinti, si pe labe inainte sa-i tastezi numele! Ai auzit? Pentru ca esti o nulitate si un las care nu are nici un sentiment de respect pentru tara lui!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MMihai):

Nebuni de-a binelea, adică, Nae Ionescu, Mircea Eliade, Constantin Noica, Emil Cioran, nişte demenţi, nebuni, rasişti, nişte oameni de nimic, care n-au lăsat nimic bun în urmă şi au trăit doar pentru a-şi arăta demenţa şi rasismul în faţa tuturor. Huo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MMihai):

Draga domnule, nu esti obligat sa raspunzi la intrebari. Asta mai intai de toate. Apoi, nu ti-am dat romane de citit, ci doar o scrisoare deschisa.
Cat despre legionari, se vede ca ai citit despre ei numai din cartile aparute la Editura Politica. Dar asta n-ar fi o problema, insa nu despre legionari e subiectul intrebarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MMihai):

Domnule, Radu Marin e un idiot. Spune ca a brevetat inventia in Romania si zice ca trebuie tinuta secret. Idiotul asta habar n-are ca toate patentele sunt publice, patentele se publica si in felul asta poti demonstra ca ai drepturile pentru inventie. Nu exista patent secret. Inventia trebuie tinuta secreta inainte de a primi primul patent, dupa ce ai primit patent, patentul se publica. Cine n-a vazut patent in viata lui poate vedea unul aici: http://bd.osim.ro/pdf/106000-/106200-/106233.pdf

Uite ca am prins escrocul cu mata-n sac, vezi ce a declarat in interviu: "În momentul de faţă, invenţia mea este protejată doar la nivel naţional, urmând ca în circa şase luni să obţinem protecţie şi la nivel internaţional." Daca era protejata inseamna ca era brevetata, daca nu era brevetata nu putea fi "protejata". Numai escrocii au "patente secrete", inventatorii adevarati au patente publicate.

Singurul patent de la OSIM despre hidrogen al unui om numit Radu Marin este http://bd.osim.ro/pdf/125000-/125500-/125541.pdf Daca la acest patent se referea in articol, inseamna ca a mintit ca inventia era protejata in 2009. Acest patent protejeaza inventia din 2012, in 2009 nu era protejata pentru ca in 2009 nu era brevetata.

O inventie nu poate fi in acelasi timp secreta si protejata. Daca e secreta, nu e protejata, iar daca e protejata, nu mai e secreta. Inventie protejata si secreta exista doar in celebra emisiune televizata "Scam City". Sau poate inventatorul venea de la un sprit si pierduse firul discutiei cu jurnalista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Interesant revin cu un răspuns după ce termin de citit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce se spune ca ar fi ortodocsii retrograzi, lipsiti de viziune (fie ea si politica), nerealisti, irationali s.a.m.d? -- Sunt preconceptii, asa cum ateii sunt infecti si "in ghearele satanei" si mai stiu eu cum asa si crestinii sunt prejudecati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat