| fitzuia a întrebat:

De ce sunt atat de multi orbi pe lume asta? desi vad?

Răspuns Câştigător
| miradoniz a răspuns:

hee hee hei,"Vă jur, fete din Ierusalim, pe cerboaice, pe gazelele din câmp, nu treziți pe draga mea(sufletul); până nu-i va fi ei voia!"hee hee poți sa te rogi pentru ceilalți și sa le explici,dacă vor sa știe.Dar sufletul lor e în mâna Domnului,iar Pastorul le are grija,nu noi! Desigur e greu sa îi vezi cât suferă,când s-ar putea lăsa alinați, dar Domnul permite fiecăruia din noi sa își aleagă drumul. Dacă nu avem încredere în Cel Atotputernic, în cine am putea avea?hee hee

11 răspunsuri:
| miradoniz a răspuns:

@fitzuia "ma rog doar ca Dumnezeu sa îți deschidă cât mai curând ochii!"-mie mi se pare trist când promisiunea de a te ruga pentru cineva, poate semăna, fie și de departe, cu o amenințare.Rugăciunea este între El și copilul Lui, nu privește pe nimeni altcineva.Eu așa cred.

| miradoniz a răspuns:

@fitzuiahee hee atunci când spui"Tatăl nostru" deja ai trecut peste momentul în care te-ai fi putut ruga doar pentru tinehee hee dar eu altceva vroiam sa spun:rugăciunea NU e o armă; excelența ei este plăcerea de a fi cu El.Nu ai nevoie de nimic mai mult-de altfel ce ar putea sa fie mai mult?

| Foxie2 a răspuns:

Toti vedem adevarul, dar intrebarea este de ce nu vor uni sa-l vada?
Ca sa nu te las' in dilema, am si raspunsul.Nu vor sa vada pentru a trai linistiti in minciuna. Calea minciuni e mereu cea mai usoara.

| tsevaoth a răspuns:

E bun citatul, totusi cand Isus a vindecat acel orb s-a referit la farisei (credinciosi)care desi vedeau miracolele facute tot nu credeau ca el este trimisul lui Dumnezeu. Oricum daca fariseii nu voiau sa creada, crezi ca ateii vor prinde sensul?

| Siracuzia a răspuns:

Pentru ca se lasa influentati de ceilalti, orbiti de sentimente.

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Pai eu cred ca voi, cretinii sunteti orbiti.
Intre d-zeu si mos craciun nu-i nici o diferenta...da incredere oamenilor si le ridica moralul. Gasesti similaritati intre frazele de mai jos?

- daca nu esti cuminte, nu mai vine mos craciun cu daruri anul asta!
- fii mei, respectati biblia, credeti intr-unul adevarat d-zeu pentru a va izbavi sufletele si a ajunge in rai!

| sweetgirl24 a răspuns:

Pai multi vad, dar nu vor sa arate asta sau sunt care nu vor sa vada!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu e doar un mit biblic. Gogosi si minciunele.

| noi3 a răspuns:

Pentru ca nu isi doresc sa vada.
pentru ca nimeni nu le-a spus ca exista lucruri care, o data intelese, iti fac viata frumoasa.

| fitzuia explică:

.''.jesus pot spune ca si tu te numeri printre orbi! ma rog doar ca Dumnezeu sa iti deschida cat mai curand ochii!

| fitzuia explică:

In aceasta privinta sunt mai multe variante.tu te rogi in felul tau iar eu in al eu, eu una cel putin nu pot sa nu amintesc in rugaciune si de apropiatii mei, daca ma's ruge doar pentru mine m'as simti egoista big grin