|

De multe ori patesc sa visez cum ma ridic din pat, incep sa constientizez ca visez si trupul incepe sa fie din ce in ce mai greu,merg in reluare,intru in panica, aud anumite lucruri si asta ma scoate din sarite pentru ca este ca o lupta in incercarea de a ma scula din somn.Simt uneori prezenta cuiva in vis cand patesc asta si incercand sa ma scol ma vad din nou in pat.Deschid ochii sunt fericit ca m-am sculat si cand vreau sa ma scol observ ceva ireal cum ar fi imi vad mana cum se misca mai greu, in reluare si realizez ca visez incontinuare.Visez ca ma scol si patesc de 3, 4 ori pana incep sa ma rog la Dumnezeu!!! In diferite vise de genu acesta il rog pe Dumnezeu sa ma ajute si atunci ma scol de fiecare data.In multe din vise incep si imi fac crucea dar mana imi este blocata.In ultimu vis parca am luat patura de pe pat si am inceput sa o scutur in forma crucii! Ce Dumnezeu inseamna aceste experiente?!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Salut... ar fi bine sa stii adevarul!
Aceste vise nu sunt de fapt chiar vise ci o stare de pre-trezire din somnul REM. Nu exista foarte multe informatii despre aceste stari nici in cartile de medicina, dar pot sa iti spun de ce apar. Apar mai ales la persoanele care se inhiba sa nu faca un lucru sau ceva rau, sau care fac eforturi pentru a masca un defect, ori pentru a evita comiterea unor fapte cum sunt anumite pacate considerate grave, etc.
Cunosc un caz, in care o persoana de sex masculin dorea foarte mult sa nu mai se autostimuleze uitandu-se la filme interzise minorilor, fiind constient ca nu este sanatos nici fizic si nici spiritual, dar care continua datorita poftelor si impulsurilor foarte puternice ale trupului. Dupa o perioada de timp facea eforturi mari sa nu mai recurga la astfel de fapte si chiar a reusit sa nu mai continue pacatul desfranarii, dar atunci au inceput aceste vise.
E ca si cum in om ar trai 2 persoane, in care una vrea ceva si alta altceva si sunt pe pozitii egale, adica la fel de dominatoare (ca si in schizofrenie).

Este ca si o lupta cu ispita, cu tentatia si cu credinta. Adica un fel de lupta cu propria fiinta, in care doresti sa fii liber de pacat, sa uiti de pacatele de dinainte si... uneori cu faptul ca omul se gandeste daca credinta lui in Dumnezeu este una sincera sau falsa.

Adica, visele acestea pot avea 2 cauze principale> Una medicala si alta spiritula.
Cea medicala se datoreaza masurbarii excesive sau hiperexcitarii neuronale, efort fizic prelungit sau intelectual foarte mare. Se produc ca un fel de convulsii epileptice scurte.
Iar cea de a doua cauza este cea spirituala ca urmare a scaderii increderii in Dumnezeu sau o indoiala a omului referitoare la ajutorul Lui.
Medicamentul este Iubirea si credinta in Dumnezeu. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Simti ca niste furnicaturi in corp, un fel de amorteala? Poate fi dedublare astrala sau vis lucid happy Nu te mai speria degeaba big grin Daca-ti iese dedublarea poti sa vizitezi locuri faine:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e adevarat. Eu nu am murit pana acum. Si nici nu sunt cazuri de asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Interesant.Te sfatuiesc sa te duci sa discuti cu un parinte duhovnic.Incearca la o catedrala sau la manastire.Cauta-ti un duhovnic calugar.Cu binecuvantarea lui Dumnezeu te va ajuta sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează