Nu risipesc pe țigări, alcool im exces, droguri. Unii au afaceri isi folosesc creativitatea cu care toti am fost inzestrati.
Inainte de a intreba ''de ce'' intreaba ''daca''. Martorii nu au bani, draga Alfons. Sunt oameni cu studii putine, caci li se spune sa nu faca facultatea, cei ce au facultate au facut-o inainte de convertire. De regula au slujbe proaste. Ei trimit bani in SUA, nu invers. Organizatia lor este o companie din SUA, o editura, care apartine legal catorva persoane.
Serios? Am fost in Germania la doua adunari de ale lor si pareau sa fie oameni foarte instariti. Probabil in Romania sunt mai saraci.
E contraproductiv sa vii cu chestii din astea intr-una din primele tari crestine.
Ma agaseaza hartiutele pe care le tot gasesc in cutia postala.
Mersi, daca vreau sa ma "iluminez", citesc Biblia. O deschid unde vreau eu, nu la fituica de pagina pe care mi-o dati voi.
Imi amintesc cum profesorul de Religie a fost foarte ferm sa fim foarte atenti de unde cumparam Biblia. Sa fie publicata de Mitropolie.
Eu, pe de alta parte, mi-as dori sa am asa, o extra viata in care sa studiez greaca veche, sa pot citi nu doar Biblia in original...