|

De unde și cum ne putem da seama că religia creștină e cea adevarata și Dumnezeul creștin este Adevăratul Dumnezeu? Poate exista un Creator, un Dumnezeu dar e diferit fata de cum Îl prezintă religiile.Multa lume nu mai are încredere în religie acum in sec 21, de ce?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici una nu e cea adevarata.
Tot ce trebuie sa faci e sa astepti si sa-l accepti pe Iisus ca mantuitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti.E penultima secta a iudaismului, ultima e islamul. Evident ca sectele crestinissmului si islamului au la randul lor pui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ne putem da seama. Istoria ne dovedește că religiile păgâne au fost primele religii ale omenirii, învățându-i pe oameni spiritualitatea, științele, astronomia și așa mai departe. Creștinismul a fost creat de un trib de oamenu străini pe care o să-l denumesc „israeliți" cu scopul de a distruge păgânismul și de a controla umanitatea. Asta nu este teoria conspirației, este realitatea istorică. În evul mediu biserica catolică deținea putere autoritară asupra Europei, preoții „israeliți" trăind în lux în timp ce oamenii de rând se zbăteau în sărăcie și sclavie. Nici astăzi nu este foarte diferit, biserica catolică (și biserica creștină în general) încă deține averi inimaginabile în timp ce oamenii de rând, adepții lor, se zbat într-o sclavie spirituală în care sunt forțati de mici prin "taina botezului", după care sunt sistematic îndoctrinați din toate părțile întreaga lor viață (de părinți, scoală, radio, televiziune, presă etc). Diferența acum este că biserica nu mai are atât de multă putere pe cât avea în evul mediu.
https://tinyurl.com/y3kgsbnk

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand, ar trebui sa iei fiecsre dintre celelalte religii si sa le vezi inceputurile, apoi compara le cu cel al religiei crestine. Cateva exemple: Religia islamica/musulmana a aparatu acum cateva sute de ani, cand o persoana a decis ca doar cateva din cartile Noului Testamet sunt veridice, insa de la Avraam, introdus o alta teorie, el de fapt crezand ca Biblia era doar un roman ca oricare altul, caruia i-a schimbat firul epic. Asa a luat nastere Coranul, care continua ce cealalt fiu al lui Avraam, nu ca Biblia. Un alt exemplu este cand J Smith prin 1800 a inventat religia mormona peste noapte. La fel si cu religiile politeiste. Toate sunt inventii ale oamenilor. Însă la religia crestina, aparent exista niste cicluri, adica acțiunile se tot repeta, iar unii cred ca inainte de construirea Turnului Babel si potop, tehnologia se afla intr-un stadiu mai avansat decat in zilele noastre. Se crede ca de aceea Dumnezeu citeaza in Biblie faptul ca oamenii încercau sa ajunga la El vii. Asadar, chiar si in acest moment, dispunem de toate materialele necesare pentru a indeplini ceea ce se va intampla sa Sf Lumii dula zisele Bibliei. Asadar, religia crestina a fost dovedita stiintific. Mutki cred ca stiinta si crestinismul( nu religia in sine) se contrazic. E exact invers, oricum majoritatea oamenilor de stiinta sunt crediniciosi si desi suntem invstati inca de mici ca provenim din maimuta...profesorii ne zic sa nu credeam aceasta teorie. Chiar daca probabil exista o intamplare in Biblie care nu s-a petrecut, si firul epic nu e identic cu realitatea, toata cartea a fost explicata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează