|

Despre poporul ales de Dumnezeu ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Creatorii Creștinismului, care a reprezentat distrugerea lumii păgâne multimilenare, torturi, crime, războaie și retezarea completa a progresului stiinfic pana la Renaștere.

Creștinismul a fost creat de acest popor venit din orientul mijlociu, și reprezinta o secta iudaica pentru non iudaici. Creștinismul a fost prima ideologie comunista, care dorea ca întreg pământul sa se roage aceluiasi zeu al evreilor, de aici rezultând și scopul mongrelizarii iminente a raselor si distrugerea diversității biologice umane a acestei planete.
Avem deci prima manifestare a ceea ce numim astăzi:multiculturalism.

Creștinismul este o ARMA împotriva naționalismului de rasă.

Evreii au creat multe ideologii și mișcări culturale care domina lumea noastră moderna și toate au un numitor comun:
Ostilitatea împotriva naționalismului de rasa și slăbirea ideologica a popoarelor gentile pentru a NU readuce naționalismul la viata.

Procesul asta sistematic de introducere a multiculturalismului s-a amplificat după al doilea război mondial la cote maxime.

De ce atata ostilitate împotriva naționalismului și de ce vedem aproape numai evrei infiltrati în mișcări de stânga sau extrema stânga, progresiste care promoveaza"diversitatea" rasiala?

Raspunsul este simplu și logic.

Evreii sunt ai nimănui.
Sunt mixați cu toate popoarele planetei, sunt singurii oameni care sunt într-atât de mixați încât se simt ca acasă pe oriunde, in orice mediu de viata, pe toate continentele.
Naționalismul existent în toate tarile prin care au trecut în istorie, ii deranjează atât de mult, pentru ca nu pot trai o viata prospera, atâta timp cât nu încap în nicio comunitate nativa iar nativii sunt ostili datorita comportamentului lor.

De aceea ei încearcă din răsputeri sa distrugă naționalismul și spiritul popoarelor native pentru a le fi lor bine.
Cine se asemăna se aduna.
Poporul ales a reușit sa însele o planeta întreaga prin creștinism și ideologiile economice și culturale pe care le-au creat. Au mințit ca vor binele omenirii, când tot ce vor ei de fapt este binele propriu.
azi, tot mai mulți europeni realizează asta și au loc proteste naționaliste peste tot.Scandari împotriva sionistilor si identificarea adevăratului pericol pentru noi și copiii noștri și pentru o planta asa frumoasa care este stoarsa de resurse de companiile capitaliste a evreilor.

| explică (pentru Teffan):

Nu uita ca si evrei au suferit din cauza crestinilor, mulsulmanilor, nu au fugit din tara lor si au ramas fara tara din cauza imperiului roman, logic ca sau dus prin lume ce era sa faca, nu vad nimic rau in asta si romanii au plecat cu milioanele deci au tara, nu fi asa radical in gandire, daca le merge capul bravo lor

| a răspuns:

Despre poporul lui Dumnezeu se spunea, că este poporul Israel. Și cand va veni Domnul Isus, îsi va lua poporul. Dar, asta s-a schimbat putin in ziua de astazi, pentru ca astazi nu se mai aduc jertfe cu animale si arderi de tot. Dumnezeu nu mai primeste aceasta, ci el vrea inima TA. POPORUL lui Dumnezeu esteBiserica, o comuniune care il slujeste pe Dumnezeu. Pavel ne răspunde în Galateni 3:28-29: Nu mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toţi sunteţi UNA în Hristos Isus. Şi dacă sunteţi ai lui Hristos, sunteţi „sămânţa" lui Avraam, moştenitori prin făgăduinţă.

Cei care moștenesc promisiunile legământului făcut lui Avraam nu sunt descendenții fizici din Avraam, ci cei care sunt copii ai lui Avraam prin CREDINȚĂ. Toate promisiunile făcute în Vechiul Testament pentru sămânța lui Avraam se aplică Bisericii, pentru că Biserica este mireasa Domnului Isus.

| a răspuns:

Poporul lui Dumnezeu sunt cei care l-au primit pe Domnul Isus in inima lor, si au incheiat acest legământ prin botez. Acestia sunt COPIII Domnului.
Și, pana la urmă, nu religia ne mântuie; ci aceea, ce avem in inima.

| a răspuns:

Mai bine ajungeau toti pe mana lui Hitler