| andreea7jjl7 a întrebat:

Diriga mea trebuie să iese la pensie ca să petreacă mai mult timp cu familia ei din străinătate. Dar regretă mult ca trebuie să plece "as mai putea rămâne dar au nevoie de mine". Credeți ca dacă ma rog la Dumnezeu poate face o minune sa mai rămână?
De la o vreme m-am apropiat de el. Strânsesem bani demult pentru o chitara pe care mi-o doream mult dar am ales sa cumpar biblia și o icoană în loc de chitară, și m-am bucurat de alegerea făcută. Am ținut post negru o zi rugându-l sa o mai lase lângă mine pe doamna, simt ca mai am ce să învăț de la ea. Merg la biserică mă rog, și uneori simt o speranță mare în suflet ca și cum "liniștește-te va rămâne"
E posibil să facă Dumnezeu o asemenea minune? (E prima dată când mă apropii asa mult de el pentru a face pe cineva sa ramana, și dacă ar face această minune as crede și mai mult în el)

1 răspuns:
| Floriflori2011 a răspuns:

Dacă chiar nu poate sa rămână in scoala, e alegerea ei și e pentru binele ei, însă dacă te înțelegi bine cu ea și ii ai numărul de telefon ( sau îl poti cere ) si ea binevoiește sa ți-l dea si sa mai discuți cu ea o poti ruga sa mai vorbiți la telefon, sa discutați. Și eu am o profesoara foarte buna, discut cu ea orice si i-am cerut sa mai vb cu ea la telefon, anul acesta s-ar putea sa nu mai rămână in scoala.