Cel care judeca cu dreptate este Dumnezeu.Nu ai voie sa iti faci tu dreptate.Tu esti dator sa ierti si sa iubesti. Facandu-i bine persoanei care ti-a facut rau, ii pui carbuni aprinsi in cap.Fiecare va plati pentru tot ce face, fie mai devreme, fie mai tarziu.
Vezi că poate Dumnezeu n-are chef de toate drăciile tale și te omoară pe tine că nu-ți iubești aproapele
Sau vă calcă popa cu BMW-ul și pe tine și pe ăla care vrei tu să moară.
Adica stai asa...tu ii ceri lui DZ dreptate, si el omoara acea persoana sau pe tine?
Gandeste-te putin.Dz a lasat liber arbitru,este iubitor, iertator, dar omoara acea persoana fara sa o avertizeze? Este o tampenie.Pai e zeul binelui sau un assassin care ucide la comanda?
De fapt, altceva ar trebui sa stii.Nu exista nici un om fara greseala, tu insuti gresesti fara poate sa-ti dai seama. Daca indraznesti sa-I zici lui D-zeu sa fie Drept, si o sa inceapa sa fie drept...mai intai cu tine si cu pacatele tale? Ceea ce ai afirmat mai sus e o aberatie.Nici un preot normal n-o sa accepte asa ceva.
Doamne cati oameni handicapati pe plantea asta )), fereasca'ma,, domnu" de prosti ca tine in viata
PS: iti *** neamu
La ortodocsi nu exista asa ceva; adica o slujba dupa care sa moara unul. Sunt rugaciuni care pot fi citite de crestini, sau care se citesc de preoti sau calugari la biserici si manastiri. Cele mai cunoscute rugaciuni pentru necazuri de orice fel sunt cele incepatoare : Sfinte Dumnezeule, Tatal Nostru; si mai este in carti Paraclisul Maicii Domnului.
Ba nebunilor, in cazul asta este vb despre Anatema, mai bine nu deschideti subiectul despre acest mare blestem al bisericii ce se da in cadrul Sindodului.Este un blestem foarte mare in care te ia diavolu.Acesta nu se hotaraste de unu si de zeci de episcopi.In caz ca parasesti biserica ortdoxa sau te calugaresti si te lepezi de ea si altele...
Se numesc particele si este periculos, acum eu zic sa vorbesti cu un preot si el te va ajuta
Multumesc, dar tot nu am inteles prea bine
Da, Doamne ajuta sa-si vie in fire si oamenii astia!
draga, nicule, daca esti un mare fan al dreptatii fa-o singur (ma refer la dreptate), si nu scrie in biblie: Levitic 19:31 „Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru"
acu dragul meu, da-ti de trei ori peste gura (nu sunt superstitioasa) si mai da cu ochiul prin biblie, daca nu vrei sa arzi in cazanul cu foc impreuna cu cel care a chemat "marea dreptate".
Dreptatea ti-o faci singur, si daca vrei atit de tare sa arati cat de crestin esti, lasa voia domnului sa decida. cine stie ce prost a mai inventat si chestia asta, iar acum va pacaleste si pe voi.
Se mai spune ca am mancat din pomul cunostintei, se vede clar ca tot au mai ramas marionete conduse de cei cu scaun la cap.
Eu am cerut in rugaciune dreptatea lui Dumnezeu si acum parca ma gandesc ca am fost cam aspru.fiindca Dumnezeu mi-a facut dreptate.dar faptul ca persoanele respective au fost smerite m.a intristat.nu spun ca mandria lor si orgoliul lor ma incalzea,sau ca faptele lor rele, ma afectau cine stie ce.dar totusi, parca nici asda nu vreau sa-i vad.dovada ca Dumnezeu judeca dupa alte masuri decat noi oamenii.