|

Documentar despre viitorul Sfant roman Arsenie Bocahttp://www.youtube.com/watch?v=BoVxq8oUmDM

(dureaza mai mult de o ora)Va mai recomand sa cititi cartea:''Fericirea de a cunoaste Calea, tot de parintele Arsenie Boca)

Ce parere aveti de film si de carte?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Părintele Arsenie Boca, este doar unul din marii păstori ai otodoxiei, care s-au ridicat la înălțimea vocației monahale.

Părintele continuă să facă minuni și în prezent la mormântul său, dar asta nu se poate dezbate din fața monitorului ci, depinde de tăria și măsura credinței fiecăruia și trebuie probată în practică.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Hmm... nu stiu daca va ajunge sfant... credea-n Rudolf Steiner si nu cred ca adeptii acestuia pot fi declarati sfinti in Biserica Ortodoxa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

Din ce sursă credibilă, ați dedus dumneavoastră, că Părintele Arsenie Boca se încredea în R.Steiner?

Vedeți că am constatat în practică, un val de ocultare a unor persoane cu viață sfântă, prin introducerea în volumul despre biografia lor, a unor anumite erezii sau sectarisme, ca fiind afirmațiile sfinților, aserțiuni, aflate în contradicție vădită cu dogma Bisericii Ortodoxe.

Asta, pentru a strecura îndoială, față de veridicitatea mărturisirii Sfântului în sufletele cititorilor.

Astfel de lucruri, nu au legătură cu mărturisirea reală a persoanei în cauză ci, cu plăsmuirea unor minți bolnave care falsifică mărturisiri, dacă, e cazul de așa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sitărescu):

Poate ar trebui sa cauti pe internet niste fotografii cu picturile lui si sa te uiti cu luare-aminte daca Hristul pictat de el aduce cu cel din iconografia ortodoxa sau seamana mai degraba cu un guru New Age, amintit deja.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am toate cartile despre si scrise de Arsenie Boca.Concluzie:Sfant necanonizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frumoasa am citit-o

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează