| lifeForJesus a întrebat:

Domnul este lumina și mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieții mele: de cine să-mi fie frică?
Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic: ce pot să-mi facă niște oameni?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Frumos... Frumoase aceste versete din Biblie. Dar si mai frumos e cind realizezi ceea ce ele spun si te poti pune in postura psalmistului.
In sfirsit, printre atitea batjocuri si aberatii despre Dumnezeu, mai vad si eu ceva frumos pe aici!

36 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Parcă mai devreme erai Iisus Hristos și te-ai răstignit odată cu eol, acum te închini ție? Cam ciudat nu ți se pare?
A și ce pot să-ți facă niște oameni: Să te bată după care să te violeze, să-ți borșească capul cu bocancul până îți ies creierii după care să te tranșeze și să te gătească ca în cele din urmă să te bage în congelator pentru la iarnă când te bagă în microunde, te încălzesc și te dau la câinii înfometați...

| lifeForJesus explică (pentru FucktheSystem):

"Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru."

| FucktheSystem a răspuns (pentru lifeForJesus):

Îți solicită prea mult creierul să dai un răspuns original fără un citat copy-paste ci doar din minte, o părere personală?

| Allrc24 a răspuns:

Respect frate. Domnul Iisus Hristos este lumina neamului omenesc!

| Rapunzell a răspuns:

Sa te chinuie, sa te tortureze, da te innebuneasca (vezi "Marturisiri din mlastina disperarii"). De suflet nu se poate atinge nimeni daca il ai in inima pe Hristos si te inarmezi cu rugaciunea Sa.

| Bia_8599 a răspuns:

Imi plac mult aceste versete...ce minunat e Cuvantul lui Dumnezeu!
Dumnezeu sa ne ajute sa ne incredem in El si sa ne laudam cu El!

| Klepto a răspuns:

Intrebare retorica + lauda ca esti crestin + lauda de dumnezeu + suferi de exces de zel ca il ai pe dumnezeu de partea ta = eu am nevoie de lamaie ca sa-mi taie greata.
Cand iti omoara un betiv la volan familia sa ii multumesti lui dumnezeu ca au ajuns in rai.
Cand iti violeaza cineva sotia si o lasa cu sechele pe viata sa-i multumesti lui dumnezeu ca a testat-o.

| Bogdanux a răspuns (pentru Klepto):

Klepto, 1-0 laughing

| lifeForJesus explică (pentru Klepto):

1.Cine i-a dat de baut la om? Dumnezeu? NU dracu eu dat sa bea!
Pai atunci de ce il bagi tu pe Dumnezeu?
Asta e ca sa vedeți voi ce se întâmplă atunci cand NU asculți de Dumnezeu!
2.Un om care are Duhul Sfant in el poate sa violeze pe cineva?
NU! unul care are pe dracu il el poate sa violeze, ba chiar mai mult sa o omoare!
Mintea omului e bolnava e otravita de pacat si asa se întâmplă atunci când te crezi mai deștept decât Dumnezeu!
Ai înțeles?

| lifeForJesus explică (pentru Bogdanux):

1-3 laughing

| Bogdanux a răspuns (pentru lifeForJesus):

Cum ai dedus asta, geniule?

| lifeForJesus explică (pentru Bogdanux):

Ehe...secret big grin

| cristi202 a răspuns (pentru lifeForJesus):

Corect, frate, nu Dumnezeu i-a dat de baut la om.
Klepto & Bogdanux : 1-1 laughing

| cristi202 a răspuns (pentru Klepto):

Mai, daca iti ziceam aici la religie ca bautura nu e buna, te luai de mine ca faci ce vrei, ca daca vrie poti sa bei cit vrei. Ei, asa ar judeca si unul care mi-ar omori familia, Tu dai vina pe Dumnezeu, insa nu cel ce bea e vinovat, nu cel ce omoara si violeaza? Problema e ca avem vointa libera, si aceasta tot datorita bunatatii lui Dumnezeu, ca asa ne-a creat, noi facem ce vrem cu acea vointa, in ciuda avertismentelor, de care ridem de fiecare data cind le auzim, si apoi dam vina pe Dumnezeu pentru relele intimplate. Crezi ca e corect? Nu cred ca e corect sa dai vina pe El atita timp cit tu spui "Fac ce vreau!" si bei in nestire si apoi omori oameni.
Klepto & Bogdanux, 1-2!laughinglaughinglaughing

| hate1t4ll a răspuns:

"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei

| Hombre a răspuns:

Maria ta, prima pocneală zdravană pe care o vei lua vei reflecta mai atent cu "ce poate sa-mi faca niste oameni?" si te vei intreba dacă intradevăr Dumnezeu te poate ajuta.

| lifeForJesus explică (pentru Hombre):

Eu sunt gata sa mor, nu numai sa-mi iau o pocneala în fata!

| Hombre a răspuns (pentru lifeForJesus):

Poate esti gata sa mori, de vreo frustrare, dar nu de dragul lui Dumnezeu, pentru ca el nu-ti cere sacrificiul suprem, oricum iti va iesii fumurile astea din cap.

| lifeForJesus explică (pentru Hombre):

Care fumuri? asta-i realitatea!

| ZvT a răspuns:

Mai iesi din casa, incerca o discoteca, o calatorie ceva (exclus biserici si manastiri), scoate capul din carapace si o sa vezi ca lumea nu e plina de frustrati ca tine.

| lifeForJesus explică (pentru ZvT):

Nu cred ca ai fost tu pe acolo pe unde am umblat eu...copile.
Si nici nu cred ca ai făcut tu ce am făcut eu...si mai bine sa nici nu faci!
Lumea nu e plica de frustrați ca mine, lumea zace în cel rău.

| florin1979 a răspuns:

Esti patetic cu citatele tale! esti obsedat, fanatic. zau asa. ori ai ceva probleme la mansarda!

| lifeForJesus explică (pentru florin1979):

Chiar nu înțeleg, ce ii asa de rău sa nu ma tem si sa nu-mi fie frica?
Înainte îmi era frica, acum nu mai pot de bucurie!
e chiar atât de rău?

| BubblesDoubleS a răspuns:

Ce-ti poate face un zeu din basme?laughingnormal ca nimic de aia nu te temi!
a propos, zeul tau vrea sa te temi de el

| lifeForJesus explică (pentru BubblesDoubleS):

Cred ca ai greșit întrebarea...

| ROBERT89 a răspuns:

Amin.

| Gabica a răspuns:

Nu ti se pare ca te increzi prea mult in Dumnezeu? Nu a nimic cu cei care cred ca niste fanatici, dar mai fa si tu alte chestii, treieste-ti viata! Si daca tot esti asa de neinfricat pe noi de ce ne-ai mai a anuntat? Asa sa te dai si tu mare ca tu "crezi"? Ma lasi...dar acum poti continua sa "crezi" ca nu mai ai cale de scapare!

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Thank God that I am agnostic... Mai lasa citatele si traieste-ti viata, daca ai asa ceva.

| Christina a răspuns:

Amin !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când o să te violeze un preot, sau un arhanghel în vis, mai discutăm. Când o să te rogi enspe zile şi jdemii de nopţi şi îţi eşuează dorinţa, atunci să îţi pregăteşti mulţumirea şi să te văd repetând ce ai scris aici.
Până atunci... Thank God I'm an Atheist kiss.

| lifeForJesus explică (pentru anonim_4396):

Indiferent ce s-ar întâmpla eu de Domnul nu ma las!
Nice your com:"Thank God I'm an Atheist kiss" happy

| ROBERT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Numai la viol ti-e gandul.happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru ROBERT89):

Numai la viol mi-e gândul. Probleme happy?

| anonim_4396 a răspuns (pentru lifeForJesus):

Hai să vedem peste 30 de ani. Poate o fi, poate nu o fi.

| lifeForJesus explică (pentru anonim_4396):

Eu trăiesc pentru azi, mâine e o alta zi nu știm ca va fi! happy

| MarianaS a răspuns:

Pastreaza-ti convingerile religioase pentru TINE.Crezi in ce/cine vrei, treaba ta (poate asta e mecanismul tau de coping), dar nu trebuie arati asta tuturor. Si cu asta am spus tot.