|

Dr.Eben Alexander (neurochirurg de profesie)va dovedeste ca exista viata de dincolo.Cititi-i cartea(Dovada lumii de dincolo).

Cei ce ati citit deja,ce parere v-a facut?

Eu cred ca exista ''ceva'' dupa,ca viata si constiinta nu se termina odata cu moartea trupului ci continua sa exista si dincolo de ea, sub forma de energie/spirit.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista cartile lui Dr. Sam Harris, neuro-stiintist de profesie care arata contrariul. Ai citit cartile lui? Ce parere ai?

Personal nu inteleg de ce oamenii iau un doctor practic necunoscut ca o sursa de informatie.

Nu de alta, dar ar trebui sa iei sursa adevarului absolut de la Ciprian Khlud, el a dovedit ca a crede fara nicio dovada concreta este absolut prostesc si nejustificat. Ce parere ai despre parerile lui Ciprian Khlud?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ti-as spune ca Hristos dobedeste inexistenta vietii de dincolo pe cine ai crede?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sângele este viață omului.Așa spune Biblia.Omul la moarte se descompune, si sângele este primul care își schimba compoziția si culoarea.De ce crezi mai mult in oameni decât in Dumnezeu? Si cum poate dovedii dr Eben ca exista viață după moarte? A fost acolo? Daca vrei sa te însănătoșești va trebui să-ți schimbi gândirea. Iată ce spune medicul si biologul Alexis Carrel:" Gândirea este capabila de a crea leziuni organice. Instabilitatea si agitația neancetata a vieții moderne crează stări de conștiința care vor rezulta in tulburări nervoase si organice ale stomacului si intestinelor, in nutriție defectuoasa si in trecerea microbilor prin aparatul circulator. Diferite tipuri de infecții ale rinichilor si vezicii sunt consecință unui vechi dezechilibru mental sau moral."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o să cred că te-ai convins de ceva decât când încetezi să repeți întrebarea pe acel subiect. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează