| CrețuAdrian1999 a întrebat:

Dumnezeu discrimina persoanele LGBTQ+ sau doar persoanele care il venereaza?

21 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dumnezeu cere tuturor oamenilor sa îi asculte poruncile.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru ania):

Care porunci? Cele ortodoxe, cele catolice, cele augustino-luterane, cele scrise in Talmud, cele ale mahomedanilor, cele ale musulmanilor, cele ale celor peste 100 de religii din China?

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Exista o singura credința, un singur Domn și un singur botez
Credința in Isus Hristos te mântuiește, restul sunt doar idoli iar Dumnezeu o sa pedepsească închinarea la ei deoarece e un Dumnezeu gelos.
Ce vezi tu e minciuna diavolului de a deconecta oamenii de la Dumnezeu. răcnește ca in leu sa apuce și sa câștige oamenii

| CrețuAdrian1999 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

Fun fact : fiecare credinta/religie spune ca ea e adevarata

Exemplu: Mulsulmanii : Zeul nostru e real si ceilalti sunt idoli falsi.

Crestini : NU, Zeul nostru e real si ceilalti sunt doar niste idoli falsi.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Daca ar fi asa, nu ar exista tot felul de religii. Hristos este doar pentru crestini. Cati din populatia lumii este crestina? Mai putin de jumatate. Si atunci? Unde-i puterea lui Dumnezeu? Ori este atotputernic, el stapaneste peste lume ca el a facut-o ori nu.
Si sa stii ca acele popoare care nu sunt crestine nu l-au parasit pe Dumnezeu, deoarece ele nu l-au cunoscut si nu i s-au inchinat niciodata. Dimpotriva: cruciadele crestine au convertit, folosind inclusiv forta, la crestinism diferite popoare.

| ania a răspuns (pentru ania):

Poruncile din Biblie.
Sa nu te culci cu un bărbat cum se culca cineva cu o femeie.
Sa nu te culci cu o vita.-Levitic 18-22 si 23, porunci reluate în Noul Testament în Romani 1-16-32

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca Dumnezeu este atotputernic, de ce creaza homosexuali. Cum sa fie homosexualitatea contra naturii cand este creata de natura? Este un nonsens in aceasta afirmatie. Animalele nu gandesc, dar si ele au multe elemente homosexuala. Homosexualitatea, daca ii putem spune asa, se manifesta si la plante. La animale si plante este tot pre vointa acestora? Ele sunt create de natura, deci nu pot fi contranaturii. E ca si cum ai spune ca tu esti impotriva ta.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Stii ce a zis Papa Francisc unui homosexual care a stat la Vatican 2 saptamani? «Știi, Juan Carlos, asta nu contează (orientarea sexuală). Dumnezeu te-a făcut gay. Dumnezeu te iubește așa cum ești. Ar trebui să te iubești și tu însuți și să nu îți faci griji în legătură cu ce spune lumea»

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Dumnezeu nu iubește gay pentru ca strica Cuvântul Lui
A făcut parte femeiască și parte bărbătească ca împreuna sa alcătuiască un singur trup; zice Biblia.
Dumnezeu urăște fărădelegea și o sa pedepsească toți oamenii care o fac, dacă nu se pocaiesc
Asta e adevarul! Vrei sau nu sa îl Primești, Dumnezeu rămâne același; drept, Sfant și credincios

| CrețuAdrian1999 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

,,Dumnezeu nu iubește gay pentru ca strica Cuvântul Lui
A făcut parte femeiască și parte bărbătească ca împreuna sa alcătuiască un singur trup; zice Biblia.,, da, dar nu am mentionat de persoanele homo

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Inseamna ca Dumnezeu nu este atotputernic ca a lasat sa iasa oameni cu alte orientari sexuale decat cea hetero, nu este bun si iubitor de oameni, deoarece face discriminare, deoarece biblia zice ca toate fiintele de pe pamant sunt ale lui Dumnezeu.
Da, am inteles: crede si nu cerceta. Nu cerceta ca sa aflii cat sunt de mincinosi profetii lui Dumnezeu, indiferent de ce religie sunt.

| halogen001 a răspuns:

Dumnezeu nu exista, deci nu poate discrimina nimic, dar in poveste se vede ca accepta incestul daca a fabricat doar 2 indivizi.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru halogen001):

Ai dreptate si nu ai. Pentruca asta se spune in vechile biblii, cand prostimea nu punea intrebari, iar cei invatati nu aveau timp de asa ceva.
Dar in noile biblii a aparut ca Adam si Eva au mai avut fii si fiice. De ce i-o fi pomenit pe toti, este lesne de inteles. Pentru prostit lumea a ramas aceiasi scriere, iar pentru cei care pun asemenea intrebari ca noi, se merge la adaugire. O metoda de manipulare a maselor.
Daca citesti biblia, la —Geneza 4: 25-26 scrie „Adam s-a împreunat iarăși cu nevastă-sa; ea a născut un fiu, și i-a pus numele Set; „căci", a zis ea, „Dumnezeu mi-a dat o altă sămânță în locul lui Abel, pe care l-a ucis Cain." Lui Set i s-a născut și lui un fiu, și i-a pus numele Enos."
Daca citesti versetele 3-8 din cap. 5 al Genezei afli ca atat Adam, cat si fiul lui, Set, au nascut. Dar nu se spune nimic despre sotii.
Mai e ceva de spus?

| Heraclit a răspuns:

Imagineaza-ti sa te simti discriminat de divinitate.
Doamne, cat tupeu are omul modern.

Nu zic ca oamenii in vechime erau îngerasi, dar macar n-aveau tupeul asta egocentric si irational care îi transforma intr-o eterna victima.

| ZenVP a răspuns:

Sexul anall este pacat, e contra naturii si natura are reactii adverse.
Riscul de a dezvolta boli cu transmitere sexuală este mai mare atunci când faci sex anall, deoarece anusul nu este suficient de lubrifiat şi are un ţesut mai subţire decât cel al vaginului, fiind mai predispus la răni şi fisuri ce permit pătrunderea virusurilor şi bacteriilor, se arată într-un raport al Center for Sexual Pleasure & Health.

Dar Dumnezeu nu discrimineaza deloc cele doua sexe daca doar s-ar iubi corespunzator, dar unii au ajuns dezgustatori, de nu ii mai poate suferi nici natura(parerea mea)

| marinaru777 a răspuns:

Unii oameni au decazut mai rau decat animalele lgbt. Pasarile, animalele fac puii lgbt cum se inmultesc?

| RKBlue a răspuns (pentru marinaru777):

1.Fertilizare in vitro, mama surogat, sex cu o femeie, etc.
E diferenta intre a putea si a vrea sa ai copii.Sunt cupluri barbat-femeie care nu pota vea copii din cauza infertilitatii.De ce nu ceri un test de fertilitate ca sa fie lasati sa se casatoreasca?
2. Exista animale gay. Pinguini gay care se imperecheaza pe viata, de exemplu.Un simplu search pe google iti arata ca nu am decazut mai rau decat ele.Chiar si la lei exista relatii de acelasi sex.
3. Oamenii sunt animale.Mamifere, mai exact.
4.Nu crezi ca in loc sa ne inmultim ca prostii, ar trebuie sa o facem inteligent? Doi, trei copii in medie, cine vrea copii.
Si oamenii gay exista dintotdeauna, deci inseamna ca ar fi fost decazuti dintotdeauna.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Dumnezeu a creat parte bărbătească prima data iar apoi a creat femeia ca ajutor pentru bărbat
A spus ca sa se înmulțească
Dumnezeu nu a mai făcut încă un Adam ( masculin ) ci a făcut o femeia
Asta trebuie respectat
Cei care încalcă asta și săvârșesc parte bărbătească cu parte bărbătească o sa își primească osânda
Ceea ce seamănă omul, aceea ca judeca
Dumnezeu e corect in toate

| CrețuAdrian1999 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

Foarte buna argumentarea dar exista mai mult de 10 sexualitati in LGBTQ+, nu doar homosexualii

p.s : nu sunt gay si nici nu fac parte din acest grup cu sexualitati diferite doar ca am vrut sa vad cum reactioaneaza lumea la aceasta intrebare.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Ia-te de mana cu ZenVP care la un alt subiect a spus: "Eva a fost creata pentru Adam din cauza singuratatii lui Adam, nicidecum pentru sex. Pentru ca ei traiau vesnic le era interzis sa intretina relatii sexuale."

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru CrețuAdrian1999):

Oricâte ar fi ele, toate is minciuni a celui rău
Un singur adevăr e, cel scris in Biblie
Puterea lui Dumnezeu e scrisă acolo, Voia Lui e scrisă acolo. Eu am citit și am văzut in ce minciună am trăit
Doar prin credința in Isus Hristos suntem mântuiți, in care Dumnezeu Tatăl a trimis pe Fiul Sau pe pământ ca oricine crede in El și se pocăiește sa aiba viața veșnică! Așa a făcut pace Dumnezeu Tatăl cu lumea. Ca înainte trebuia sa respecte cele 10 porunci și aduceau arderi de tot pentru păcate.
Acum credința te mântuiește, credința in Hristos❤️