Adica ai calculator,unde faci ce vrei cuu informatii,fisiere,personaje,fotografii, la stergi, le bagi in memorie le stochezi ori le stergi, dupa bunul plac, si nu ti-a reprosat nimeni nimic.da tie nu-ti convine ca cineva te-a creat, si va dispune cum va binevoi de tine fiindca are dreptul asta asa cum si tu il ai? mai du-te moarto si lasa vrajeala.mortii sant morti.raposati.astia nu stiu nimic.asa scrie in ghiblie.
Ah, iarasi imi sterg raspunsul din cauza ta. taran mai esti
da ai dreptate. totusi, calculatorul meu nu sufera, oricat de mult m as juca cu el
MIE nu mi convine. nu i am cerut eu sa ma creeze,
Taran? EEE DE BINE? fiindca ai dreptate.tocmai m-am intors de la tara, unde am taiat via?
Ma intrebi pe mine unde ai taiat tu via?
Nu fiindca stiu.da tu stii cati ochi sant pe o coarda?
Spune mi tu
Biblia are cu totul alta parere. Daca o vei analiza cu atentie vei vedea punctul de vedere a lui Dumnezeu.
Spunemil tu. eu nu am citit o
In Biblie nu scrie despre faptul ca iadul se refera la chin vesnic,ci la moarte. Apoi, Dumnezeu ii iubeste pe oameni, iar cei care sunt drepti vor putea sa beneficieze de un viitor paradiziac, in care sa nu mai existe rautate, Apocalipsa21:8,Psalmi37:9-11.Pe situl jw.org poti gasi mai multe informatii utile.
Dumnezeu NU şi-a propus in bunatatea lui să distrugă, să nimicească vreun suflet.
Un suflet nu poate fi ucis, dar in schimb un suflet se poate compromite singur prin neimplinire, prin esec...
Pierderea mantuirii si colaborarea cu demonii este cel mai mare esec al libertatii omului.
În primul rând, Dumnezeu este Iubire şi a creat totul pentru VEŞNICIE. Sufletele sunt vesnice. Noi avem privilegiul dar şi responsabilitatea de a ne "configura" şi alege starea acelei veşnicii. Nimeni altcineva în locul nostru.
Mi-ai deschis mintea!
Eu credeam ca ateismul e o gluma si trebuie tratata ca atare... Daca nu cunosti raspunsul la intrebare de ce te bagi?
Ceea ce nu-mi place la voi este ca nu stiti sa cititi! Aceasta categorie se numeste religie nu ateism!
''A numi ateismul religie e ca şi cum ai numi chelia o culoare de păr.''- Don Hirschberg
"Daca nu cunosti raspunsul la intrebare de ce te bagi?"
Din pacate pentru voi, exact asta e raspunsul.
"Aceasta categorie se numeste religie nu ateism!"
Cum i-am mai zis si altuia pe aici, daca afirmi, de exempla ca "religia este doar un mod de manipulare a credulilor", evident ca discuti despre religie, iar locul discutiei este la aceasta categorie. Daca aceasta categorie se numea "Sa ne pupam spiridusii in dos", poate aveai dreptate.
"A numi ateismul religie e ca şi cum ai numi chelia o culoare de păr"
Bineinteles ca ateismul nu este o religie, cine te-a contrazis?!?
Basme, superstitii, minciuni si exagerari. Astea 4 cuvinte descriu pe scurt religia crestina, si orice complicari nu aduc decat pierderi inutile de vreme.
Mancatul marului este un simbol, la fel cum se spune ca barza aduce copii.
Cei care au scris Biblia au ascuns informatiile importante de ochii nătărăilor in simboluri si parabole.
Cauta simbologie religioasa pe internet.
Cei care isi folosesc doar emisfera stanga a creierului (rationalii puri)nu sunt in stare sa inteleaga partea cu simbolurile chiar daca sunt in stare sa extraga mental un radical dintr-un numar cu 10 cifre.
Orice calculator de buzunar d 2 lei poate face asta.
Pentru întrebarea de la paragraful 4: i-a creat si vor suferi pentru ca mai târziu sa aibă sansa la fericire. E nevoie de sacrificii pentru a primi si recompensa.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: