| Mike_Marian_1995 a întrebat:

Dumnezeu e doar o nascocire a oamenilor sa creada ca exista cineva acolo sus care are grija de ei].DUMNEZEU E UN FALS. MINCIUNI SI MINCIUNI? ...eu in tot timpul asta am crezut doar in minciuni.I HATE MY LIFE. vreau sa mor

Răspuns Câştigător
| oFataAnonimaa a răspuns:

Nici eu nu cred în el, dar ştii care e faza cu D-Zeu ăsta? Oamenii au început să creadă că cineva îi ocroteşte, îi ascultă dorinţele, şi aşa şi-au mărit încrederea de sine. Aici e vorba de legea atracţiei, nu de 'D-Zeu'. Dacă ne gândim mai bine, fiecare religie crede altceva. Unitarienii au Rai dar nu au Iad, religiile cu Sf. Treime cred că Isus ăla a fost şi D-Zeu când de fapt el se ruga la D-Zeu ăsta. Înainte eram religioasă dar pe parcurs mi-am dat seama că totul e un joc de încredere în sine. Religia este cea mai mare minciună existentă.

| Mike_Marian_1995 explică (pentru oFataAnonimaa):

Stiam eu....mai bine ateuhappy

| oFataAnonimaa a răspuns (pentru Mike_Marian_1995):

Da, dar pentru asta nu trebuie să-ţi urăşti viaţa, nici nu trebuie să-ţi vrei moartea. Gândeşte-te cum ăia mici cred în Moş Crăciun şi după un timp află că nu există, moment în care li se umplă inima de dezamăgire. E doar un personaj inexistent, nu trebuie să-ţi baţi capu'.

| Mike_Marian_1995 explică (pentru oFataAnonimaa):

Pur si simplu am fost la biserica (nu am mai fost de vreo 1 an) si m-am rugat...dar dupa aceea totul s-a intamplat si mai rau, mult mai rau, am plans incontinuu din cauza unui lucru.

| oFataAnonimaa a răspuns (pentru Mike_Marian_1995):

Sunt cam aşa şi eu, nu mai merg la biserică de oho. Cu ce dr*cu' m-ar ajuta morala unui om? Am mentalitatea mea, nu poate el să mă influenţeze. Am trecut prin destule şi eu, stai lin. Mereu dispăreau persoanele la care ţineam, dar am strâns din dinţi şi am continuat să-mi trăiesc viaţa.

12 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Mori, glumesc, mereu ma intreb cand naiba o sa incercati si voi sa ganditi si sa va dati seama ca nu exista dumnezeul crestin, este o inventie. In schimb, sa stii ca au existat alte religii care-s adevarate, inca exista, dar singurele persoane care inca se mai inchina acestor zeitati sunt practicantii ocultismului! Ce-i drept, cu mult timp in urma erau foarte multi, acum s-au rarit semnificativ! De unde crezi ca vin toate practicile Voodoo, Santeria, Necromantie, etc... Din crestinism? NU laughing

| 6Anonim9 a răspuns:

Esti prea usor influentabil. Tu nu crezi in Dumnezeu, dar vrei sa te sinucizi pentru asta. Exact asta reflecta intrebarea ta. "Stiam eu... mai bine ateu". Aici ai dat dreptate la un raspuns care tie ti-a fost pe plac pentru ca asta crezi tu acum pentru ca esti dezamagit, si vrei sa te razbuni pe eul din tine care a crezut dar apoi a fost dezamagit, iar asta reflecta imaturitatea gandirii tale. Nu poti sa spui ca nu mai crezi in ceva atat de mare doar pentru ca ai fost dezamagit. Esti foarte nehotarat, incerci sa te razbuni pe Dumnezeul care in opinia ta e inexistent, iar asta e irelevant. E clar ca inca mai crezi, ai doar niste urme de indoiala in urma dezmagirii. Incearca sa fii mai hotarat, invata ca viata e compusa si din dezamagiri. Tu tocmai ai aprobat ca esti "ateu", pentru ca asa ti se pare cool, sa-ti spui ateu, darn-ai habar ce-nseamna, iar tie nu ti se potriveste aceasta insusire. Mult succes, mai mult nu stiu ce sa-ti zic! Daca vrei sa povestim mai multe poti sa-mi lasi mesaj cu Facebook -ul tau sau ceva, e greu sa ma exprim aici.
O viata cu-ncredere iti doresc!

| Mike_Marian_1995 explică (pentru 6Anonim9):

Mersi...doamna Pshiolog

| Dumitrescu_Emanuel_1974 a răspuns:

Nu e o născocire el exista altfel cum explici faptul ca unii oameni sunt pe pragul mortii si au trait uite fata aceea de la Colectiv cum a trait? i-a dat Domnul încă o şansă la viață si încă ceva scriptura cum a fost scrisa pe minciuni? gandeste-te inca o data

| BandA4 a răspuns:

Esti fraier!

| oFataAnonimaa a răspuns (pentru BandA4):

Dacă tu te-nchini la un personaj inexistent ( D-Zeu ) atunci tu eşti fraier(ă), scuze de exprimare.

| Mike_Marian_1995 explică (pentru BandA4):

Si tu esti tampit,,,,,, dar nu pot schimba nimic.Asta e ramai tampit/


;