|

Dumnezeu poate aproba si chiar sa te apropie de persoanele care te fac sa devii mai bun? Desi ele sunt mai bune ca tine si nu esti demn de ele?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nimic nu este intamplator. Dumnezeu te aseaza acolo unde trebuie la locul potrivit si timpul potrivit. Daca vrea sa te modeleze intervine anturajul in care Dumnezeu te face sa te misti.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, Dumnezeu ingaduie oameni deosebiti in jurul tau ca sa ai modele si sa te modeleze si pe tine sa fii asemenea lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu daca dumnezeu face asta,dar exista momente in viata cand se pare ca esti usor confuz si nehotarat,sau cand esti singur.

Aproape intotdeauna in momentele acelea apar situatii,usite,carari pe care viata ta o ia,pe care tu le cauti si ele ti se arata in fata,situatii din care mereu ai ceva de asimilat,de castigat daca esti atent la detalii,la oameni,la ce au ei de spus catre tine si la ceea ce iti ofera din ce au ei ( nu e vorba de material ci de cunostinte,pareri, opinii pe care si le impart cu tine).

--Viata iti scoate inainte oameni cu care te asemeni sau oameni diferiti total de tine, doar pentru a imprumuta cate ceva de la fiecare si de a te ajuta sa iti clarifici in minte o idee, o hotarare, orice.

Nimeni nu e mai bun ca nimeni. Nimeni nu e nedemn de nimeni.
Toti suntem egali, doar ca diferim prin felul nostru de a percepe lucrurile in viata. Prin felul de a simti viata si a o trai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu poate indrepta anumiti oameni, pentru a te ajuta sa treci pentru o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează