anonim_4396
| Anonim întreabă:

Dumnezeu poate face (aproape) orice nu?
Poate sa apara sub forma unui om inalt de 3 km care sa leviteze si care sa tina in maini 2 sori sau 2 gauri negre nu? De ce nu o face? De ce nu ofera o dovada clara pentru existenta lui? In trecut, conform bibliei era foarte activ. Acum apare ocazional pe o bucata de paine prajita, mai aprinde cate o lumanare si face icoane sa planga. Pentru un zeu "atotputernic", dovezile oferite de el nu sunt impresionante deloc.

Bonus : din moment ce poate face (aproape) orice, poate sau nu poate sa se faca vazut fara ca cei ce il vad sa moara? Daca da, biblia a gresit la capitolul acesta. Daca nu, am gasit inca un lucru pe care dumnezeu nu il poate face.

13 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Poate sa faca orice... dar face ce vrea!

| Anonim explică (pentru shadovv):

Deci biblia a gresit cand a zis ca nimeni nu poate sa il vada si sa traiasca.

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

Ideea e ca Dumnezeu nu poate fi cunoscut per total.

| Anonim explică (pentru shadovv):

"dumnezeu nu poate fi cunoscut per total"... that's pure bullshit.

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce? Lai cunoscut tu pe Dumnezeu in totalitatea lui?

| alexpop1234 a răspuns:

Dvs. doriti cu totii sa il vedeti pe Dumnezeu dar el nu vrea sa se arate nimanui pentru ca ii considera inferiori decat oamenilor buni care merita sa il vada.
Pai, cam acelasi lucru se intampla cu familia aia amarata transmisa pe internet, nimeni nu spune nimic si ii considera ultimii oameni iar pe net nu gasesc nimic cu ei desi exista.laughing

| Narfundo a răspuns:

Uite cum sta treaba istetule.Esti victima unor idei diavolesti.Cand Domnul a incercat sa impresioneze vreodata? Unde scrie ca Dumnezeu tine soarele in mana si gauri negre? Toate minunile pe aceasta planeta vin numai de la diavol.Numai diavolul cauta sa isi arate puterile si sa ii impresioneze pe oameni.Va veni antichristu si va pacali multi oameni care gandesc ca tine.Numai bine

| Dorugar a răspuns:

Nu ai gasit in Biblie, dar Biblia nu este un dictionar enciclopedic si nici cuvantul lui Dumnezeu. In realitate vedem ca Dumnezeu este un impotent incapabil sa opreasca Raul.

| rogerfederer a răspuns:

Pentru ca asta inseamna credinta-sa crezi ceea ce nu vezi! dac nu il pot vedea pe Dumnezeu, nu inseamna ca nu il pot simti, ce rost ar mai avea sa stii ac o sa ai ceva pe care ti-l doresti? ai mai lupta pentru acel ceva daca ai sti oricum ca o sa-l ai? Trebuie sa crezi!

| Anonim explică (pentru rogerfederer):

"ai mai lupta pentru acel ceva daca ai sti oricum ca o sa-l ai?"... o sa-ti raspund printr-o intrebare foarte simpla. Daca tu ai fi un sportiv care in ultimii 7 ani nu a pierdut nici macar o data, ai mai lupta in continuare sau ai zice "oricum o sa am, nu are rost sa mai lupt"? Ai impresia ca ti se va oferi locul 1 daca zici "oricum o sa am, nu are rost sa mai lupt"?

Nu vad ce legatura are faptul ca stii despre existenta unui zeu si inchinarea la el. Cu ce te afecteaza? Daca stii ca el exista nu o sa il mai urmezi spunand "oricum ajung langa el"?

Asta nu e o scuza, mai incearca.

| RAY a răspuns (pentru rogerfederer):

Daca eu il simt pe zeus sunt nebun dar daca tu simnti pe dumnezeu esti normal nu-i asa?

| rogerfederer a răspuns (pentru RAY):

Dar am zis eu vreodata ca tu esti nebun? Citeste inca odata ce am raspuns, fiecare este liber sa creada in cine vrea sau in ce vrea, insa asta nu inseamna ca a facut alegerea buna.dar subliniez -nu te am facut nebun, nu stiu de unde ai dedus tu asta ramymusic22tm.Si Gaia, credinta inseamna sa faci o alegere, nu toate drumurile duc la Dumnezeu, daca El exista, nu toate drumurile te vor duce la El! Asa cum sportivul acela nu va castiga mereu!

| Anonim explică (pentru rogerfederer):

Poate sa se arate personal fara ca oamenii care il vad sa moara sau nu?