Gresite prioritati mai ai!
Prioritatea nr. 1 ar trebui sa fie propria ta viata, asta in cazul ca nu ai copii, iar datoria a 2-a este dezvoltarea intelectului pentru ca de aia ti-a dat Dumnezeu creier in cap si nu l-a umplut cu pagini din Biblie!
Mai pe scurt prioritatile oricui este sa foloseasca si sa pastreze echipamentul pe care l-a primit de la Dumnezeu, si nu sa creada a proasta toate fanteziile irationale nascocite de niste sarlatani!
Nu mintii!
Domnul tau este Christos, si de aia te numesti crestina, si nu yehuashista sau mesianica, ci crestina!
Isus a murit fara sa stie ca el este "dumnezeul" cuiva!
El era un om simplu, si nu a zis niciodata nimanui ca este Dumnezeu, desi STIA ca Dumnezeu este in toti oamenii, vezi 1 Corinteni 3.16!
Dumnezeul veacului asta este Christos, adica Diavolul!
Ia uite ce scrie in Biblie:
Corinteni 4 4. În care Dumnezeul veacului acestuia v-a orbit minţile!
Iar Creatorul este dovedit clar de catre stiinta iar tu ca fata isteata ar trebui sa crezi numai Adevaruri Notorii, si nu minciuni bazate pe fantezii imaginate!
Eu cred in Adevar si in Lumina, dar nu in aia de la lumanare ci in Lumina Cunoasterii iar cunoasterea nu se capata prin credinta fara baze rationale, ci prin INVATATURA unor realitati ce tin de Cunoasterea Rationala!
Nu!
Satanistii sunt cei care i se inchina Diavolului, adica lui Lucifer, si iti explica Petru in 2 Petru 1.19.
Eu il urmez pe Isus, cel care a inlocuit credinta cu IUBIREA, cu mantuirea prin respectarea Legii in loc de crime iertate prin credinta, in Isus care ma invata ca trebuie sa ma nasc a doua oara, dar de sus, adica sa dobandesc Constiinta, adica ceva ce oile smerite nu pot intelege, acel Isus care ne inavata ca Botezul se face prin INVATATURA, si a unui Dumnezeu care este ADEVAR si LUMINA! (adica lumina cunoasterii).
Sunt impotriva sarlataniei inventate de un criminal ca Pavel care a modificat invataturile lui Isus nazariteanul si nu Christos ca ala e DRACU!
Poi tocmai asta este ca eu nu fac parte din nicio grupare religioasa.
Eu nu interpretez Biblia, ci o iau asa cum scrie!
Daca Christos zice ca e stapanul cheilor MORTII si ale IADULUI, pentru mine este exact ceea ce zice, si nu este Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este stapanul cheilor vietii si ale Raiului!
Sper ca te-am lamurit si ca ai inteles ca eu sunt o persoana extrem de rationala si nu un imbrobodit cu mintea din noroi!
Nu ti se pare ca esti cam nesimtita? Tu cum crezi ca o sa arati la 46 de ani? Ai vrea tu sa fii ca mine si nu ma refer numai la frumusetea exterioara ci la caracterul interior la felul in care ma ingrijesc de familia mea de gospodarie de copiii mei.Asa ca ar trebui sa te mai cizelezi.Nu cred ca arati tu cum eram eu in tineretea mea.Si cred ca iti lipseste bunul simt si educatia, sau poate esti crescuta la orfelinat?
Sa inteleg ca te consideri superioara fratelui tau uman creat de Dumnezeu? da clar se simte un are de superioritate, neasteptat din partea unui crestin.Da de unde m-am nascut intr-o familie protestanta stiu cu cine am de aface aici. Oameni smeriti ii gasesti doar in biblie nu si in viata crestinului de rand.
Tin sa te anunt ca nici el nu mai este cum era la 20 de ani.Amandoi ne-am maturizat impreuna, dar nu m-ar da pe o suta de tinere.Noi doi am imbatranit frumos si chiar cand o sa fim doi batranei o sa mergem tinandu-ne de brat. Este un om serios si matur, nu un terchea-berchea cum ai tu probabil in familie. Spun asta tinand cont ca familia are un rol important in formarea caracterului unui copil.
Da, da...și de bine ce crezi asta, ți-ai și șters întrebarea de la profil.
Asa zic si eu!
Dar cand zic asa nu ma refer la Dumnezeul tau criminal si ucigas de prunci noi nascuti, ci la Adevaratul Dumnezeu care este Fliyng Spaghetty Monster si care ne asiguta in rai munti de hamburger si rauri de Coca Cola!
Asta da Dumnezeu si asta da Rai!
Atunci daca Dumnezeu e cel mai important poti sa mori linistit,de ce sa mai umbli pe Pamantul asta cu toti dobitocii cand poti fi acolo sus sa pupi zeitatea in poponet... Daca pentru voi religia si un zeu e totul e clar ca sunteti nascuti degeaba,dupa voi sa moara mama sa moara tata sa moara vecinul, sa moara toti, ca doar zeul e cel mai important.
Bingo!
Nu ti-ai ales avatarul pe degeaba!
Esti durere.
Eu sunt de acord cu Ema.
Un barbat nu se uita numai la exterior.Se uita si in interior, la sufletul tau, la cum esti TU insati. Nu se uita numai la frumusete..
Dar dupa cum esti...
Am sa te intreb eu ceva acum pe tine.
De unde il stii tu pe sotul Emei?!?
De unde stii tu ce preferinte are el?!?
Ia sa iti mai taca fleanca aia odata.
Se vede dupa cum vorbesti ca esti un din asta care` se crede smecher (dupa cate par, poate ma insel:d) care se uita doar la furmusetea unei fete. Nu ce este dincolo de ea.
Cand ai sa ajungi tu sa stii cate stie Ema, atunci poti sa-i comentezi. Dar din moment ce esti si mai mic decat ea, ar trebui sa ai putin respect:d. '
Ai sa ajungi tu sa faci in viata ta cate a facut ea din parti.
Inima de piatra.
Te inseli, nu ma uit numai la exterior, ci si la interior, dar ambele sunt importante pentru mine in proportie de 50% fiecare, eu vreau sa am si ce discuta cu partenera de viata, dar in acelasi bine sa ma simt si bine la pat. Eu unu stiu ca nu as putea fi fericit niciodata cu o femeie urata. Dar nici cu una care e proasta de bubuie.
Un barbat nu se uita numai la exterior.Se uita si in interior, la sufletul tau, la cum esti TU insati. Nu se uita numai la frumusete.straight face.
Poate nu se uita numai la exterior da ai garantia mea ca exteriorul CONTEAZA
Dar tu esti tu.
El e el.
Ce treaba ai tu cu el?
Imi fine
Stiu ca exteriorul conteaza.
dar majoritatea tinerilor de azi se uita la sani, la fund, ca daca n-au nu's bune.
de asta am zis:d
da pentru mine la un baiat nu conteaza asa de mult exteriorul. daca MIE imi place ma doare in 14 de ce cred ceilalti. conteaza mai mult cum e el, cat de golan e
. cat de dulce e...etc.
siroposenii
Stai linistita.Nu este de vina.Cine stie in ce mediu a crescut si ce fel de educatie a primit.Priveste la avatarul lui ca sa vezi ce fel de om este.Probabil ca tatal lui a parasit-o pe maica-sa daca s-a ingrasat dupa nastere.Si el o fi crescut la orfelinat.Ar fi o explicatie!
Hmm.
Da.
Probabil.
Un golan' ca altii.
N-am ce sa fac.
Apropo.
Sunt fata aia cu care ai mai vorbit:p.
Prin mesaje.
Numa' ca mi-am facut alt cont
Daca iti amintesti.
Ateii nu cred ca nu cred in dumnezeu sa stii daca i spun altfel nu inseamna ca cred in zei sau cine stie ce
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: