| nicucostea855 a întrebat:

După 1990 a apărut DJ Bobo cu piesa "Freedom" - libertate. Însă ceea ce nu înțelege sau ignora tineretul este că Satan și demonii au fost aruncați pe planeta Pământ de Mihail ( Cristos cel înviat in pozitia de arhanghel ) imediat înainte să înceapă primul război mondial din istoria omenirii.
Am discutat zilele trecute cu colegii mei atei, de pe TPU, aceasta problema și ei spun că trăim mai bine decât în trecut că stiinta-tehnologia a avansat mult și că acesta e un motiv sa nu ne îngrijorăm.

Totuși schimbările climatice devastatoare bat la ușă iar națiunile și-au luat angajamentul de a soluționa aceasta problema în următorii zeci de ani. M-aș bucura să fie așa. Însă în același timp mă gândesc la libertatea asta care nu pare să fie libertate. De curând a reizbucnit conflictul evreu-palestinian in care mor copii.

Apocalipsa 12:12:"Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt."

Copiii evrei au in mana smartphone-uri de ultimă generație în mana în timp ce deasupra lor zbârnâie rachetele trimise de Hamas și Jihad.

Voi ce credeți, DJ Bobo are dreptate, e cu adevărat libertate?

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stiu de ce amesteci tu religia cu muzica lui Dj Bobo, Dj Bobo este o formatie a anilor 90 care au avut hituri mișto de tot, iar multi au cintat despre libertate si George Michael a cîntat in anii 90, freedom, sau Al bano Liberta, toti vrem sa vina adevarata liberrtate promisa de Dumnezeu in Biblie, atunci Satan si demonii lui nu vor mai putea face niciun rau si toate lucrurile din lumea aceasta vor fi doar o amintire, In lumea noua pe care Dumnezeu o promite nu vor mai exista lucruri care sa ne faca rau, nu va mai murii lumea, bolile nu vor mai fi si toti vom trai vesnic sanatosi si fara defect.

| naibastiesialtceva a răspuns:

Stai,Satana a fost aruncat in Iad cu putin timp inainte de primul razboi mondial!? Ok... Sa stii ca am trecut prin lucruri mai rele decat aceasta pandemie. Pandemia asta e o simpla raceala pe langa gripa spaniola care a aparut fix dupa ce s-o terminat al doilea cel mai sangeros razboi din istorie. Au murit sute de milioane de oameni atunci si tot am supravietuit. Incalzirea globala nu o sa ne faca nimic. Deja avem progrese in a elimina poluarea. Uite, Tesla are din ce in ce mai mult succes iar energia regerabila este in ascensiune.