| 220V a întrebat:

E pacat daca in ziua de pasti eu si alte persoane ne-am imbatat si am mers la biserica si ne-am batut cu lumanari si cu aghiazma si in afara de asta nu se mai auzea popa ce canta din cauza noastra?

Răspuns Câştigător
| mâţăăăăă a răspuns:

Nu. Singurul păcat e că au fost lumânări, şi totuşi nu aţi încercat să daţi foc bisericii.

12 răspunsuri:
| MyObsession a răspuns:

Viaţa la maxim! laughing

| cristinacrissss a răspuns:

E pacat. Dar ai libertatea sa faci ce vrei cu viata ta. Asa ca nu te judeca nimeni. Deocamdata

| shawol a răspuns:

Da voi nu v ati gasit alt moment sa va imbatati? exact inainte sa mergeti la biserica? si mai intrebi daca e pacat...

| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa va dea popa in suturi afara.Dar pacatuia el.In biserica este primit oricine.Va va judeca D-zeu mai tarziu.

| AllinaDaniella a răspuns:

Nu,e in regula, stai linistit/a. Nimic anormal, doar traim in Romania oh go on.

| Crisstynutza a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Super! mi-ai de niste ideei pentru la anul.laughing)

| aurasauras a răspuns:

Nu esti in stare sa te bati cu apa sfiintita.Si daca nu ai facut-o sa nu o faci niciodata ca o sa ma pomenesti toata viata pentru ce te-am sfatuit. Vorbim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Popa era beat sigur el vedea ingeri care dansa pe acolo nu a dansat cu voi? daa popa ca bea vin in biserica nu-i pacat? da ca popa injura cand nu-i dau banii nu e pacat? data vitoare ia-l pe popa la un dans

| dnsmnl a răspuns:

Lol! Tu ce crezi?

| 220V explică (pentru dnsmnl):

Ca trebuia sa fac mai rau

| dnsmnl a răspuns (pentru 220V):

Stii ce:nu ne mai intreba daca nu esti de acord, iar daca stii raspunsul, de ce mai intrebi?

| 220V explică (pentru dnsmnl):

Cine a zis ca nu e de acord? si intrebarile sunt puse ca sa se oftice toti cre(s)tinii