| Cleoo00 a întrebat:

E păcat sa te rogi pentru un musulman ca ortodox?
(Rugăciunea a mers happy

Răspuns Câştigător
| pacatosulBogdan a răspuns:

Nu este pacat! Mantuitorul Iisus Hristos a vindecat si pagani: pe samarinean, pe cananeianca, pe sluga sutasului si a trimis pe Sfintii Sai Apostoli sa propovaduiasca Evanghelia la toate neamurile. Probabil ca cea mai buna rugaciune pentru un musulman este sa te rogi sa cunoasca lumina adevarului, adica dreapta credinta crestina. Caci fara adevar, te rogi cui nu stii.

21 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stim cu totii ca ortodoxia e una din cele mai restrictive si discriminatorii religii alaturi de islam, dar chiar asa de rea e incat sa nu iti permita sa te rogi pentru un om?

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai face-o?
Odata ce pentru el nu reprezinta nimic si poate chiar sa fie impotriva religiei lui...

| FilipSorin a răspuns (pentru Violleta2022):

Violleta scuze ca iti spun dar de ce dai răspunsuri la chestii care nu le stii prea bine?

| Violleta2022 a răspuns (pentru FilipSorin):

Tocmai, ca stiu foarte multe despre religiile lumii, traind si muncind de 30 de ani intr-o metropola imensa din occident, alaturi de toate natiile pamantului, stiu ce gandesc musulmanii despre crestini si cat ii doare pe ei in fund de credinta noastra, ba chiar considera ca noi crestini trebuie sa fim extreminati, ca nu vrem sa ne convertim la unica credinta a pamantului, care-i cea musulmana.
Aici sunt tinuti in frau de legile tarii, care nu le permit sa preia puterea si safaca religia lor universala, dar cand ma uit ca astia fac cate 10-12 copii de familie, tind sa cred ca vor sa populeze globul si sa preia puterea religioasa si ulterior politica, a lumii.
Esti tu tare micut si nestiutor, daca nu ai habar despre religii si ce lupte se dau in lume din cauza musulmanilor.
Eu zic sa ramai la masini si sport, ca al asta vd ca te pricepi si sa lasi religia celor care au studiat-o sau trait-o, ca nu ai cunsotintele necesare si nici macar nu banuiesti ce se intampla intr-o lume unde sunt sute de credinte si unde se domina, se manipuleaza si se uraste de moarte.


PS asta este contul tau de Insta, asa-i?
https://www.instagram.com/filipsorin.sw/

| suntserios a răspuns (pentru FilipSorin):

E pasiunea Violettei sa mananca rahat pe aici.

| FilipSorin a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, why?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Violleta2022):

Pentru ca Iisus ne-a zis sa ne rugam pentru toti?

| Violleta2022 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Sigur, noi ne rugam acasa, in biserica, in mintea noastra, unde vrem noi, dar fara sa-i spunem musulmanului ca ma rog in credinta mea pentru el, ca de dai peste unul violent te ia la bataie, spune ca-i spurci credinta si ca-i vrei raul, fiindca religia lor este foarte diferita de a noastra.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Violleta2022):

In mod normal nu prea e cazul sa spui oricui ca te rogi pentru ei. mi se pare o chestie intima facuta in taina

| Violleta2022 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Da, asa este!
Credinta este in sufletul si mintea noastra si nu trebuie sa trambitam cand ne rugam, o facem acasa, in liniste, singuri, noi si bunul dumnezeu.

| Cleoo00 explică (pentru Violleta2022):

Ideea mea era sa ma rog pentru Turcia, Siria și celelalte țări afectate de cutremur și pentru a se însănătoșii un prieten musulman. Nu era cu un scop negativ întrebarea mea //

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cleoo00):

Nici nu m-am gadit ca ai blestema pe cineva, fiindca asa se cheama rugaciunea cu scop negativ, asta era clar, doar ca nu-i bine sa-i spui lui ce faci tu, ca te poate lua la bataie...fiindca religiile noastre si ale lor sunt foarte diferite si in coranul lui scrie ca cine nu-i musulman trebuie ucis, fiindca nu este in credinta care trebuie samd.
Sa nu cumva sa interpreteze ca te-ai rugat in credinta noastra ca sa-l spuric sau altceva. Este bine ca asta sa o tii ssecret, in sufletul tau, fara sa-is pui vreodata asa ceva.

| Dovahkiinn a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce raspuns mizerabil ai dat. Cum ba sa te legi de oameni ca au 10 copii? Le dai tu de mancare? Cu ce te deranjeaza. Mai bine cu homalaii care nu suporta copii si nu fac toata viata lor? Sa iti fie rusine! Pentru ca musulmanii la fel ca in iudaism cred intr-un singur Dumnezeu, da acel dumnezeu din biblia crestina! Insa crestinismul in frunte cu catolicii sunt niste satanisti care se inchina la Maria, la moaste, la ingeri la cruci la icoane la orice altceva decat lui Dumnezeu adevarat. Deaia nu ii suporta musulmanii pe crestini ca sa intelegi. Studiaza biblia aia cum trebuie si ai sa ajungi la aceleasi concluzii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dovahkiinn):

Sa-ti fie tie rusine, ca esti porc!

| Cleoo00 explică (pentru Violleta2022):

Tu nu știi citii? AM PRIETEN DIN TURCIA SI MA RUGAM PENTRU OAMENI SA SCAPE DE CUTREMUR CU BINE. Cum sa ma ia la bătaie dacă am fost împreună și îi pasa de bine.Si sincer niciodată el nu mi-o dorit moartea mereu mi-o fost aproape și o fost mult mai loial decât majoritatea ortodoxiilor cu care am fost

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cleoo00):

Am avut colegi de munca musulmani care au spus ca ei se roaga numai la Alahul lor, ca ala este unicul lor dumnezue.
Nu ai auzit de cele doua turnuri din America care au fost distruse nu? Nu ai auzit ca aia erau muslmani care s-au sacrificat ca sa omoare "paganii" crestini care nu sunt musulmani, nu?

| CostinAlamariu a răspuns:

Noi ortodocsii trebuie sa ne rugam pentru toata lumea indiferent de religie sau etnie, in special sa ne rugam sa vina la Adevar. Doar sa nu te rogi cu ei ci doar pentru ei.

| sabin89 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Interesant e că noi ne rugăm pentru ei să vină la adevăr și ei se roagă pentru noi să venim la adevăr.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru sabin89):

Bineînțeles. Dacă n-ar crede că religia lor e adevărată n-ar avea de ce să creadă în ea nerd

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu este pacat sa te rogi pentru nimeni.

| SmartASS123 a răspuns:

Păcat? Ha! Ce întrebare absurdă! Bineînțeles că este păcat să te rogi pentru un musulman ca ortodox. De ce ai face asta? Musulmanii au propria lor religie și credință, și nu au nevoie de rugăciunile noastre pentru a-și rezolva problemele sau a ajunge la mântuire. Ar fi o pierdere de timp să te rogi pentru cineva care nu împărtășește aceeași credință cu tine și care, de asemenea, nu ar fi recunoscător pentru aceste rugăciuni. Mai bine îți folosești timpul să te rogi pentru cei de aceeași credință cu tine, decât să încerci să convertești oameni care nu sunt interesați de creștinism.