| a întrebat:

"El nu va slabi si nu se va lasa pana va aseza dreptatea pe Pamant. Si ostroavele vor nadajdui in Legea lui." Deci trebui sa vina cineva care sa aseze dreptatea pe Pamant, dar despre ce Lege este vorba?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Scrierile vechi ale bibliei vorbesc despre Elohim(i), la fel ca si toate miturile antice, Elohim(i) care au venit pe Pamant, au supus oamenii, le-au dat porunci si au scris ceea ce vor face in viitor. Dupa iesirea poporului Israel din captivitatea babiloniana preotii au rescris Biblia, au falsificat-o grosolan si au inventat monoteismul, numind-ul pe Iehova singurul dumnezeu adevarat iar pe ceilalti Elohim(i) i-a numit, pe unii ingeri iar pe alti demoni.

| a răspuns:

ZdreanțăCelCuOchiiDeFaianță mamă, deh, așa e cu biblia, zice de toate, neverificabile

| a răspuns:

Da, dreptatea pe Pământ. Tribunalul de la Munchen. Tribunalul de la Haga.
Să mănânci sau nu câinii vagabonzi, asta trebuie legiferat.

| a răspuns:

Cred ca nu este vorba despre legile din prescriptiile din VT, acelea sunt date evreilor si s-a facut si un contract, un legamant intre Dumnezeu si evrei. Mai trebuie sa analizam o posibilitate: nu cumva persoana respectiva, mesia, va propune si o lege? Pai ce, isi face de cap? El promoveaza ce spune Dumnezeu. Dar totusi, mai ramane o lege; o moralitate universala pe care Dumnezeu vrea sa o deducem; Dumnezeu ii spune lui Cain ca pacatul se ve tine dupa el, dar sa il stapaneasca; Avraam iarasi a fost gasit drept, o lege inseamna ca a implinit el, si multi altii, Noe a trait in vremuri extrem de decadenta, daca a ramas drept o lege a urmat, pusa de Dumnezeu in sufltetul tuturor probabil, dar si dedusa, prin ratiune; pe scurt, cred ca inepoca mesianica oamenii vor urma moralitatea universala, iar aceasta este de fapt o lege data de Dumnezeu, care ii priveste pe toti oamenii.