Si ce doresti sa spui cu asta, de unde ai ajuns tu la concluzia ca nu imi iubesc aproapele? Aiubi pe aproapele inseamna a tolera si promova pacatul si nesimtirea. Daca faci referire la faptul ca l-am raportat pe userul care foloseste un vocabular agresiv si vulgar.Trebuie sa ii mustram pe cei ce traiesc in neoranduiala.
Spine-i asta danutzei,pardon, maidanezului.
P.S:ema, pe mine ma iubesti?
Pe toti va iubesc.
Ce frumos!
*sare s-o imbratiseze*
*isi revine*
De ce ne iubesti?
Pupe mama fetita!
@SaintOcea "când a venit comunismul, au fost "rusofiate" unele cuvinte, cum ar fi Isus a devenit Iisus,"?
@Maidanezul
Biblia din 1913 tiparita Buc Str Salcimilor Nr 23 NT Pag 53 pe partea dreapta numara 20 de rinduri de sus in jos, si vei gasi Iisus
În noaptea de 24-25 octombrie (calendar Iulian) sau 6-7 noiembrie (calendar gregorian) 1917 a fost ocupat Palatul de Iarnă,
Biblia din 1913
Stiu la ce te referi, dar cand faci o acuzatie, invata sa o sustii cu argumente. Altfel, e nula.
Eu vad ipocrizie tu ce vezi in jurul tau
Nu ma intelege gresit, nu-i iau apararea Emei.Doar te rog sa iti sustii acuzatia cu argumente, sa aduci dovezi. Ca altfel nu esti credibil.
No jignesc
Cine a zis ca o jignesti?
Crestini sunt iubitori? cine face ce zice isus zi-mi?
Comunismul a fost un lucru foarte bun dar prost aplicat ca mereu omul face ce vrea nu gndeste spre binele tututror si a lui ca si in cazul democratiei 5 la suta detine 60 la suta din bogatile lumi cata dreptate
Faza cu egalitatea e imposibla natural nu la asta ma refer si la un regim de viata ca fiecare persoana sa duca o viata fericita fara lacomie ura ipocrzie
A, deci tu sustii ideologia comunista? Ei, bine ca stiu acum, se explica atunci felul tau comunist de a gandi, daca zice unu ceva ce te deranjeaza, baga-i pumnu-n gura repede, ca doar deh, e comunism, legea junglei.
Nu dar unele idei comunsite sunt bune altele proaste cred ca omul modern e prea ipocrit
Nici asta nu-i rau daca restul nu ar suferi de foame
In primul rand se scrie Iisus, in nici un caz isus, Isus sau altfel.pentru ca are semnificatia de magar
in al doilea rand, acele persoane sunt niste crestini inchipuiti!
Mereu scriu gresit personaje imaginare scuze
No problema'
NGheorghe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AdrianAndrei012345 întreabă: