Illuminati ca organizatie probabil a fost infiintata in 1771. Dar bazele le aveau de mii de ani.Societatile secrete exista de mii de ani.Si controleaza totul.Da, venereaza raul.Fii sigur. Daca ei chiar cred in Satan, nu stiu.Dar e cert ca au avut grija sa fie foarte popular acest personaj, si sa creeze stari neplacute.Cu siguranta nu tremuri de fericire cand auzi Satan.Astfel,se dau elemente sataniste la televizor, peste tot in general, iar cum noi le asociem numai cu sentimente distrugatoare, diabolice, subconstientul le prelucreaza.Si apoi te intrebi de ce nu faci ce trebuie, daca stii aia, de ce nu faci aia.Simplu.Subconstientul are intaietate in fata gandirii constiente. Oricum, Media te tine in frica, sau cel putin incearca.De exemplu, foamete! Saracie! Dar se arunca tone de mancare zilnic! Pamantul se degradeaza! Dar de zeci de ani ne tot spun asta, nu se iau masuri, si totusi avem inca ce respira.Natura inca isi respecta functiile.Vine sfarsitul lumii! Pentru a cata oara?
.Scandaluri al TV, te umple cu problemele altora... Dupa cum vezi, TV-ul nu-i tocmai in favoarea noastra.Si Media, este doar varful aizbergului. Uita-te in viata ta. Ziua ta de maine depinde intotdeauna de altii.Acum esti sub grija parintilor, dar cand vei fi matur, nu va fi nici o diferenta.Vei depinde de ei, probabil.Ca si mine, probabil din nou.Majoritatea nu sunt liberi.Ca si cu scalvii.Eu sunt un sclav, as spunem, de fapt chiar sunt, majoritatea suntem.Seful,imi da muult de lucru.Eu daca refuz, ma lasa sa plec, dar nu imi da voie sa imi cumpar nimic.Mor pur si simplu.Ca nu am voie sa imi iau nimic daca nu il slugaresc.Suna cunoscut? Esti la serviciu, daca nu face ce ti se spune, esti luat in suturi.Esti liber, dar iti iau totul insa.Esti liber sa fii cum vrei, dar nu stii cand dai peste un "smecher", sau cand iti spune un profesor ca esti nesimtit si needucat.Si,marea lor manipulare, cucerirea ta, este prin BANI.Prin bani controleaza tot.Cam in asta au transformat ei BANII: BANI=VIATA. VIATA=BANI. Si daca nu esti sclavul lor, ce sanse ai? Agricultor, muncesti de dimineata pana seara, eventual cauti prin gunoaie.Sau,cum spun marii intelepti, iti urmezi calea si devii independent.DAR MAJORITATEA DIN FRICA NU O ALEGEM, PREFERAM SA ALEGEM SIGURANTA INSOTITA DE SCLAVIE.
Daca te referi la Iluminatii din evul mediu, nu se poate spune ca sunt satanisti, doar au facut descoperiri netinand seama de dogmele inchistate ale bisericii. Daca exista azi unii care se numesc 'Iluminati' nu mai stiu, atunci sa-mi spui tu.
NU in modul cel mai categoric!
Asa cum le spune si numele, iluminatii sunt un grup de oameni din elita societatii care si-au propus sa lumineze masele de ignoranti si sa-i scoata de sub puterea unei biserici diabolice care propovaduieste obscurantismul intunecat al evului mediu, in care a fost aruncata lumea de catre preotii crestini care il slujesc pe falsul Christos cel care singur se lauda ca este Lucifer si Stapanul Iadului.
Pe net gasesti numai porcarii...citeste si tu o carte daca te intereseaza asa mult subiectul asta fumat.
Se zice secular-umanisti