|

Este incredibilă stupizenia religioşilor de a crede că concepţiile lor sînt conforme cu realitatea, şi că blogurile atee sînt de rahat. Or fi aşa, dar blogurile şi concepţiile religioase sînt de căcat. De ăla popesc şi cre(ş)tin. Am să dau doar un exemplu care arată acest fapt. Creştini, demonstraţi adevărul concepţiilor şi propagandei voastre şi spuneţi cum puteţi demonstra că puradelul Isus a fost născut de adulterina sa mamă, pe 25 dec., anul zero? Ce document de acum 2012 ani aveţi, care să ateste acel fapt? Chiar nu vedeţi că faceţi afirmaţii ABERANTE?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stiu eu niste crestini care stau in "tufa" si dau cu reportul, fair play, cica. laughing Presimt ca intrebarea ta o sa dispara.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

De ce ai scris pe forumul tau ca blogul meu e al tau?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

laughing)) haha

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma baiete? ti-am vizitat raspunsurile.si intrebarile. voiam sa fiu dur in raspunsul meu.dar nu e cazul.ai si tu un site, de unde plimbi pareri pe TPU.da nu te ajuta capul? sa ai niste intrebari? ca ce spui tu am mai auzit si vazut de cateva sute de ori? iar cu anul zero sa ma ierti dar esti stupid rau di tat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite raspunsul la intrebarile tale : Esti un om ce isi rateaza viata din cauza unei obsesii pe care nu o poti realiza deplin.Calmeaza-te si live your life asta e sfatul meu.

A da si in cazul in care nu au avut alti utilizatori **** sa iti spuna iti spun eu:Esti un ipocrit frustrat care nu stie sa isi foloseasca timpul si care isi va da seama la un moment dat (prea tarziu) ca si-a ratat viata big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce o conceptie trebuie sa aiba legatura cu realitatea? Daca esti Ateu atunci de ce te intereseaza atat Crestinismul si de ce ai acumulat atatea informatii in legatura cu acest subiect? Calmeaza-te. Daca le spui ca nu au dreptate nu o sa asculte deci de ce te mai straduiesti? Nu faci de cat sa incepi o discutie contradictorie intr'e Atei si Religiosi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca altcineva face afirmatii aberante; si chiar asa de unde atata curiozitate si aversiune fata de credinta? Pana la urma fiecare cu treaba lui. Am citit la un moment dat o vorba populara pe acest site care mi-a placut mult (multumesc celui care a scris-o): "Ce treaba are magarul de unde beau oile apa?" Iti doresc sa ai parte de liniste si bucurii, ca tot vin sarbatorile!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează