|

Este mai neplacut modul in care un sadic te chinuie si iti spune in fata toate vorbele urate si care te uraste, sau lingusitorul care scoate venin pe gura cu fiecare cuvant ce-l rosteste si care se da drept un ''prieten'' nevinovat in fata ta? De cine ar trebui sa ne ferim mai mult?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

E clar ca de asa zisul prieten, nu degeaba e proverbul mata blanda zgarie rau.De fapt si Dumnezeu uraste ipocritii si nu-si face astfel de persoane ca prietene.La fel ar trebui sa procedam si noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu ma feresc de nimeni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mereu avem capacitatea de a "citi" persoanele.
Eu tind sa ma incred in toti oamenii,si in oamenii noi pe care ii intalnesc.

Totul pana la proba contrarie,daca exista.

Dar cel mai bine este sa nu lasi sa se vada partea profunda din tine pentru ca oamenii sunt rai si pot folosi ce le-ai spus impotriva ta.

Ai incredere,iti pui increderea in ei, si te tradeaza sau te iau in ras. E cel mai crud sentiment care poate exista, cred eu.

Fii rezervat. E tot ce trebuie sa faci. Cand ei vor incerca sa te cunoasca mai bine, doar atunci te poti deschide, dar nici atunci in totalitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Clevetitorul este ca o naparca ce-ti picura venin in ureche zilnic.nu-ti face nici un bine.doar te otraveste.si asta il bucura enorm.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general este bine sa fii pe cont propriu. Nu spun sa nu ai prieteni sau sa nu ai cu cine iesi, doar ca de fiecare data ar trebui sa te gandesti ce anume spui si ce anume nu spui din viata ta, pentru ca la un moment dat se poate intoarce impotriva ta, fie ca persoana care iti face asta este un sadic sau un lingusitor. Nu ar trebui sa tii cont de ce spune unul si altul pentru ca intotdeauna cel care va face alegerea vei fi tu. Te poti lasa indrumat, poti asculta pana la capat si nu strica sa ai langa tine fel si fel de persoane(chiar si un sadic ori un lingusitor) care sa-si dea cu parerea. Stii de ce? Pentru ca in momentul in care incepi sa auzi si alte pareri automat iti creezi noi idei, noi concepte, poate chiar noi planuri de abordare a unei chestiunui. Atata timp cat nu te schimba parerile nimanui si poti fi neutru si sa ramai acelasi, esti pe drumul cel bun. Persoanele din viata noastra vin si pleaca si chiar daca la un moment dat fiecare are un rol anume in viata noastra, asta nu inseamna ca parerile lor trebuie sa te afecteze. Tu fii tu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

De amandoi..Nu e nevoie sa alegem de cine sa ne ferim mai mult.o putem face cu oricine asa ca de ce sa alegem? Oricum lingusitorul e mai periculos..de la celalalt macar stii la ce sa te astepti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu siguranta lingusitorul este mai periculos pentru ca isi face o multime de planuri cum sa-ti distruga viata si sa te induca in eroare dar cel care iti spune in fata tot este mult mai inofensiv pentru ca iti spune adevarul nu incearca sa se dea ceva ce nu este

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează