| M25M a întrebat:

Este, mai nou, moda unor utilizatori de a insulta ateii fara nici un motiv plauzibil, fara nici un dram de bun simt, total pe langa tema propusa, ca apoi tot ei sa dea ignore ateilor care, cel putin in cazul meu, au "indraznit" sa puna intrebari sau sa ceara argumente mai solide. De unde provine aceasta preocupare a unora dintre noi? Nu se pot purta discutii civilizate de ambele parti fara insulte?
P.S. Nu afirm ca ateii sunt fara cusur, pe acest site, insa dupa cum am mai spus, de cateva zile cativa utilizatori se ocupa cu jignirea ateilor netinand cont de context sau de intrebarea pusa.

Răspuns Câştigător
| Dorugar a răspuns:

Aceasta obsesie se trage de la faptul ca religiosii se simt deranjati de ateii care dovedesc cu argumente ca religia este doar o sarlatanie politico-religioasa care are ca scop principal indoctrinarea, manipularea, spionarea si belirea maselor. Si ateii o fac atat de documentat incat le taie apa la moara religiosilor fanatici care se simt impiedicati in activitatea lor de prozelitism!

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Inseamna ca inca mai sunt sanse sa te intorci la Dumnezeu.Atata timp cat cineva te poarta in rugaciunile lor!happy

| 4b a răspuns:

Din pacate, nu se poate discuta civilizat...

| RAY a răspuns (pentru 4b):

Crezi ca nu se poate discuta civilizat cu un ateu, isi propun un dialog creatie vs evolutie daca vrei sa vezi ca se poate discuta civilizat nu doar cu mine si cu toti ateii adevarati fara troli desigur

| 4b a răspuns (pentru RAY):

''nu se poate discuta civilizat cu'' omul...n-am specificat specia.
Sanatate...

E bine ca ai zis ca imi faceam griji despre parerea ta despre ateii, dar ai specificat rasa?

laughing noapte buna...

Nu pot sunt singur ma manca bau bau

Lasa prostia. Salutwinking

Eu sunt serios cand vb cu pers de religia x imi pregatesc un loc mai racoros in lumea de dincolo

laughingma amuzi si superi in acelasi timp...nb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar am avut discutii civilizate cu cativa atei. De ce mai discuti cu cei care te insulta?!

| SakonSIUkon a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu si consider ca ar trebui sa inceteze razboiul asta de argumente fiecare cu ce crede...asta ar putea fi un pretext pentru al 3-lea razboi mondial...

| Inferno a răspuns (pentru SakonSIUkon):

"asta ar putea fi un pretext pentru al 3-lea razboi mondial... " Asta-i buna, atat timp cat majoritatea tarilor sunt democrate si cat una din caractersticile de baza ale democratiei este pluralismul valorilor putem sta linistiti.

| M25M explică (pentru SakonSIUkon):

De acord cu prima afirmatie, insa, fara suparare, cu a doua nu sunt. Catalizatorul unui razboi modial va fi imperialismul corporativ cred eu.

| Dorugar a răspuns (pentru SakonSIUkon):

Fiecare crede ce vrea la el acasa!
Atunci cand iesim pe un forum public, schimbam pareri, punem intrebari, ca doar de aia participam pe un forum public si nu suntem la biserica sa-l ascultam pe popa!

| Dorugar a răspuns (pentru M25M):

Si Imperialismul Corporativ nu va purta razboaie in nume propriu ci vor folosi religiile ca pretext. Vezi conflictul deocamdata latent Islamism - crestinism!
De ci tot la religia ca pretext se va ajunge!
Din aceasta cauza este bine sa combatem fanatismul religios!

| M25M explică (pentru Dorugar):

Corect pe religie se va arunca vina, din nou...

| Dorugar a răspuns (pentru M25M):

Religia si politica sunt doua fete ale aceleiasi sarlatanii.
In spate sta bine camuflat INTERESUL, si interesul cand e mare mare se numeste Corporatie!

| loIosaurus a răspuns:

Exista intotdeauna un motiv bun sa insulti un ateu obsedat de religie.

| TrentonChase a răspuns (pentru loIosaurus):

Ce terminat esti...