Aceasta obsesie se trage de la faptul ca religiosii se simt deranjati de ateii care dovedesc cu argumente ca religia este doar o sarlatanie politico-religioasa care are ca scop principal indoctrinarea, manipularea, spionarea si belirea maselor. Si ateii o fac atat de documentat incat le taie apa la moara religiosilor fanatici care se simt impiedicati in activitatea lor de prozelitism!
Inseamna ca inca mai sunt sanse sa te intorci la Dumnezeu.Atata timp cat cineva te poarta in rugaciunile lor!
Eu cred in Dumnezeu si consider ca ar trebui sa inceteze razboiul asta de argumente fiecare cu ce crede...asta ar putea fi un pretext pentru al 3-lea razboi mondial...
"asta ar putea fi un pretext pentru al 3-lea razboi mondial... " Asta-i buna, atat timp cat majoritatea tarilor sunt democrate si cat una din caractersticile de baza ale democratiei este pluralismul valorilor putem sta linistiti.
De acord cu prima afirmatie, insa, fara suparare, cu a doua nu sunt. Catalizatorul unui razboi modial va fi imperialismul corporativ cred eu.
Fiecare crede ce vrea la el acasa!
Atunci cand iesim pe un forum public, schimbam pareri, punem intrebari, ca doar de aia participam pe un forum public si nu suntem la biserica sa-l ascultam pe popa!