Daca te referi la luminile albe care apar si dispar imediat atunci este o afectiune a ochilor. Poate insemna dezlipirea retinei sau altceva. Daca imaginile/luminile pe care le vezi sunt 3d si par sa faca parte din mediu ar putea fi ceva paranorma.
Parerea mea: deschide ochi mai bine
Acum sa vedem lucrurile din punct de vedere paranormal:
Ceea ce vezi tu nu sunt neaparat spirit ci energie...nu stiu exact cum sa-ti explic...
Explica mai exact ce vezi...
Ai avut vreo legatura cu ocult-ul?
Am citit cateva chestii. Imi place sa ma informez, dar nu cred ca halucinatiile au vreo legatura cu asta... sau imi vine greu a crede.
Ba tu taci doamne iarta-ma din gura daca habar nu ai.
Dar ce te aprinzi asa nenea? si-a dat si omu cu parerea. Daca copilul asta vede ce noi nu vedem...asa de bine poate exista si x-men
Ce ai ma? te transformi? ce ti-am zis?
Pai poate ai vedenii(nu e bine),probleme la ochi(nu e bine), imaginatie mare(este cel mai bun lucru din univers).
P.S eu am imaginatia si vad si eu cateodata acele lumini de diferite culori si forme, dar nu tot ceea ce se intampla in jurul nostru poate fi explicat de stiinta.Pentru siguranta du-te la un oftalmolog si zii sa iti faca un control. Daca zice ca esti sanatoasa inseamna ca esti paranormala.BAFTA!
Nu i asculta pe ceilalti.problema ta e ca te ai nascut mai evoluata ca ceilalti.asta e un dar.probabil ca dc spui cuiva ei te iau de nebuna nu? ei bine nu esti nebuna.cand le vezi, incearca sa comunicu cu ele.sunt spirite, ale unor oameni care nu au putut sa se desparta inca de lumea noastra si sunt blocati intre cele 2 lumi.probabil ca peste 100-200 de ani vom fi si noi, ceilalti oameni asa evoluati, si vom putea sa comunicam i spiritele si sa le vedem asa cum o faci tu.
Fix asta mi-ar fi lispsit. Niciodata n-am fost ceva flan inflacarat al supraevoluatilor. Ma simt inculta cand ii vad pe astia cu x-menul lor Am pus intrebarea pentru ca am facut un chestionar legat de calculatoare si internet, in care ma intreba daca am... vedenii. Si ca sa fie mai epic am pus intrebarea la religie
))
Sal, pai depinde ce ai vazut...Pff contacteaza-ma la id asta:lucimanea41@yahoo.com
Treb sa imi explici mai multe ca sa imi dau seama.
Poate ca tu ai viziuni, ai urmarit vreodata fenomene stranii? acolo se intampla lucruri de genul asta.Ar fi bine sa vorbesti cu cineva specializat sau ai o imaginatie bogata.
Daca e adv ce spui nai probleme cu sanatatea. cum a spus si jan33tt luminile acestea sau sferele sunt fantome. fenomene stranii si toate porcariile alea nu-s adevarate ochiul uman nu poate sa vada fantomele cu trup material din moment ce acesta deja s-a dus dupa moarte.ramane numai spiritul care arata ca o sfera de lumina. d ma rog daca ai pus intrebarea asta doar d dragul distractiei n-am ce sa zic.copil batut d soarta.
AdrianAndrei012345 întreabă: