| KhludCiprian a întrebat:

Este pe aici un ateu mason si darvinist? Este aici vreun mason ce e ateu?

.../photo.php

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Nu stiu, dar fani got sunt. :)))
https://www.facebook.com/....../photo.php

20 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Interesant, ati inceput sa va "premiati" doar cu un singur raspuns?
NU exista masoni atei, asta asa penrtru umila ta cunostiinta. Iar drept complectare, nu exista masoni crestini, cei ce spun ca sunt, MINT. Toti fac parte din culte vrajitoresti.

| KhludCiprian explică (pentru danut):

Danut, te deranjeaza? Nu te deranjeaza cand ti-am cerut o sursa istorica pentru afirmatiile tale? Si nu ai zis nimic, absolut nimic de asta? Motivul pentru care am ales raspunsul Madalinei, e ca raspunsul ei e inteligent!

Arata ca extremismul vazut dintr-o parte, e cel putin hilar!

Legat de masoni si cine este crestin sau nu, din experienta mea am auzit de preoti ce judeca ca unii si altii ii judeca pe oponenti ca masoni. De exemplu pe Google daca scrii:
"patriarhul Daniel" primul cuvant sugerat este "mason" apoi urmeaza celelalte lucruri crestinesti ce sunt asociate cu acest personaj: "avere" apoi "mercedes".

Tu crezi in vrajitorie? A, tu crezi ca serpii au vorbit odata, ca si magarita, deci intrebarea mea chiar e serioasa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru danut):

laughing daca pentru tine o fundita nu inseamna doar niste pixeli portocalii, la urmatoarea mea intrebare zi ceva si o s-o primesti, poate fi off topic, un salut sau chiar un semn de punctuatie. smug

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

De fapt culoarea galben nu exista, ea nu este afisata pe monitor, pentru asta se floloseste o combinatie intre rosu si verde ce este perceputa de ochi ca fiind galben. Exista numai rosu, verde si albastru.

| danut a răspuns (pentru KhludCiprian):

"Tu crezi in vrajitorie? "
Interesant, dar tu ce parere ai despre vrajitorie? Este reala sau sunt doar chesti imaginate de unii mai slabi la creier?

| danut a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu era problema "funditei" ci a "atasamentului" fata de raspunsul "ASTEPTAT" si nu a unor dezbateri de idei. Acolo e "problema", nu cautam raspunsuri ci le scoatem pe ale noastre in relief.

| Mădă0611 a răspuns (pentru danut):

Raspunsul meu e chiar off topic, nu cred ca era asteptat. I-o fi placut postarea, habar n-am.

Dragul meu. Vrei dezbateri de idei, pune intrebari! Postarea ei ce a avut interesant e ca ea a vazut in spatele intrebarii ca trebuie sa vezi perspectiva persoanei si sa iei totul cu un pumn mare de sare. Ce a fost un raspuns asa cum zice Madalina pentru tine: neasteptat!

Nu am atasament fata de atei in special, dar am atasament pentru oamenii sceptici si onesti. Mada a aratat asta in postare. Tu nu vezi la fel?

Tu stii sa "raspunzi" punand doua intrebari inapoi?
Daca am doar aceste doua optiuni:
- este reala
- sunt doar chesti imaginate de unii mai slabi la creier
A doua pare mai veridica. Ai auzit de premiul Randi? Ce vrajitor nu ar vrea sa fie milionar, si de ce nimeni n-a castigat pana azi?

Atunci vezi stirea asta :http://jurnalul.ro/......71257.html

Compara cu asta:
https://www.youtube.com/watch?v=MRZY2a2jnuw

Adaugat dupa: www.youtube.com/watch?v=rTWGEfHrWNE

Sari doua minute in clip ca sa scapi de introducerea medicinala!

Eu vad mai multe asemanari decat diferente. Nu crezi ca persoana in cauza are epilespie?

| Holiday a răspuns (pentru danut):

Au uitat sa spuna ce au inhalat/bagat in vene inainte de asta. fiind in Mexic nu e de mirare.
Si cireasa de pe tort: "...un preot catolic a refuzat să-i exorcizeze pe tineri, pentru că nu mergeau regulat la biserică."

Pe principiul, "sa moara ca nu-s de ai nostri", sau "ba sunteti tampiti, cum sa fie posedati, duceti-i la medic!"

Nu sunt doctor sa stiu dar sigur epilepsie nu este fiindca se manifesta altfel.

Te-ai uitat la clipuri? Mai ales al doilea imi pare FOARTE similar.

Si al doilea caz poti sa zici ca e satanist ca e evanghelic (si inteleg ca tu esti ortodox), dar el chiar spune in descriere ca a trecut prin operatii.

N-ai inteles nimic...

| Alphawolf a răspuns:

Trist este ca, persoanele care au spalat pe creier nu vor realiza niciodata unde si cat au gresit, iar persoana spalata pe creier nu o sa realizeze niciodata cat de defect gandeste.

| Miauti a răspuns:

Exista si atei-crestin ateu-evreu sau catolic-evreu...

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru Miauti):

Mindfuck, cum ar zice americanii. Cum e ăla un ateu creştin? sau un ateu evreu?

| Miauti a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Ateu-crestin (nu crede in Dumnezeu, dar accepta invataturile din biblie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Franco-masoneria nu accepta ateii.